Gå til sidens hovedinnhold

Topplunsj med godbiter på menyen

Bankeren taper ikke om alt går riktig for seg! Flere svært spennende ideer! Du blir vel med oss i jakten på V65-suksess fra Solvalla?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Lerum med knallsterke V4-tips i lunsjen til Bergsåker 13. mai
Undertegnede var ordentlig på hugget i lunsjen til Sverige denne torsdagen, og tipsene satt fantastisk bra. Balzac Du Chatelet (2-valg), Lyckans Star (5-valg -a-hest hos oss), og Bazinga Cheri (2-valg) ble servert som godbiter, og på den store bongen til Kr.960 var storfavoritten i finalen dekket opp med 3-valget Bonaldo. Utbetalingen ble meget fine Kr.6 286. Gikk du glipp av følgende:

V4-2 : 10 Lyckans Star – Er en fin FUX som vi liker godt. Nå skal den debutere under sal, men det tror vi bestemt vil passe meget bra. Rytteren har sitt beste år i karrieren, og man skal rett og slett være litt OBS her.

V4-3 : 2 Bazinga Cheri – Et småskummelt monteløp venter, og her kan det være smart å plukke med seg litt hester. Vi støtter oss dog igjen til dyktige Hande, og vi er spent på Bazinga Cheri som debuterer under sal. En så flink trener som Dennis Palmqvist hadde aldri plukket denne ut i monte om han ikke følte seg trygg på sin springer, og spesielt ikke når den vil miste omtrent samtlige poeng om den ikke presterer her (ettall øverst i raden). MÅ MED PÅ ALT!

Solvalla byr på en kanonfin V65-omgang i lunsjen fredag, og det blir ikke mye bedre enn dette. Vi går hardt ut, og anbefaler et bankerspill på 2 Perpetuate. Er rett og slett veldig bra, den står perfekt til, og vi kan ikke spekulere.

Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 2 Perpetuate – Er fort helt overlegen her om alt går riktig for seg. Har gradvis blitt bedre etter den kom inn på stallen til Liljendahl, og sist jogget den 12,1/1640ma med tilsynelatende ALT igjen. Har ingen problemer med å vise frem en 11-tid, og fra tidlig tet skal dette være over. VI BANKER!

V65-2 : 2 Riptide Bay – Ble det feil for sist, men den gikk uansett godkjent tidsmessig. Står MYE bedre til nå, den blir solid kuskeplusset, og motstanden er den riktige. Kan overraske litt her, og vi roper et varsko. PS. Gikk med sko på alle fire sist, men er best uten sko foran, og det blir det nå.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 4 Fenix Brick – Er BETYDELIG bedre enn raden, og har ikke akkurat hatt turen med seg på slutten. Har en fantastisk fin oppgave foran seg nå, og man fester dessuten på en BIKE for første gang i karrieren. Er KJAPP fra start, og vi blir overrasket om Fenix Brick ikke kjemper om seieren her. SPILLES!

V65-4 : 4 Västerbo Jolene – Blir ikke mye spilt her, men denne er bra, og gjør seg ikke bort om kusken får til styringen. Gikk fullt godkjent etter pause sist, men trengte det løpet etter oppholdet. I V75’en fjerde sist var den i ferd med å gjøre et ordentlig toppløp før den rullet over med grepet kort før mål. Kajsa Frick vant på Solvalla sist fredag, og vi blir ikke overrasket om hun kan gjøre det igjen her. PASSES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 4 Tabasco C.D. – Er SVÆRT grunnkapabel, og nå er den også på vei mot formen. Fullførte solid sist, og tapte ytterst knepent. Her blir det normalt gratis tet, og på en kjapp bane kan den umulig bli enkel å ha med å gjøre da. Nå kommer vel seieren?

V65-6 : 8 Amornero Roc – Var helt enorm på Solvalla sist, og jogget da 11,0/1640ma med krefter igjen. Gjør den noe tilsvarende her så har den en meget god sjanse. Sporet trekker dog ned, og det er ikke Kihlström som kjører denne gangen. Skal stå først, men vi tør ikke å banke den fra spor 8 med Mika Forss.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.