Toppløp og deilig jackpot

Bjrøn Goop er hardt betrodd i samtlige seks V64-løp på Färjestad mandag.
Bjrøn Goop er hardt betrodd i samtlige seks V64-løp på Färjestad mandag. Foto: Foto Hesteguiden.com

Färjestad travbane i Karlstad byr på kanonløp og jackpot i V64-spillet mandag kveld.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens travekspert i Sverige Mats Persson.

Vi har en herlig travmandag foran oss med jackpot både til V65-løpene på Leangen og til V64-løpene på Färjestad. På Leangen venter 497 889 kroner ekstra i sekserpotten, mens Färjestad byr på drøye 700 000 kroner ekstra i sekserpotten. Vorspielet det foregår i Ørnskiöldsvik og Solänget travbane der det både skal være V4 og V5.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Søndagens storløpsdag på Jägersro galoppbane ble ganske så lettløst og dermed ble det ingen utbetaling på fire rette. Det innebærer 748 013 SEK ekstra i sekserpotten. Sportslig er det en kanonomgang på Färjestad i kveld. Samtlige seks løp er E3 - uttagningslopp og alle løpene er for treåringer. Det kan bety at det blir lettløst også i kveld, og på Eksperten vil på siste info-andelslagene "ta høyde for dette" og spille samlebonger.

Men det kan også bety at det er store oppganger med en liten skrell eller to, da favorittene erfaringsmessig blir overspilt på slike dager.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Nettavisens svenske traveksperter Mats Persson og Børje Andersson har bra flyt om dagen. Under torsdagens V4-løp på Kalmar ble det klaff for samtlige andelslag på Eksperten og både det mellomste og det største V4-forslaget på Nettavisen satt og med 4 630 kroner i utbetaling ble det ca 50 000 innspilt.

På Hagmyren søndag ble det treff for det største V4-forslaget (innl.pris kr 924) og treff på sju andelslag på Eksperten og utbetaling for fire rette landet på pene 7 833 kroner. Det betød drøye 62 000 kroner innspilt og at gutta har fått med seg gevinster for over 100 000 kroner de siste dagene.

Vurderinger fra Mats Persson:

Spiken
7 Al Dente (V64-1) är en kulltopp som ståtar med nio raka segrar. Han verkar komplett i alla avseenden och så länge han fortsätter att vinna är det svårt ett gå emot honom.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Luringen
5 Eastar Rapida (V64-3) är riktigt startsnabb och har nu ett läge som gör att han kan köra sig till spets utan att det kostar för mycket. Tränaren lovar ett offensivt upplägg och då kan han ge favoriten Sloppy Joe bekymmer och kanske vinna loppet själv på köpet.