Topphest i årsdebut

Foto: hesteguiden.com

Tross fem måneders pause blir klassehesten en av våre to bankere i Vestfold.

Som vanlig er det full rulle på travfronten denne helgen. Fredagsmenyen byr på spill til Solvalla (lunsj, V64 og V4-spill), Kalmar med jackpot på SEK 1 276 488 ekstra i sekserpotten i V64-spillet samt V65-spill til Jarlsberg på kvelden.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

I morgen fortsetter jakten på jokerpotten og 35 millioner på Bjerke før Charlottenlund og Nettavisens danske ekspert Carsten Rabjerg inviterer til kveldstrav og internasjonalt spill fra den danske hovedstaden. Søndagsgalopp fra Täby er alltid interessant. Nettavisens eksperter på galopp, Birger Christensen og Morten Olsen har en utrolig merittliste på disse omgangene. Solvalla overtar stafettpinnen med ekstra V75 søndag ettermiddag, mens helgen avsluttes med kveldstrav fra Harstad.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

På Jarlsberg i kveld går vi for to bankere, i en omgang hvor vi føler det er en del krysskrevende løp i (og smellen fanger du ikke med en banker), og først ute er 2 Millstone i et tynt varmblodsløp i V65-1. Han har holdt toppform på denne tiden hvert eneste år, og han har mildt sagt en billig oppgave foran seg i kveld. Den nest bankeren dukker opp i et nytt varmblodsløp i V65-5, og da snakker vi om stortalentet 11 Migration. Han imponerte voldsomt i debuten på norsk jord, og vi kan ikke gardere ham i kveld.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Innleveringsfrister Jarlsberg
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Historien gjentar seg?
Det er i hvert fall slik at 2 Millstone som kommer ut i et varmblodsløp i høyt grunlag i V65-1, har holdt absolutt toppform på denne tiden av året hver eneste sesong siden 2011, og mot slett motstand, tror vi han innleder årets sesong med seier. Det er ikke mye "mat" i de øvrige i dette løpet, og da bankerspiler vi.

Etter lang pause er han selvsagt ikke i toppform, men det trenger han heller ikke være i, for å kunne legge dette feltet på rygg til slutt. Han ble matchet mot knalltøffe konkurrenter før pausen, og selv om 7 Bogle Superb er et uromoment i debuten for Frode Hamre, tror vi Millstone er en klasse bedre en Bogle Superb.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Strålende debut, vinner igjen?
I et nytt varmblodsløp i V65-5 kommer 11 Migration til start, og etter at 3-åringen til Frode Hamre imponerte voldsomt ved triumfen på fine 15.2 over en sprint i debuten på Biri for et par uker siden, er det ikke lett å gå i mot i kveld. Han var en totalt overlegen vinner i det løpet, og vi synes hesten så strålende ut.

Dagens distanse og startmetode er nytt for talentet til Hamre, men i følge treneren skal 2100 meter bare være en fordel, og voltestart mener han ikke skal by på problemer. Kusk Vidar Hop er da også stødig makker, og da ser vi ingen skjær i sjøen. Vi tror han legger på til sin andre strake triumf, og vi bankerspiller.