Gå til sidens hovedinnhold

Tok nesten halve premiepotten

Nettavisens lesere tok med seg 40 prosent av premiepotten i Kalmar lørdag kveld, og på Solänget i lunsjen i dag er bankeren klar.

Denne artikkelen er tilrettelagt og redigert av Kurt Rune Leirvåg, tips og kupongforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen.

Les også:Siktet innstilt

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Det har ikke vært marginenes uke for Sportspills traveksperter dette og lørdagens V75 på Biri og søndagens V65 fra Sørlandet var intet unntak. Men under lørdagskveldens V65 fra Kalmar så sa det påny pang. Friske Espen Edvardsen lanserte 2. valget 8 Jeans N. Overhalls som banker i V65-1 og fra dødens var hesten solid vinner.

Sjuendevalget 9 Trixie Value var krysset på fem hester i V65-4 og niendevalget 13 Super G. var krysset både på det mellomste og det største V65-forslaget her på Nettavisen. De som da leverte det mellomste forslaget (innl.pris kr 588) kunne dermed kvittere ut 26 582 kroner, mens de som leverte det største forslaget (innl.pris kr 1440 kr) kunne hente hjem 29 973 kroner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

I tillegg gikk åtte andelslag på Eksperten inn med seks rette og ca 30 000 tilbake også på hvert av dem. Gevinstrapporten fra Norsk Rikstoto søndag morgen viser at våre lesere dro inn 235 288 kroner på hans tips her på Nettavisen og dermed det ca 500 00 kroner tilbake for våre lesere på Espens kupongforslag lørdag kveld. Når premiepotten var på ca 1,2 millioner kroner, så tok altså Nettavisens lesere med seg ca 40 % av premiepotten.

Søndagens V64-tips Vaggeryd satt brukbart de, men dessverre tapte Espens banker Twigs Tiffany i de siste stegene. Dog ble det både fem rette og firere på forslagene og totalt ca 65 000 kroner innspilt på diverse andelslag på Eksperten, og da er det bare å ta nye tak denne mandagen.

Norsk Rikstoto har en rikholdig meny å tilby denne mandagen. Hele fire travkjøringer kan vi nordmenn spille til. Det starter opp med V4 fra Solänget, før det fortsetter med lunsjtrav fra Jarlsberg. Mandag kveld er det en feiende flott V65-omgang fra Färjestad, mens det som sist mandag er Leangen som arrangerer dobbel V5 her hjemme.

Solänget og V4 er altså først ute denne mandagen og vår banker kommer fra en meget formsterk stall, som forsynte seg grovt under helgens dobbelttrav i Umeå.

Innleveringsfrister Solänget
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Bergh kusker bankeren.
Robert Bergh har hestene sine i fantastisk orden for tiden, og seirene triller inn på løpende bånd. 45-åringen har hatt en flott start på 2013, og statistikken viser en seiersprosent på 22. I lunsjtravet på Solänget denne mandagen sender han til start 6 B.B.S. Mandarino i V4-2, som er en 5-åring med stor kapasitet. 5-åringen hadde en flott fjorårssesong hvor han tok 6 seiere av totalt 19 mulige. Vi tror hesten har utviklet seg fint over vinteren, men han galopperte seg vekk i årsdebuten.

San Pellegrino-sønnen varmet strålende før løpene, og vi setter galoppen sist på ututskontoen. Bergh traveren gjorde flere flotte prestasjoner i fjor, og vi ble imponert av hesten i et V75 løp på Åby 21/04 i fjor hvor han kun tapte for meget gode Quick Razz. Nå har han fått et løp i kroppen etter pause, og selv om det løpet ikke ga noe direkte svar på hvor formen står. Uansett skal hesten regnes med en solid vinnersjanse feilfritt, og vi prøver et frekt banker spill.

Benice Boko en vinner i V4-3?
10 Benice Boko i V4-3 jaktet vi sist på Dannero, men det holdt kun til en andreplass bak 11 Masse Palema som vant det løpet. Vi så Benice Boko i løpet på Østersund første gang ut etter pause, han varmet strålende før løpene, og var også svært godt gående før galoppen kom på siste langside i det løpet. Vi er sikre på at det var en fremskutt plassering som gikk føyken.

Sist på Dannero travet 5-åringen en solid sisterunde, og hadde koblet grepet på ledende Masse Palema ut mot oppløpet, men ble til slutt kontret ut den siste biten. Vi syntes dog det var flott stil på Orlando Vici sønnen, og nå skal han ha gått ytterligere fram med et par løp i kroppen. Skulle det klaffe litt med posisjonene underveis, så kan han få sin revansje i dag.

Kommentarer til denne saken