*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

To V75-bankere i Boden

Bjerke270872019.. Eldson og kusk Rikard N Skoglund.

Rikard N Skoglund er plass i Boden søndag og har flere fine vinnersjanser innenfor V75-veddemålet. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Boden er vertskap for søndagens V75-omgang i Sverige. Nettavisen byr på to bankere i en flott omgang.

19.01.20 18:26

Sportspills øvrige søndagsmeny:
V65 Sørlandet: Internasjonal V65-omgang med stor omsetning
V64 Bro Park:
Herlig galoppsøndag i vente
Oddstips
: Fyldig oddsprogram søndag - sjekk våre analyser
Tippetips: Liverpool er en seiersmaskin
Oddssingel PL: Manchester United er sjanseløse mot Liverpool
Oddstips håndball-EM: Ny parademarsj for de norske håndballgutta
Målscorerspill Serie A: Cristiano Ronaldo i ellevill scoringsform
Håndball-EM herrer: Her er kampoversikten og sendetidspunkter

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken.

Det er en hektisk søndag vi har foran oss i hestesporten. For tredje søndag på rad så innledes søndagen med V64 fra Bro Park. Søndag ettermiddag er det så klart for en meget interessant V75-omgang i Boden. Og til sist søndag kveld er det internasjonal V65 fra Sørlandets travpark.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om V75-løpene i Boden. Rolf Lerum er på en velfortjent weekendtur og derfor er det Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken som er tipsansvarlig. De spiller med to bankere i omgangen, den første kommer ut i V75-4.

Flotte forutsetninger
Det handler om 3 Soleil D'Inverne og Robert Dunder. Det er en fireåring med flott kapasitet som også står bedre enn til sine verste konkurrenter. Galopperte seg bort sist, men var mektig i seiersløpet nest sist i Boden. Feilfritt skal det være toppsjanse søndag og 3 Soleil D'Inverne blir den ene av våre to V75-bankere i Boden søndag.

PS: Soleil D'Inverne ble strøket søndag formiddag. 11 Asterisque var det klare motbudet og pådrar seg et tungt favorittstempel og går da inn som vår ene V75-banker.

Hanna med andre bankeren
Boden-trener Hanna Olofsson har en flott vallak i seks år gamle 3 Mr Sånna. Hesten står med tre seire på de fire siste startene og den trives på isen i Boden. Står i tillegg perfekt til i tredjespor bak bilen og her lukter det tet og slutt. 3 Mr Sånna blir vår hovedbanker i omgangen og bankerspilles naturligvis også i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Strekluring i V75-2
13 Guli Tor blir ganske klar favoritt i V75-2 som er et sprintløp for kaldblodshester. Persson-traveren står dog på 20 meter tillegg og det er sprint. Høykapable 3 Vårvind er en klar utfordrer fra strek. Det er stor fart i den ni år gamle hoppa og kommer hun seg til tet og holder seg unna galoppen, kan hun lede hele veien. Et stort obs på 3 Vårvind i V75-2.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag