Gå til sidens hovedinnhold

Toppbanker fikser V75-opptur fra Sverige

Bankeren er meget solid! Storfavoritter i trøbbel! Nybehandlet superobjekt! Varmingsvinner sist - slår til nå? Du blir vel med oss i jakten på V75-cashen søndag?

Lerum med lunsjfest på Solvalla 7. februar! Tok du rygg?
Tipsene var meget solid denne fredagen på Solvalla, og ALT satt. Den minste V65-bongen til undertegnede kostet Kr.144 å levere, og den betalte ut fine Kr.3 295,-. I V4-spillet så suste også den lille bongen inn, men her måtte man betale Kr.198. Utbetalingen for den ble Kr.1 249,-.

Lerum med V75-treff på flere siste info-bonger 1. februar!
Undertegnede laget to forskjellige siste info varianter på Åby, og på den ene av disse valgte vi å banke 14 Zenzero Jet (V75-5). På Eksperten ble det fullklaff for totalt 13 bonger med denne som banker, og prisen på bongene var fra Kr.1 000 (fem andeler a Kr.200) og helt opp til Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750).Utbetalingen ble fra Kr.12 738 til Kr.13 170 på hver av disse bongene.

Lerum med V75-systemfullklaff fra Sverige 26. januar!
Undertegnede kom ikke i mål med de flate V75-bongene, men de tre systeme som ble levert gikk alle inn. Det største systemet (20 andeler a Kr.200) betalte ut Kr.25 316, mens systemene som var noe billigere (4 andeler a Kr.750) betalte ut Kr.24 730,-. Nøkkelen for å komme i mål med disse systemene var Malkin (3-valg) som var en singel utgang for oss!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Bergsåker står altså for dagens V75-omgang, og det er en omgang med ganske dårlig kvalitet på løpene. Det pleier å skrelle litt til på denne banen, og ingen skal bli overrasket om det går mot fine kroner i V75-spillet. Dagens i særklasse beste banker kommer ut i V75-3, og der kan vi ikke spekulere mot 8 Ellis Pride. Så helt fantastisk ut sist, og kom fulltanket til mål! Taper normalt ikke mot en særdeles billig gjeng. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V75-1 : 8 Importedfrmdetroit – Ble sliten sist, og den er ikke veldig glad i lange løp lengre. Har dessuten tidligere slitt med ganske korte formtopper, og selv om sjansene er gode mot en overkommelig gjeng så tør vi ikke å gå ALL IN på denne superfavoritten. Motivert favoritt, men altså ingen banker. 4 Ippon Futura - Er en ordentlig bra stayer som tidligere har stått likt med megafavoritten. Er nå 20m billigere ute, og kan ikke få en spesielt mye bedre oppgave enn dette. PLUKKES MED PÅ ALT!

V75-2 : 11 Spartan Cougar – Her er det ganske dårlig klasse på hestene, og det skal ikke veldig mye til for å vinne et løp som dette. Vår ide kom ut i ny regi sist, og varslet form direkte. Spurtet solid, kom til mål med krefter igjen, og på klokken stod det 12,3 s 800m. Runder alt om det bare blir tempo? SPILLES! 10 Carlos Chablis – Har vært veldig bra etter man rykket skoene, og den gjør en spennende start etter pause. Leverer den også med sko på alle fire så er den mer enn god nok i et løp som dette. OBS!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-3 : 8 Ellis Pride – Har et gaveløp foran seg denne søndagen, og kan ikke garderes. Er rett og slett en knallgod hest som kommer til å minst doble grunnlaget sitt i år. Satt bom fast som fulltanket i V75’en sist, og den har funnet superformen. Varmet dessuten opp i en helt strålende stil. Her er det bare å kjøre til, og den burde vinne nesten uansett reise. Denne kan vi ikke spekulere mot, og går ALL IN!

V75-4 : 4 Listas Thaitanic – Har ikke gjort mange feil på slutten, og er en 4-åring som utvikler seg fint. Avgjorde enkelt fra dødens sist, og var nok heller ikke helt tom over mål da. Vi er dog ikke veldig glade i å banke ferske hopper da disse aldri er helt å stole på. Vi nøyer oss derfor med å sette den først på ranken, og avstår fra et bankerspill. 5 May Lady Lear – Er en av de klart beste hestene i feltet på ren kapasitet, og en hest som kan skrelle i et billig løp som dette. Ble felt av banen sist, men finner denne først litt form, ja, da er den fakta spennende.

V75-5 : 1 Vikinga Vilja – Er SVÆRT spillbar i et løp som dette. Spurtet meget sterkt nest sist, og var da hakk i hel på en såpass god hest som Vårbusan. Nå sist ble det galopp, og den var ikke helt 100% da. Er nybehandlet i knærne sine før denne oppgaven, og nettopp det å behandle «kaldinger» i knærne har ofte en stor effekt. Rapportene går i dur, og fra tet/eventuelt rygg leder er den med garanti på foto. MÅ MED PÅ ALT! 3 Ylva Li Karma – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og sist slo den altså 10 Grorud Tilla/14 Knallhatten fra likestart… Er altså 20/40m billigere ute nå, og skulle den komme seg foran så blir den ikke enkel å fange for tillegget. Må dog bli sluppet til tet av vår ide, for Viking Vilja er veldig kjapp i vei. Disse to skiller seg ganske klart ut. Bak disse er løpet VIDÅPENT.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 3 Global Wannabe (denne ble strøket søndag) – Er en banker for dem som ønsker å gå tynt her. Daniel Wäjersten har superform på stallen, og hestene hans er alltid klar for å levere direkte. Global Wannabe er lynrask fra start, og hvem vil egentlig trykke opp noen fart her? Det kan fort bli «bløfftempo» der foran, og da betyr den lange distansen mindre. Lar seg rett og slett ikke fange? 10 Miss Red – Så fin ut etter pause sist, og avgjorde veldig enkelt når den fikk sjansen. Skulle det bli tempo så kan den komme på lette bein igjen, og den skal med om løpet garderes.

V75-7 : 3 Candy Lane – Prøves som et langskudd i finalen. Trakk seg sist etter et upassende opplegg, men så altså helt strålende ut i varmingen, og formen skal være bra. Her vil det bli offensivt kjørt fra flere, og skulle Candy Lane få det fine løpet i andre/tredje utvendig, ja, da duger den normalt svært godt i et løp som dette. OBS! 5 Denali – Er i toppform, og avgjorde altså sikkert sist. Risikerer innvendig svar, og dermed er denne favoritten sårbar. Er uansett såpass bra at den naturligvis kan vinne løpet, men vi ranker den på som kun et 2-valg.