Topphest tilbake i manesjen

Support Justice og Geir V. Gundersen gjør en spennende start i V65-1 på Jarlsberg i kveld.
Support Justice og Geir V. Gundersen gjør en spennende start i V65-1 på Jarlsberg i kveld.

Fjorårets Derby-vinner Support Justice avlegger sin årsdebut på Jarlsberg i kveld, og vi tror han vinner lett i sin elitedebut.

Det er en høyinteressant fredag som står foran oss, og det hele innledes med tidlig V65/V4/DD fra Solvalla. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Til kvelden denne fredagen er det V65 fra Jarlsberg og V64 fra Kalmar som gjelder, og på arenaen i Vestfold, merkes det at det våres.

Topphestene melder sin ankomst når det blir varmere i været, og fjorårets Derby-vinner Support Justice kaster sin glans over stevnet i Tønsberg i kveld.

På lørdag er det som kjent gedigen jackpotomgang i V75-spillet der det ligger hele 5,5 millioner ekstra kroner i sjuerpotten på Sørlandets travpark, og det bør friste det spillende publikum hos Norsk Rikstoto.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Jarlsberg
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Spennende årsdebut

Deler av varmblodseliten braker sammen i et stayerløp i V65-1 på Jarlsberg i kveld, og fjorårets Derby-vinner 1 Support Justice avlegger i dette løpet sin årsdebut. 5-åringen startet kun fem ganger i fjor, men han vant de to største løpene for 4-åringene i form av Jarlsberg GP og Derby.

Vintertreningen har i følge trener og kusk Geir V. Gundersen forløpt uten problemer av noe slag, og hesten har sett strålende fin ut i trening nå på slutten. På en distanse han takler bedre enn de fleste, tror vi halvslitne elitehester blir et lett bytte for Kadabra-sønnen i kveld, og vi bankerspiller.

Support Justice kan neppe forsvare sitt innerspor, men med kun ni hester i feltet på en 2609 meter, skal det normalt løse seg greit underveis. Listen er lagt høyt med denne i år, med Oslo Grand Prix som et av årets store mål, og da skal hester som 7 Priority Photo og 8 Acolyte Hanover knebles i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Nydelig oppgave 

I et kaldblodsløp i V65-4 synes vi 2 H.M. Streif har fine forutsetninger i kveld, og vi tror den flotte 4-åringen leder dette løpet rundt om (han sitter i hvert fall tidlig i tet). Han har gått veldig mange fine løp i år uten å få smake seierens sødme, men vi tror årets første triumf blir bokført denne gangen.

Han gikk et nytt sterkt løp til tredje på 28.7 over 2660 meter sist, og han bekreftet med den innasatsen sin fine form. Helt stø på beina er han ikke, men vi tror galoppfaren minsker, hvis han kommer seg foran. Det tror vi han gjør, og da bankerspiller vi talentet til Martine Wessel og Tommy Fløysland.

Hovedopponenten 9 Gunda er snakk om en fryktelig god hest, men vi tror den storvokste 5-årshoppa trenger et løp i kroppen før toppformen innfinner seg. Hun taper også fra start i fra et trangt fjerdespor i volten, og da tror vi det blir fryktelig langt frem til tetløpende H.M. Streif til slutt i kveld.

Flotte talenter på farten
I et kaldblodsløp i V65-3 skal en rekke lovende 4-åringer i ilden, og favoritt blir 8 Frøyu Ty. Det er det ikke noe å si på, og talentet til Nils Erik Frøhaug blir ikke lett å slå. Han imponerte voldsomt ved triumfen på 28.8 full vei i den siste starten (avsluttet i 24-fart), og vi bankerspiller på lillebongen.

En svært spennende start gjør dog 6 Tin Balder i regi Åsbjørn Tengsareid, og vi betaler for ham på våre to største spilleforslag. Tin Balder var veldig god i fjor før han ble borte i fra løpsbanen (vant fire løp, og gikk sterke 26.8 full vei som best), og han kommer neppe til start nå, hvis han ikke er i orden.

Frøyu Ty tapte regelrett for Tengsreids Phillip Lyn i den nest siste starten, og vi tror Tin Balder holder en litt annen klasse en Phillip Lyn. En liten outsider kan 2 Jarli Svarten være snakk om (matchet mot de beste i fjor, og han kan ha utviklet seg mye over vinteren), og han krysses på storbongen i kveld.