To tetvinnere i V65!

Foto: hesteguiden.com

Vi tror Lutfi Kolgjini og Nicolaj Andersen styrer begivenhetene fra start til mål bak våre to bankere i V65-spillet på Jägersro i kveld.

Sportspills meny tirsdag
Lunsjtrav Bjerke: Nå blir det endelig seier
V4 Umeå: Leder rundt om?
Premier League: Skader og karantener
Oddstips 1: Råtassene seirer igjen
Oddstips 2: Ingen vinner i Sunderland

V5 Momarken: Hamre også i Østfold

På kvelden denne tirsdagen kan vi se frem til V65-spill til Jägersro på den andre siden av kjølen og en dobbel V5-omgang på Momarken her på berget, og vi har som vanlig jobbet frem tips til begge baner.

I lunsjen på Bjerke tidligere i dag innfridde vår banker Raziahelenkelt, og vi fanget V5 på vårt store system til en utbetaling på flotte 11 068 kroner! Det er nye sjanser til gevinster både på Jägersro og på Momarken i kveld, og da er det bare å si lykke til med spillet!

Vår første banker på Jägersro i kveld er 2 Victoria Island i V65-1 som er ei jernhoppe som aldri gjør et dårlig løp, og Revenue–datteren har nå rukket å bli åtte år. Hun gjør nå årsdebut etter snaue 2 måneders pause, og rapportene fra stallen til Kolgjini er meget positive. De kan fortelle om en hoppe som virker meget løpssugen, og hoppa er meget rask fra start .

Normalt er det ingen som kan nekte Victoria Island teten i kveld, og de øvrige i dette feltet som kun teller syv deltagere kan ikke gjøre for mye selv underveis. Kolgjini får da trolig styre og stelle som han vil der fremme i front, og dette løpet skal da Victoria Island vinne lett.

Innleveringsfrister Jägersro
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Ny tetseier?
3 Chippen Rollax i V65-3 blir det samme oppskrift som med Victoria Island, og ingen kan nekte den raske Mr Pine Chip–sønnen tet. Når distansen er 1640 meter kan vi ikke annet enn å tro på seier, og vi garderer da ikke. I den nest siste starten avsluttet han fint til tredje bak gode hester som Bully Beatdown og Zarkozy, og i den nest siste starten vant han meget enkelt på Charlottenlund.

Formen er således virkelig bra på den Dennis Olsen–trente 5–åringen, og av dagens konkurrenter er det kun 8 Frans G som matcher ham på kapasitet. Han sliter dog med helsen, og sporet er ikke gull i kveld. Han var bra til seier etter pause i den siste starten, men Treneren Lars I. Nilsson ligger lavt fra dette sporet over en kjapp sprint.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Dagens outsider!
5 Alsace In i V65-2 synes vi er interessant, og vi er ikke i tvil om at dette er hesten med størst kapasitet i dette løpet. Muscles Yankee–sønnen innledet karrieren med seier, og var siden knalltøft spilt i de påfølgende startene.

Da skuffet den Tomas Malmqvist–trente 4-åringen, men nå kommer Alsace In ut etter ½ år pause. Det som kjennetegner Malmqvists hester er at de alltid er vel forberedt når de kommer til start, og de kan kjempe om seieren direkte.

I sitt siste løp før pausen var denne krabaten ute i et knalltøft V75 som ble vunnet av Stig H sin stjerne Indigious (galopperte seg bort som vinner av det Tyske Derby), og vi mener Alsace In skal krysses på alle kuponger i kveld (han er kun krysset av på 16 % av den innleverte kupongene!).

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.