*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Topplunsj med godbiter på menyen

Bjerke05092016. BW B.W. Sture og kusk Ulf Eriksson.

Ulf Eriksson er aktuell i dagens lunsjomgang. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Vi spiller bankerfritt! Flere HETE objekter som du vil like infoen på! Du blir vel med oss i jakten på tusenlappene?

20.09.20 08:50

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.


Dannero står for dagens lunsjomgang, og dette er en omgang vi virkelig liker. Vi låser V4-3 på kun to hester, og garderer opp de tre øvrige løpene i jakten på skrellen. Gå ikke glipp av følgende:

V4-1 : 12 Tangen Töff – Var kun et 3-valg når vi la ut våre tips, og det mener vi er feil. Dette burde nemlig vært et klart førstevalg. Var bunnsolid etter pause sist, er normalt forbedret med det løpet i kroppen, og fra springsporet kan den komme fykende direkte. Har en stor sjanse om alt går riktig for seg, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro en hel del på Tangen Töff.

Her kan du kjøpe deg inn i våre V4-bonger/systemer til Dannero på Eksperten

V4-2 : 9 Santos AS – Var ute på en elendig bane sist, kom via sporene, og dundret på utvendig leder. Feilet fra seg en trippelplass mot oppløpet, og var god etter et veldig upassende opplegg. Her er det billig i mot, og får kusken til styringen, ja, da burde den dukke opp helt der fremme.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 5 Mr Avici – Fullførte fint i comebacket sist, og varslet egentlig litt form direkte. Er en grunnkapabel traver som normalt er betydelig forbedret med den blåseren i kroppen. Her er det ikke veldig hardt i mot, og vi tror på en bra sjanse. A-GRUPPEN dobles dog opp med 6 Matter Håleryd som taktet voldsomt om når lukene kom sist, og gikk PIGG i mål.

V4-4 : 12 Xanthis Coktail – Utrolig fin finale, og her er det MANGE vinnerkandidater. Vår ide har gjort to OK løp etter pause, og er nok på vei mot formen. Vi liker at den er SOLID kuskeplusset med Magnus Djuse, og klaffer det bare litt på veien så er den god nok til å skrelle. PASSES!


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.