Tom Erik Solberg gjør kort prosess

Tom Erik Solberg, og Sagitta har et veldig fint løp foran seg denne søndagen._Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Tom Erik Solberg, og Sagitta har et veldig fint løp foran seg denne søndagen._Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Vi har spilt inn 1 400 000 den siste uken, og tipsene har satt meget bra. Fra Sørlandet denne søndagen så jakter vi på nye tusenlapper.

Tipsene har satt knallbra den siste uken, og høydepunktene har vært mange! 1) Over 800 000 innspilt på Drammen i V75 6.Desember. 2) Over 250 000 innspilt i V65 på Leangen 8.Desember. 3) Over 160 000 innspilt i V65/V5 på Momarken 9.Desember. I tillegg så har vi truffet litt her, og der. Totalen den siste uken har kommet opp i 1 400 000 innspilt, og det må vi si oss meget godt fornøyd med.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder denne søndagen så starter vi opp allerede kl.12.45 fra Täby. Deretter venter en V64-omgang fra Kalmar kl.15.10, før dagen avrundes på Sørlandet. V65-spillet på banen i sør er i gang kl.18.00.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Sørlandet:

V65: 18.00

V5: 19.05

DD: 19.25

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Vi kan by på følgende til Sørlandet denne søndagen:

V65-1 : 4 Loaded Gangster – Vinner nok dette løpet om den blir sluppet til tet. Var fin sist, og den har et høyt maks nivå. Risikerer dog å få svar fra blant annet 2 Sancigar om den løser, og vi velger derfor å spekulere litt. 6 President Ideal – Varmet som en rund million sist, og den FLØY helt enormt gjennom en sving. Feilet et par ganger i løpet, men inntrykket var såpass morskt i varming at den skal passes her om man garderer den store favoritten.

V65-2 : 10 Lobster’s Sam – Er overlegen på kapasitet, og den har en veldig fin mulighet her. Tråkket på seg sist, og den feilet nok fra seg seieren da. Gangen før så var den helt rå, og den hadde MYE igjen da. Her møter den på en gjeng som ikke har de hardeste skallene, og viser bare Lobster’s Sam litt av hva den kan så er den 100% sikkert på foto.

V65-3 : 1 Søndre Lynet – Gikk en kruttsterk tid sist, og det gjorde den på en veldig bra måte også. Nå kommer den ut i ny regi, og det er gode rapporter på den direkte. Eirik Høitomt i stedet for Kim Mathisen er MANGE meter, og dette må dreie seg om en kanon sjanse på direkten. Vi tror hardt, og for oss er førstevalget soleklart!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-4 : 12 Pikachu C.N. – Kom ut med SOLIDE meldinger i ryggen sist, og da feiler den fra seg en plass helt der foran i den siste svingen. Røpet altså flott form! Har tidligere vist bra takter i monte, og selv om rytteren er fersk så velger vi å prøve oss med denne frekkisen som neppe blir mye spilt. 9 Lumiere De Nuit – Denne eier jeg selv. Den løp i veggen i sitt siste løp, og den har skuffet i 2014. Det viser seg dog at den har slitt med tjukt blod, men nå skal det være i orden ut i fra blodprøver som vi har tatt. Trener fint, er best på kapasitet, men dette er bare et løp i oppkjøringen før 2015. Blir positivt overrasket om den er på trippelen.

V65-5 : 4 Philip Rex – Har et riktig løp foran seg nå, og for oss er dette en motivert favoritt. Den har vært OK etter pause, og med to løp i kroppen så forventer vi den enda et knepp opp her. Fra andre omvendt i volten så vil nok Øystein Tjomsland klinke til direkte, og skulle han komme seg tidlig foran her så er løpet kjørt. Må ha en MEGET god sjanse, og dette førstevalget er for oss klart.

V65-6 : 2 Sagitta – Har ikke vunnet de siste to gangene, men den har levert sterke løp, og det er ingen fare med formen. Fra dette sporet så blir det trolig tidlig tet, og da er nok dette løpet kjørt. Har en super sjanse her, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt på favoritten.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.