*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

To tetvinnere i V75

Foto: hesteguiden.com

På den lille Drammensovalen er teten gull verdt, og vi tror våre to bankere leder fra start til mål.

09.01.09 22:15

Klikk her for gratis V75-tips.

Det var nettopp på Drammen vi hadde våre glitrende V75-tips som resulterte i at våre kunder vant hele 1.6 millioner kroner for en drøy måned siden.
Vi tror vi har funnet to gode holdepunkter i en spennende rebus der lørdagens hovedoppslag er Arne Sems Minneløp med 100.000 kroner til vinneren.

Er du alene om å ha 7 rette på lørdag vinner du 26 millioner!

Sørlendingen Øystein Tjomsland har lagt bak seg sin beste sesong med 89 seire og 4.3 millioner innkjørt. På lørdag har han en rekke fine oppsitt, og det kan fort bli en ny trivelig dag på jobben for suksesstreneren (som vi strengt tatt synes burde vært blant de tre nominerte til årets trener).

Tet og slutt
I V75-2 sender Tjomsland ut en lovende 4-åring i 3 Alpha Romeo R.R.
Alf Palema-sønnen er eksplosiv fra start, og vi har ingen tro på at noen kan nekte vår hovedbanker teten. Hesten har vunnet enkelt fra dårlige startspor to ganger på rad, og at det skal dreie seg om en solid vinnersjanse fra et perfekte forutsetninger er vi ikke det minste i tvil om.

Vi tror også vårt andre singelkryss 1 Fatima L. bruker samme seiersoppskrift i V75-finalen. Egon Lavec-datteren utvikler seg stadig, og med en av landets beste kusker i sulkyen har vi vondt for å se ekvipasjen misse teten. Kusken mener den lange distanse bare er en fordel, og selv om det står flere skarpskodde konkurrenter på tillegg tror vi den lovende 4-årshoppa skal ha en topp sjanse til å holde unna helt hjem - som et andrevalg i spillet.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: hesteguiden.com

En trio gjør opp
I den fjerde avdelingen satser vi på å komme igjennom på tre hester vi mener hever seg klart over mengden. 7 Smedprinsen var ikke til sin fordel i den siste starten, men gangen før var han meget god på samme distanse som nå.
Favoritten 10 Tromar holder absolutt toppform, men et kinkig spor kan by på problemer. Selv feilfritt taper Spikeld-sønnen litt fra start, og det kan bli tungt å runde konkurrentene fra køplass på den lille 800-metersovalen. Lekkert til på strek står en formtoppet 1 Skofte Troll, og Braute-sønnen må regnes som en seriøs vinnerkandidat.

Da har vi løst tre avdelinger på billig vis, og i en langtfra lettløst omgang har vi dermed mye krutt å bruke i de resterende løpene. Om våre antakelser igjen skulle slå til ser vi ikke bort fra en ny knallsuksess.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 108, 432 og 1260 kroner.

Kjøp en bong og se løpene på NRK2 kl. 18.00-18.45!

”Tors kiosk: Klikk her for å lære om Lyntoto”.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag