To V65-favoritter fra Rasmussen

Kenneth Rasmussen har to favoritter i kveldens V65 på Bjerke. Les hvordan han vurderer hestenes muligheter.

Her finner du Nettavisens tips til kveldens løp.

Kenneth Rasmussen er en av våre forholdsvis nystartede travtrenere. I kveld sender han to av stallens hester til start på Bjerke, og begge blir favoritter.

I V65-1 gjør den svenskfødte 3-års hoppa Magpie MM sin tredje start etter at hun kom til Norge. Etter galopp i debutløpet har det blitt to solide seire.

- Hun har vært veldig bra, og formen virker uforandret fin. Galoppen i den første starten skyldtes utstyrsproblemer. Hoppa er normalt travsikker, forteller Kenneth Rasmussen.

Nå skal hoppa ut fra et noe trangt annetspor i volten.

- Jeg håper hun skal takle det. Vi må safe litt fra start, men jeg anser ikke galoppfaren for å være særlig stor. Motstanden synes jeg virker overkommelig, og feilfritt anser jeg det som en bra vinnersjanse.

I V65-finalen kommer 5-årige Coralls Boy til start. Hesten har vunnet fire løp denne sesongen. Nå står han med fire annenplasser, og det er på tide med en seier igjen.

- Jeg håper det. Hesten står veldig fint inne i løpet både grunnlagsmessig, og med tanke på motstanden. Han trener fint, og det virker som formen fortsatt er god. Dersom det klaffer med posisjonene underveis, synes jeg hesten skal regnes med en bra sjanse.

Løpet er finalen for stallansatte, og i sulkyen sitter dyktige Jarle R. Gustavsen.

- Han kjørte ett løp for meg i fjor, og det ble seier. Jeg håper på gjentagelse.

Coralls Boy blir en av dagens største favoritter.

- Etter det han har vist, synes jeg det er riktig. Han kan være en frisk banker. Det er den av mine jeg har best tro på i kveld, men jeg er optimist med begge, avrunder Kenneth Rasmussen.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin