Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V65 Forus: Utfordrende V65-omgang på Forus
V64 Jägersro: Kolgjini har bankeren i spennende V64-omgang
Oddstips 1: Ingen walkover for Norge mot Portugal
Oddstips 2: Tottenham snubler seg videre i FA-cupen
Tippetips: Midtukekupong med FA-cup
Spillsenteret: Håndball-EM, fotball og hockey - sjekk tirsdagens oddstips

Lerum med nye topptips - Kr.960 ble til Kr.10 978 på Klosterskogen 12. januar!
Det ble ikke helt lettløst på Klosterskogen denne søndagen, og det ble bra med kroner i både V65 og V5-spillet. I V5-spillet så suste undertegnedes bong på Kr.960 inn, og den betalte ut fantastisk flotte Kr.10 978,-.! Findal Faxen (1,6%) var med på seks hester, og den la grunnlaget for en såpass høy utbetaling.

Lerum med SUPERTIPS i lunsjen på V4 - 9-valg servert som tipsener!
Undertegnede serverte SVÆRT sterke lunsjtips på Bergsåker 8. januar, og omtrent alt av bonger satt som de skulle. Nettavisens forslag på Kr.480 betalte ut Kr.4 934, og på Eksperten suste samtlige bonger inn. Den dyreste bongen der var Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300). Supersjokket Paulas Prins (9-valg) lurte mange spillere i denne runden, men den var altså vår TIPSENER! Bourne Dominion (2-valg) senket dagens tyngste, men også dette var vår tipsener.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Romme står for dagens V4-lunsj, og det er et solid potensial i denne lunsjomgangen. Vi banker småfrekt, og på våre bonger står 1 Quartam De Victor alene. Mika Forss har mildt sagt ikke vært heldig med styringene på denne de siste gangene, men nå kommer vel seieren? Vi er klart inne på akkurat det! Gå ikke glipp av følgende:

V4-1 : 8 Qrystal Roc – Avgjorde på en herlig måte sist, og den så strålende ut i målgangen med krefter igjen. Er klart bedre enn det grunnlaget den har på konto, den kan åpne bak bilen, og her lukter det et offensivt opplegg. SPILLES! 12 Immersive Workout – Imponerte ingen på Solvalla sist, og selv om det er snakk om en bra hest på ren kapasitet så kjøper vi ikke den fullt ut som storfavoritt fra en kald utgangsposisjon.

V4-2 : 9 Läckra Lennart – Var veldig bra på samme tid i fjor, og den har GOD kapasitet i forhold til det grunnlaget den har på konto. Var bunnsolid i nederlaget mot en såpass god hest som Brenne Bitti nest sist, og formen virker å være bra. Kommer den bare seg rundt feilfritt så dukker den opp på foto, og det til HØYE odds i lukene. OBS!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 : 1 Quartam De Victor – Ble aldeles bortkjørt av Mika Forss sist, og det at den ble sur i muskulaturen tilslutt er det ikke noe å si på. Gangen før spurtet den helt voldsomt etter å ha blitt sjenert til galopp. Nå blir det normalt gratis tet, og siden er vel dette løpet over? Taper neppe om løpet sist ikke kostet mer enn det smakte. SPILLES!

V4-4 : 14 Aramis Amok – VIDÅPEN finale, og her kan det være smart å gardere bredt. Vår ide gjør stortsett bare fine løp, og spurtet også klart positivt i V75’en sist. Er dønn riktig ute i grunnlaget nå, og med litt flyt på veien så duger den svært godt i et løp som dette. MÅ MED PÅ ALT!