Topp jackpotomgang på Harstad

Myr Faksen har et gaveløp foran seg på søndag, og dette er vår banker for dagen.
Myr Faksen har et gaveløp foran seg på søndag, og dette er vår banker for dagen. Foto: hesteguiden.com

Det er jackpot på Harstad denne søndagen, og det ligger 529 078 ekstra i sekserpotten. Vi lanserer flere frekke objekter samt en banker som neppe taper...

Sportspills meny søndag:

V4 Täby: Sprek galoppsøndag

Skiskyting stafett kvinner: Tyskland til herlig odds

Dagens oddslangskudd: Spennende spill i Belgia

Oddsdobbel: Dagens sikreste objekt

Tippetips: Vi stoler ikke på Arsenal

Selv om vi ranket Flying Power S.S. (9,1%), og Brenne Jærven (4,8%) først under V75-omgangen på Jarlsberg lørdag 14. februar så kom vi ikke helt i mål. Det ble dog endel fine femmere på flere av Ekspertenbongene, og totalt sett så spilte vi inn brukbare 158 612 i V75-spillet. Ingen greide imidlertid SYV-RIKTIGE, og de tre neste lørdagene så har vi følgende å se frem i mot:

21. februar - Bergen: Dobbel-syverpott

28. februar - Bjerke: Dobbel-syverpott

7. mars - Leangen: Jackpot med hele 3.364.255 ekstra.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-1 : 5 Drive Launcher (Odds 11,72), V64-4 : 13 Peter's Lucky Day (Odds 5, ble banket på den lille bongen mot dagens tyngste favoritt), V64-6 : 2 Freia Bar (Odds 15,77). Alle disse ble det servert som objekter i vår tipsartikkel-sak til Örebro 12. februar. Vi spilte inn hele 128 989 på Eksperten, og den lille bongen på Nettavisen med en innleveringspris på 192 betalte ut 5786,-

Jonas satset 192 kr - vant 661.000 på Nettavisen


PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Harstad:

V65: 18.00

V4:19.05

DD:19.25

Løp ellers denne søndagen: V4 på Täby med start kl.12.45. V64 på Eskilstuna med start kl.15.10.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Harstad denne søndagen så er det altså jackpot i V64-spillet med hele 529 078 ekstra i sekserpotten. Menyen er utfordrende, og flere av løpene er vidåpne. Bankeren i omgangen har et tilnærmet gaveløp på papiret, og normalt sett så taper ikke 1 Myr Faksen (V65-2) sitt løp. Sjekk ellers ut følgende objekter:

V65-1 : 14 Soløy Sandra – Her blir 5 Gylden Kongen hardt betrodd da den er 20m billigere ute kontra Soløy Sandra fra sist, og på utregning så er favoritten en vinner. Vi har dog blitt veldig usikker på vinnerviljen til favoritten, og vi kan ikke la en slik hest stå alene her. Draget vårt blir Soløy Sandra som fakta vant enklere enn hva det så ut som sist. Har dessuten hatt godt av noen blåsere i kroppen, og den skal normalt sett løfte seg ytterligere inn mot denne oppgaven. Er lynkjapp ut den motsatte veien på volte, og prikker Morten Carlsen starten her, ja, da vil han ha tidlig kontakt. MÅ MED PÅ ALT!

V65-2 : 1 Myr Faksen – Har et gaveløp foran seg på søndag, og for oss er dette dagens banker. Gikk strålende sist etter galopp, og den har levert veldig fine løp over en lengre periode nå. På søndag så jogger den normalt sett til tet, og hvem kommer da å trykker opp noen fart her? Ingen… Det finnes ikke hester i feltet som er «modig» nok til å trykke opp noen fart, og her får Sven Sturla Knudsen gjøre akkurat som han vil med Myr Faksen. Topp sjanse, og denne kan ikke vi gardere i slike omgivelser.

V65-3 : 1 Wild Masa – Er normalt sett kjapp i vei om den løser ut i en feilfri utgave. Det gjorde den ikke nest sist, men da kom den strålende tilbake til seier. Nå sist så ble den sjenert til galopp på startsiden, og dermed var den dagen over. Har en riktig oppgave foran seg her, og den er spillbar. For dem som leter på DYPET, ja, de skal se opp for følgende: 4 First Reaction – Var enorm i et sprintløp på Bodø i fjor hvor den jogget 14,1 til lett seier. Holdt da lekestue med en såpass bra hest som Image Va Bene. Skulle den komme seg foran på sin beste distanse nå så kan fakta dette gå. 3 Fam Filiokus – Skuffet i debuten i Harstad, men er god nok om det skulle klaffe. Kan nesten ikke møte billigere motstand enn dette.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V65-4 : 3 Nordby Viktor – Dette er et SKUMMELT LØP hvor det kan smelle. Draget vårt har enda ikke slått til på Harstad, men etter å ha sett den de siste gangene så velger vi likevel å varsle. Feilet nå sist som pigg i angrep mot gode hester i monteløpet. Da møtte den en helt annen verden av hester kontra det som den møter her. I travløpet nest sist så fullfører den fint etter sene luker. Blir også litt hindret når luken kom på oppløpet. Her er det formløst imot, og fra et bra spor så gir vi den et forsøk da den ikke blir mye spilt.

V65-5 : 1 Black Dream – Har en NYDELIG oppgave foran seg her, og her har Jan Martin Bjerring en oppgave : FORSVARE SITT INNERSPOR! Greier han det med Black Dream, ja, da kan dette løpet være kjørt. Var nemlig helt heroisk sist etter pause, og den gjør et av karrierens beste løp da etter et umulig opplegg. Fra tet på hesten sin beste distanse så blir den neppe enkel å fange. OBS!

V65-6 : 5 Anton – Radet opp i fjor, og den kammet med seg ti seire. Startet opp året på en best mulig måte nest sist hvor den vant sikkert fra tet. Nå sist så ble det helt feil i V75, og det løpet kan man bare glemme. Normalt sett så burde den bli sluppet tidlig til tet på søndag, og da snakker vi igjen om en vinner. Skulle den få svar, ja, da er straks 12 Quapower E.J. med sin voldsomme speed inne i leken. Vi tror klart mest på Anton, men dekkhesten er altså Quapower E.J.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.