To tøffe damer i V65

Det er flott sport på Bjerke i kveld og vi satser på at to sterke hopper i toppform vinner fra fine spor.

Klikk her for Nettavisens V65-forslag

1 Maid For Tag er blant Europas beste hopper, og i kveld kan hun runde millionen innkjørt i år. 7-åringen har utviklet seg kolossalt det siste året, og nok engang er forutsetningene nærmest perfekte. Ingen nekter Mikkelborg-traveren teten, og med den formen hun viser om dagen har vi vondt for å se noen som slår henne i V65-finalen.

Form slår klasse
Nå er riktignok norskfødte 7 Thai Tanic en bedre hest, men etter lang pause tror vi ikke 09.-traveren er en vinner direkte fra et vrient startspor. Nå er Viking Kronos-sønnen en av våre absolutte favoritter, og med 127.000 inntjent pr. start i karrieren kan det virke dumdristig å utelate Goop-traveren på bongene. Det er dog en kjensgjerning at slike topptravere trenger etpar gjennomkjøringer før toppformen er påplass, og vi tviler på at gamlefar Olle velger å brenne masse krutt for å vinne dette løpet. Det kommer viktigere og riktigere oppgaver senere for den toppstammede avlshingsten.

Fortjener ros
En som dog er klar for seier er 4 Komplimang i V65-3. Importen til Tom Erik Solberg har nemlig gjort to solide innsatser til sølv i sitt nye hjemland, og i kveld har 5-årshoppa et veldig riktig løp på papiret. Hun er både startrask og sterk, og selvom det er noen gode hester imot synes vi favoritten skal ha en meget god vinnersjanse. Nås føringen må hun normalt ha en dårlig dag for å tape, og selv fra utvendig posisjon er Komplimang vår favoritt til å vinne.

Det er flere åpne oppgjør på Bjerke denne superonsdagen, og selv med våre to favoritter i boet blir det fort god utbetaling for de som prikker 6 rette. På de to minste spilleforslagene spiller vi en tredje banker, og den er en tanke tøffere.
9 Vintage Lindy er foreløpig bare et fjerdevalg i V65-innledningen, men vi er ikke i tvil om at den toppstammede 4-åringen er best på kapasitet. Mye utur har medført at hesten står med tre nuller i raden. Vi tror lykken snur i kveld, og med løpets mest rutinerte kusk tror vi Glittum-traveren runder hele gjengen på sisterunden.

Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 105, 378 og 1134 kroner.

Kjøp en bong og følg spenningen på nrk2 kl. 19.30-20.00