*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Topplunsj med godbiter på menyen

Harstad11072015_Claes Sj¿str¿m kj¿rer Kaffir Face_foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Claes Sjöström er aktuell i dagens lunsjomgang. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Bankerfritt! Flere svært spennende objekter! Du tar vel rygg på våre oppdaterte V4-vurderinger i jakten på tusenlappene?

21.01.20 09:17

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V65 Forus: Internasjonal V65-jackpot på Forus
Tippetips: Ni kamper fra Premier League på midtukekupongen
Oddstips: Premier League, håndball-EM og Coppa Italia - sjekk våre analyser
Oddstips håndball-EM: Norge har full fart mot EM-gull
Oddssingel PL: Chelsea gjør ingen feil mot Arsenal
Håndball-EM herrer: Her er kampoversikten og sendetidspunkter

En SÆRDELES spennende dag er i vente for vi som elsker å spille på hester. Moroa starter som vanlig klokken 12.20 hvor det blir lunsj fra Gävle. Om kvelden braker det løs med INTERNASJONAL V65-JACKPOT på Forus klokken 18.55, og her ligger det over 440 000 ekstra i sekserpotten. Klokken 19.30 venter det så en GEDIGEN DOBBEL V64-JACKPOT på Axevalla, og her ligger det 1,8 millioner ekstra i sekserpotten.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Gävle står for dagens V4-lunsj, og dette er en omgang som vi virkelig liker. Hete objekter er jobbet frem, og favorittene føler vi er i trøbbel. Gå ikke glipp av følgende godbiter:

V4-1 : 6 Bottnas Gouverneur – Så mektig ut når den bare dundret på i dødens sist, men så fikk den det litt på oppløpet, og ble speedet ned. Inntrykket var dog bra etter pause, og vi likte den. Er trolig ytterligere forbedret til denne starten, og er spillbar mot en overkommelig gjeng. En virkelig dypvannsfisk kan 1 Mogas Casandra være. Gikk flere fine løp før pausen, og fjerde sist satt den for eksempel bom fast med alt igjen på 16,8/2140ma. Tredje sist gikk den 13,7 s 800m, og hadde krefter igjen i kulissene. Var også positiv nest sist, mens den ikke var som best i sitt siste løp før pausen hvor den slo over i passgang. Tilbake i «normal» form = da kan denne storskrelle!

V4-2 : 1 Nygårds Josefin – Var bra når den vant nest sist (28,5 s 1000m), mens den sist falt tilbake til gamle galoppsynder. Er ikke helt enkel, men har nå smellfine betingelser foran seg, og feilfritt skal sjansene være store. 2 Alf Ann – Var kanskje ikke helt som best sist, mens den varslet vinnerform i løpene før det. Er i det hele tatt bedre enn raden, og kan ikke få en bedre oppgave enn dette. Plukkes tidlig med på gardering.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 : 6 Journey – Mistet travet på en elendig bane sist, og vi regner med at det var banen den ikke likte siden den kommer ut igjen her. Tredje sist solgte den seg svært dyrt mot en såpass god hest som Linda’s Girl, og ble kun plukket ned på streken da. Tilbake på sitt beste så duger den, og fra dette sporet kan det fort bli tet. Er en spennende skrell i et ellers ganske jevnt løp. 8 Puketorps Julius – Spurtet knallbra sist, den holder toppform, og er dessuten kuskeplusset med Magnus Djuse. Skal naturligvis med på alt.

V4-4 : 5 Idreamicanfly (denne ble strøket tirsdag) – Er i en veldig bra form, og den er spillbar i finalen. Har vært ganske tøft matchet på slutten, og kan ikke få en spesielt bedre oppgave enn dette med tanke på motstand. Gikk fullt godkjent sist, og formen skal være veldig bra. Sporet takler den normalt, og nå kommer vel det en seier igjen? SPILLES!


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag