Tom Erik Solberg jager hundre

(Hesteguiden.com)

Tom Erik Solberg har 75 seire hittil i 2012 og pynter på statistikken torsdag. Sjekk våre V5-tips til Bjerke

Med fem førstevalg og fjerdevalg på femtevalget Per Halbal, ble det fullklaff for våre V65-tips til Bjerke onsdag. De som fulgte vårt minste spilleforslag på kr 192, kunne kvittere ut 1523 kroner. Det var en flott innledning på Bjerkes kommende supergelg. Men før vi kommer dit skal det som vanlig avvikles lunsjtrav torsdag. Og torsdag kveld er det V65 på Klosterskogen og en svært interessant jackpotomgang i V75-spillet fra Åby travbane i Sverige. Vi kommer naturligvis med tips til begge banene. Disse publiseres en gang mellom kl 13 og 14 i ettermiddag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

Tom Erik Solberg blir den store frontfiguren under dagens lunsjtrav på landets hovedbane Bjerke. Han kjører vår banker for dagen, og har slik vi ser det fire fine sjanser innenfor V5-veddemålet. Tom Erik Solberg er en av de kuskene vi best liker å spille banker. Har Solberg en bra hest, er han stort sett alltid til å stole på. Under torsdagens lunjstrav kjører han i særklasse den største favoritten, det handler om 6 Norheim Jærv i V5-2.

6 Norheim Jærv har utviklet seg meget bra den siste tiden og med ca 27 siste 1000m sist på Biri i et løp utenfor V75-spillet, vant hesten overlegent mot bra hester. Slik Jærvsøfaks sønnen opptrer pr dags dato blir ikke undertegnede overrasket om han er av hestene i Derby-feltet til høzsten. Tom Erik Solberg tror han vinner igjen og det gjør vi også.
Vår rangering V5-2: A: 6 B: 1-2-10 C: 11-9-4-8-5

Annonse: Grøstad/Lerum med 146 967 kroner innspilt den siste uken og voldsom tipsform

V5-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
2 Credit Crunch er den sannsynlige tethesten i dette feltet, men full vei og usikker form er usikkerhestsmomenter. Credit Winner-sønnen er til tider vanskelig i gemyttet og kan reise i galopp når bilen slipper feltet og har også en tendens til å ligge for hardt på. Meget spennende med Tom Erik Solberg opp som kusk og vi setter hesten først i svake omgivelser.

Treårige 4 On Stride har faktisk vært i Finland siden sist uten suksess. Eirik Høitomt kusker i ettermiddag og motstanden er skral. 11 En Vie La Rose har stor kapasitet, men er håpløst usikker. Skulle Daguet Rapide-datteren gå feilfritt ender hun helt i toppen. Åpent bak disse.
Vår rangering V5-1: A: 2 B: 4-11 C: 9-8-6-12-3-1-10-5-7

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-3 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
4 Fancy Tile gjorde en positiv debut for Knut Arne Ødegaard på Bjerke for tre uker siden og er nok mye forbedret med løp i kroppen. Står perfekt til bak bilen over sprintdistanse og får nok engang Eirik Høitomt sim kusk.

7 Bo Brady har stor kapasitet, innfridde ikke forventningene i fjor. Nå er hesten i trening hos eieren. Løp i kroppen har han også fått. 5 Next Party er en lillebror til mer velkjente Classic Tile som Nå har seksåringen gjort noen fine løp i år og sist var han positiv etter en liten pause. Trolig satser Flåten mot tet og sprint er et pluss. 10 Prins Trøjborg var flink allerede i årsdebuten etter lang pause. Skal være blant de bedre her. 2 Bartali var god nest sist, men langt under pari sist. Fine forutsetninger i dette løpet.
Vår rangering V5-3: A: 4 B: 7-5-10-2 C: 1-9-12-6-3-8-11

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på lyntotokupong

V5-4 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
3 Torpa Jo er trolig tethesten her (men 2 Garli Mollyn kan ta imot). Kolnes-traveren vant uforskammet enkelt i Årjäng sist og er humøret på topp for dagen er det bra seierssjanse her. Men motstanden er klart skjerpet i ettermiddag. vi garderer.

Annonse: Øivind Grøstad byr på dagens beste spill i V5-4 og denne 15-oddseren skal spilles i ettermiddag

12 Jarli Mai var veldig bra i seiersløpene, men viste nykkene sine sist. Da ga hun helt opp 100 meter fra mål og skrittet i målgangen. Fra dette sporet må det løse seg litt, men på speed er hun god. 7 Slutt gjorde et meget sterkt løp sist fra utvendig leder og overrasket med å være med helt inn. Det kan bli dødens igjen, men motstanden er enklere i ettermiddag. 6 Løset Elden har nok ikke fordel av sprint. 2 Garli Mollyn er god, men veldig egenrådig. Kai Johansen ønsker å sitte foran hvis han beholder tet så det lukter tempo da både Garli Mollyn og Torpa Jo ønsker tet. Kan skrelle i dette løpet fordi favoritten er ikke tøff hvis han må brukes mye.
Vår rangering V5-4: A: 3 B: 12-7-6-2 C: 9-11-10-8-1-4 D: 5

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-5 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
5 Whitbread er den svært sannsynlige tethesten her og i en svak poengjakt er det bra seierssjanse da. Men stallhestene til Tor Olaf halle vinner omtrent ikke løp for tiden, og da er det grunn til å være på vakt.

9 Pentagon satt fast sist og så fin ut i målgangen. Det er ingen stjerne dette, men fra et fint smygspor kan det gå veien i ettermiddag. 1 Arc Cox er rask ut og tror neppe Olav Mikkelborg slipper frivillig om han klarer å holde de andre ute på startsiden. Litt usikker form på Lindy Lane-sønnen som kan en del på sitt beste. Skummelt løp dette med mange hester ute av form.
Vår rangering V5-5:A: 5 B: 9-1 C: 11-7-4-2-3-10-8 D: 6-12