*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

To vinnere på Momarken

I en småspennende rebus setter vi vår lit til at Bol Frøkna leder sitt løp rundt om samt at kapable Incanto November får sin første seier her til lands.

21.10.08 13:44

Klikk her for gratis V5-tips.

Trav er ikke alltid matematikk, men på ren utregning skal 1 Bol Frøkna i den første avdelingen være snakk om en klink vinner. Pål Even-datteren går trolig en lav 28-tid, og da skal i så fall de andre konkurrentene få litt å slite med. 5-årshoppa har hatt en flott sesong med mer enn 100.000 kroner innkjørt, og jager i dag årets fjerde triumf. Edvardsen-traveren kom tilbake etter litt pause i et V75-løp på Sørlandet i sin siste start, men ble ved den anledningen utsatt for en lite heldig styrning. At eier John E. Edvardsen er en dyktig hestekar er hevet over en hver tvil, men som kusk har han med respekt å melde mye å lære. Fartsbedømmelsen er det så som så med, og når han i det nevnte løpet la inn en halv runde i 23.5-fart midt i løpet var det lite å si på at den speedige hoppa fikk stive bein til slutt. Det løpet i kroppen har garantert gjort godt, og mot klart enklere motstand i dag tror vi det dreier seg om en solid vinnersjanse sammen med en litt sindigere kusk i form av svenske Mikael J. Andersson.

Ny Wilhelmsen-triumf?
Det er godt å se at det fortsatt er noen som satser friskt på travsporten her hjemme, noe Sørlendingen Trond Wilhelmsen har gjort i lang tid. I år har fremgangene vært store med blant annet Lill Adolf her til lands, og i V5-4 i dag tror vi han kan feire en ny triumf med siste skudd på stammen i form av 10 Incanto November. Etter at Viking Kronos-sønnen galopperte seg vekk i sin først start leverte 4-åringen en oppløftende innsats til sølv i sin siste start i et V75-løp på Bjerke, og i dag tror vi den meget gode fireåringen feller samtlige til slutt. Momarkens lange oppløp er nok i favør av Midtfjeld-traveren, og etter litt behandling tror vi det er en topp preparert fireåring vi får se i banen i dag. Med fine rygger fra start ligger det an til et pent utvendig par, og mot hester som ikke er alt for tøffe i trynet til slutt har vi ingen betenkeligheter med å la den svært kapable krabaten bli vår andre banker for dagen. Vi snakker her om et foreløpig andrevalg i løpet, kun krysser av på 36 % av de innleverte kupongene.

Klikk på bildet for å forstørre.

Med to bankere får vi således råd til å gardere godt i de tre øvrige avdelingene, noe som på forhånd ser ut til å være en fornuftig løsning. V5-rammen inneholder bl.a. et stallmannsløp samt et amatørløp, og i denne typen løp kan det som kjent skje litt av hvert.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 100, 300 og 960 kroner.

”Tors kiosk: Klikk her for å lære om Lyntoto”.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.