Gå til sidens hovedinnhold

Topp sjanse med vikarkusk

Vår V4-banker blir gedigent kuskeforsterket mandag og da går vi til lukene med bankerspill.

Sportspills meny mandag:
Lunsjtrav Jarlsberg: Solberg på en frekkis
Oddstips: Frölunda innfrir igjen

Mandagens travmeny innledes med V4 fra Rättvik og fortsetter med lunjstrav fra Jarlsberg. Til kvelds er det dobbel V5 fra Leangen og V65 fra Halmstad. Vi har selvsagt tips til samtlige av disse.

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Innleveringstider mandag:
V4 Rättvik kl 12.20
DD Rättvik kl 12:43
V5 Jarlsberg kl 13.37
DD Jarlsberg kl 14.12
V5A Leangen kl 18.30
V5B Leangen kl 19.40
DD Leangen kl 20.40
V65 Halmstad kl 19.08
DD Halmstad kl 20.36

V4-sirkuset denne uken åpnes på Rattvik. Vår banker denne Mandagen er en hest vi har ventet på i alle sine siste starter. Rättvik-trener Hans R. Stromberg er en flink traver og har blant annet den svært gode fireåringen On Track Piraten i sin varetekt. Nevnte On Track Piraten vant søndag storløpet Grosser Preis von Deutschland og fikk med seg over 800 000 kroner for den seieren. Vår V4-banker (Kricken C.D.) er nok ikke like god som denne, men den godeste Strømberg har kjørt bort denne flotte 5-åringen mange ganger. Mandag setter offensive og gode Daniel Olsson seg i sulkyen og da tror vi det snur.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Velfortjent seier?
4 Kricken C.D. er en meget bra traver som har tjent nesten 250.000 bare i år og da har det virkelig ikke klaffet i mange løp. Mandag hopper altså Hans R Strømberg ut av sulkyen og lar Daniel Olsson få prøve seg bak Scarlet Knight–sønnen. Perfekt spor – dyktig kusk –– og motstanden ned noen hakk da betyr det ikke noe at distansen er 1640m. Her blir det et offensiv løpsopplegg for denne krabaten har gått i mål med krefter igjen noen ganger i sine siste løp. Det eneste som kan tale litt i mot er om Ulf Ohlsson tar i mot med feige 1 So Gå Diego siden det er snakk om sprintdistanse, men normalt er dyktige Ohlsson pålest og da slipper han til vår banker. Når den beste hesten endelig får en kusk i sulkyen kan vi ikke unngå bankerspill i V4-2.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Tet og slutt?
4 Naughty But Nice er i kanonform, men hun er ingen stor vinnerhest. Nå sist avsluttet hun meget bra i et V75 løp som gode Flowstarter G vant. Viking Kronos–datteren er meget rask ut så klarer Peter Eriksson å overfly 1 Global Legacy så er mye gjort. Fra tet tror ikke undertegnede at Naughy But Nice taper dette løpet. Er ikke noe stor outsider dette, men vi mener hun skal være klar favoritt og vi var inne på å anbefale henne som banker da vi tror hun vinner. Er faktisk ikke mer enn et andrevalg i spillet i V4-1 og kanskje er løsningen i dag og starte med to bankere i V4-spillet.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken