Gå til sidens hovedinnhold

Topplunsj med flere godbiter på menyen

To løp låses tynt! To løp garderes bredt! Du går vel ikke glipp av våre oppdaterte V4-vurderinger tirsdag?

Lerum med V86-fest på Solvalla 16. juni
Undertegnede kom dessverre ikke i mål på systemene denne kvelden, men de flate bongene under tråden "LerumV86GullObjekter" satt som de skulle. Samtlige flate bonger under denne tråden suste inn, og betalte ut følgende:
* 6 bonger til Kr.500 (10 andeler a Kr.50 / 4 andeler a Kr.125) betalte ut Kr.21 665/Kr.22 111,-.
*
4 bonger til Kr.1000 (10 andeler a Kr.100 / 4 andeler a Kr.250) betalte ut Kr.22 725,-.
* 3 bonger til Kr.2 000 (6 andeler a Kr.330 / 10 andeler a Kr.200 / 4 andeler a Kr.500) betalte ut Kr.24 423,-.
* 1 bong til Kr.3 000 (4 andeler a Kr.750) betalte ut Kr.25 109,-.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


En SPENNENDE V4-LUNSJ venter fra Bergsåker tirsdag, og dette er en lunsjomgang vi virkelig liker. Vi går tynt i V4-1, og V4-4, men garderer de mellomste løpene bredt. Dette kan gi solid betalt, og her er det bare å ta rygg på følgende godbiter:

V4-1 : 1 Gazoline Mearas – Har en perfekt oppgave foran seg i innledningsløpet, og dette kan utmerket godt dreie seg om tet og slutt. Har hatt problemer med en hovbyll, men i følge Svante Båth skal dette være bra igjen. Er lynrask fra start, og har faktisk vunnet 5 av 6 løp som den har gått i tet… Er en veldig motivert tipsener som også vi tror mye på. 6 Eightdaysaweek – Var ikke på topp i sitt siste løp, og kommer nå ut etter en knapp mnd pause. Rapportene på den er fine, og det blir skorykk på alle fire for første gang i Sverige. Dette tror man vil gi en voldsom effekt, og her skal man fakta være litt på vakt. Motbudet!

V4-2 : 7 Flash W.F. – Et småskummelt løp venter, og her skal vi spekulere mot 3 Västerbo Frisky som ikke imponerte oss sist. Vår ide debuterer for svært dyktige Daniel Wäjersten, og det skal bli spennende å se hva han får ut av denne. Har egentlig ikke vist veldig mye så langt i karrieren, men travet faktisk 17,2/2160m i vinter, på en snødekket bane. Ingen bør bli overrasket om den går et par sekunder raskere på en flott bane i dag, og da har den ikke mange foran seg i mål. PASSES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 4 Foppa Sisu – Her er det svært jevnt, og ikke mange er helt sjanseløse. Vår ide ser ut til å gå veldig under radaren, men fakta er at dette er en meget god hest i grunnlaget, og den duger her på en normal dag. Havnet på vingel sist, men kom seg etter hvert ned i fjerde innvendig. Feilet så med litt krefter igjen i den siste svingen, men kom så fort tilbake igjen nedover oppløpet. Er bedre enn raden, og må passes i et løp som dette. 3 Bourne Dominion – Er en annen tenkbar skrell som skal passes. Var ute på en helt elendig bane sist, og det ble galopp fra start. Kom meget solid tilbake, og den varslet vinnerform. Har vunnet 2 av 2 fra tet, og her blir det nok laddet fra start. PASSES!

V4-4 : 4 Eagle In Disguise – Interessant finale, og her har vi en feeling for at vår ide kommer å levere direkte i årsdebuten. Mister nemlig MANGE poeng om den ikke leverer direkte (ettall øverst i raden)… Var veldig lovende i fjor som 3-åring, men fikk så problemer, og ble derfor tatt tidlig ut av løpene på høsten. Nå er det altså duket for årsdebut, og det vil overraske oss mye om den ikke leverer solid direkte. Er kjapp ut bak bilen, og det er alt annet enn utenkelig at Ulf Ohlsson velger å kjøre den foran. MÅ BARE PRØVES NÅ! BANKES FREKT I DD!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.