To V65-bankere

Vi satser på to bankere i kveldens V65 på Bjerke. Les tipsene og spill her.

Her finner du Nettavisens V65-tips.

Det er ingen sikre vinnere på Bjerke denne onsdagen, men vi har allikevel funnet frem til to bankere i det populære riksspillet. Begge kommer fra Oppland, har god form, og er vinnerhester. I tillegg sitter to av våre beste kusker i sulkyen.
Bad Boy Scot har vunnet tolv av sine 52 starter, men har så langt ikke vunnet denne sesongen. 6-åringen viste dog solid form i sin siste start, og selskapet er helt riktig denne gangen. Dog har han trukket et sjanseartet førstespor bak bilen, men vi tror at toppkusken Asbjørn Mehla løser eventuelle posisjonsfloker.
Bokli Best har vunnet seks av 31 starter, og har også vist god form i de siste startene. Fra annetsporet bak bilen bør det bli et fint løp underveis, og vi håper at kusk Thor Borg ”timer” angrepet riktig. Dermed bør det være en klar sjanse for årets fjerde seier.

Flere åpne løp
Det er flere åpne løp denne kveldens, og siden vi spiller med to bankere har vi råd til å gardere en del i de fire andre løpene. I V65-1 har vi mest tro på kapable American Rock, men 5-åringen er ikke stabil. De to mest åpne løpene synes vi er den andre og sjette avdelingen, og her bruker vi henholdsvis syv og seks hester.

American Rock er vår favoritt i V65-1.
American Rock er vår favoritt i V65-1.

Startsiden avgjør
V65-5 er et løp for stallansatte hvor vi tror startsiden avgjør mye. I dette sprintløpet med mange raske hester i første rekke bak bilen, blir det trolig en luftig åpning. Flere av hestene er best med ryggløp, og dermed blir det kamp om å komme tidlig frem og få overta føringen. Vi har mest tro på Mattis og Bardun, men tar med ytterligere tre hester på den største bongen.

Spilleforslag
Som vanlig har vi satt opp tre ferdigutfylte bonger, som du kan kjøpe ved et par enkle tastetrykk. V65-løpene vises som vanlig på NRK2, men legg merke til at kveldens sendetidspunkt er fra klokken 21.00 – 21.25.