Gå til sidens hovedinnhold

To tetvinnere i V75

Ja, begge våre bankere for dagen dundrer til tet i sine respektive løp, og forhåpentligvis leder de helt hjem, i en rebus som er preget av stor sport.

Klikk her for å se våre V75-forslag.

Vi har nemlig en rekke flotte storløp å se frem til når Klosterskogen i Skien avikler sin V75-kjøring, og i hovedløpet for de norskfødte 4-åringene for varmblodshestene i V75-6 kammer vinneren hjem hele 200.000 kroner.

En kupong som er alene om å ha 7 rette på lørdag er verdt 8 millioner!

Tet og slutt?
Ja, vi tror sterkt på at både 4 Cash And Carry og 3 Sweet Case gjør kort prosses i hhv V75-3 og den sjette avdelingen. Førstnevnte har vært brenngod i hele år, og når vi tror favoritten blir kraftig overflydd ned startsiden, ja så mener vi det er klar fordel for Solberg-traveren på en arena som dagens. Cigar Bar-datteren klipper svingene på den trange ovalen, og at vår første banker for dagen kun er krysset av på hver fjerde kupong gjør ikke spillet noe mindre interessant.

Sistnevnte har hatt en eventyrlig sesong, og vi tror Dream Vacation-datteren blir vond å stoppe på ny. 4-årshoppa blir trolig vinket til tet ut av den første svingen, og når de antatt tøffeste i mot har trukket veldig vanskelige spor, ja så mener vi det skal være snakk om en klink vinner.

Utfordrer storfavoritten?
Vi støter på en av dagens største favoritter i den femte avdelingen i form av 2 Greatest Volo, og etter de to siste innsatsene å dømme skal 4-åringen bli vond å hanskes med på ny.

Sugarcane Volo-sønnen har vært som forvandlet i ny regi, og ved sin to siste triumfer har 65-prosenteren i spillet forlatt konkurrentene til slutt på enkleste vis. Nå skal det dog sies at det har vært i enkle lag, og det er et usikkerhetsmoment med hvordan Haugland-traveren takler dagens arena.

Vi tror uansett 9 Lonely Story kan være en seriøs utfordrer fra et flott smygspor, og vi betaler for 23-prosenteren i spillet på samtlige spilleforslag. Home Alone-datteren har enorm fart i kroppen, og dersom 3-årshoppa får spare speeden sin til ut i oppløpet skal ikke storfavoritten føle seg for trygg.

Herlige 3-åringer i aksjon
I E.C. Koren Lunds Minneløp i innledningen, hvor vinneren kan kvittere ut 100.000 kroner støter landet beste kaldblods 3-åringer sammen, og en naturlig favoritt må 9 Horgen Tore bli. Spikeld-sønnen var outstanding ved sin triumf på meget sterke 27.2 full vei i Kriteriet, men dagens startmetode er ikke den optimale for Mjølnerød-traveren, noe som gjør sitt til at vi tyr til noen garderinger på de tre største forslagene våre.

Veldig lite spilt er 5 Norheim Faksen (litt under pari sist, men klart god nok på sitt beste) og 7 Tin Tveiten (rapporteres å trene sterkt forbedret!) med sine hhv 16 og 8 %, men vi mener at begge skal være veldig aktuelle i striden helt der fremme, dersom favoritten skulle rote seg vekk på en tidlig galopp.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vurderinger
V75-2: Vi har ikke veldig tro på at storvokste 2 Strong Forte kommer seg feilfritt rundt dagens arena på en kjapp sprint, og Anderssen-traveren blir for oss kun en gardering litt ute.

Vi setter 9 Pascal først, og fra et perfekt smygspor skal forvandlingsnummeret til Tormod Gretland tilmåles solide vinnersjanser på ny. Super News-sønnen kan se tilbake på tre strake triumfer, og selv om det er litt skjerpet motstand ved denne anledningen, tror vi fort den fjerde strake kan sitte der.

Veldig spennende er dog 1 Frameable, når den kapable Varenne-sønnen dukker opp i regi Jane Helen Stareng. 4-åringen rapporteres å trene sterkt, og 9-prosenteren i spillet kan her avgjøre løpet til sin fordel via siste indre fra rygg leder.

V75-4: Veldig åpent, og vi garderer bredt. 3 Max Reodor vant enkelt på 32.0 full vei i sin siste start, og fra et fint spor setter vi den litt variable Elding-sønnen først. Best på kapasitet er trolig ubeseirede 12 Engesve Odin, men det må klaffe litt på veien fra dette sporet for at Moe Odin-sønnen skal kunne gå helt til topps.

V75-7: Vi støter her på dagens mest åpne løp, og vi kan fort få en smell. Favoritten 15 Kapoline er vond å kjøre fra de bakre regioner, og Elding-datteren har heller ikke fungert som best i aksjonen nå på slutten.

Vi syntes 13 Trons Pila er fryktelig lavt rangert som et foreløpig sjettevalg i spillet, og setter Lome Elden-datteren først. 5-årshoppa så veldig fin ut i et tøft V75-løp etter lang pause sist, men kusk Noralf P. Brækken kjørte seg fast til slutt ved den anledningen. Løp i kroppen har normalt gjort godt, og vårt drag i løpet har fart nok til å blåse rundt dagens konkurrenter på en langside.

Ekspertforslag
Til V75-løpene på Klosterskogen har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 98, 294, 784 og 2130 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 315 kroner ligger ute her .

Det største V75-forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her .

Kjøp en bong og se V75-løpene på NRK2 kl. 18.00-18.45 på lørdag!