Lerum med solide V4-gevinster fra Gävle 14. oktober - Kr.960 ble til Kr.28 557!
Vi kom dessverre ikke i mål på systemet denne torsdagen, men de flate bongene som kostet fra Kr.960 (fire andeler a Kr.250 / fem andeler a Kr.200) til Kr.1 152 (fire andeler a Kr.300) satt som de skulle. På Eksperten ble det levert fem slike, og de betalte ut knallfine Kr.28 557 hver seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Vinteren er kommet til Boden, og i går var det full snøstorm der. Det er også meldt litt snø i dag, og det kan bety at forholdene blir noe mer krevende enn normalt. Vi spiller uten bankere i dagens V4-omgang, og skal til lukene med følgende:

V4-1 : 4 Zorro Swing – Har det ikke klaffet for på slutten, og den kan bedre enn hva man kan lese ut av raden. Her passer motstanden, og fra eventuelt tet/rygg leder så er den alt annet enn ueffen i et løp som dette. SKAL PASSES! 10 Top Of The World – Satt bom fast sist, den har funnet formen, og må med på alt.

V4-2 : 4 Savoy Brown – Har vært forbedret etter en liten pause, og spurtet riktig så bra i kulissene sist. Er kun 3-år, men den utvikler seg fint, og er ikke ueffen mot en svært overkommelig gjeng som dette. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 9 Gazoline Mearas – Har kommet inn på stallen til svært dyktige Sandra Eriksson (40% seire i 2021), og det kan være snakk om en «sikker vinner» direkte. Den satt fast i sitt siste løp, mens den spurtet meget sterkt nest sist. Har alltid vist fin grunnkapasitet, og det skal bli spennende å se om Sandra Eriksson kan løfte den videre. Motstanden skremmer ikke, og den må bare prøves direkte. Neste gang kan den fort være oppbrukt som et bra objekt…

V4-4 : 3 Soleil D’Inverne – Har en svært passende oppgave foran seg, og sjansene for seier må være gode. Vant veldig enkelt fra tet sist, og det var krefter igjen over mål. Rapportene er dessuten fine, og vi iler til med tipsnikken.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.