Gå til sidens hovedinnhold

Topplunsj med snadder på menyen

Vi liker tirsdagens lunsjomgang skarpt! Hete objekter er jobbet frem, og infoen rundt dem vil du ikke gå glipp av! Er det kanskje duket for en saftig V4-opptur?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.


Tirsdagens lunsjomgang er svært spennende, og her har vi mye snadder pågang. Spesielt i finalen har vi tro på 9 Riva Renn, og den går fort litt under radaren hos våre venner fra Sverige. Vi spiller bankerfritt, og skal til lukene med følgende:

V4-1 : 2 Duke Snapper – Debuterer for Robert Bergh denne tirsdagen, og da er i hvertfall vi på vakt. Nå er det nemlig storform på hestene til Bergh igjen, og da er han rett og slett lei å ha med å gjøre. Duke Snapper avslørte fin kapasitet i sin tidligere regi, og femte sist viste den for eksempel 16/2000m. Er garantert godt forberedt i debuten for Robert Bergh, den står i et bra spor bak bilen, og er spillbar. Det blir MYE spill på Oleg og 8 Golden Vici. Er et løfte, og feilet altså fra seg en sikker seier sist. Fra dette sporet er det dog vingelrisk, og for oss er den kun en av flere. 6 Antonio Symphonic – Kan være sjokket. Virker nemlig å være på riktig vei, og sist satt den bom fast som fulltanket. Til denne starten rykker man skoene foran, og det kan gi den et ytterligere løft. Skal med om man først begynner å gardere dette løpet.

V4-2 : 6 Bring Me Money – Her er det veldig jevnt/åpent, og en bred gardering trenger ikke å være dumt. Vår ide kommer ut i ny regi, og den gjør en spennende start etter pause. Er nok en av de bedre hestene i feltet, og det er første gang ut den skal spilles. Plasseres knepent foran 1 Bearicecream som imponerte sist. Innersporet på den er dog neppe optimalt da den ikke har løst veldig bak bilen tidligere.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.V4-3 : 9 Zeus Dipa – Gjør en svært spennende start etter at vintertreningen er gjort unna, og dette er en bra hest for klassen. Var enorm når den vant på 15,6/2640ma nest sist, og den har i det hele tatt mye inne i forhold til et lavt grunnlag. Kusken her er talentfull, og landet på 17% seire i fjor. SPILLES! Det blir enormt mye spill på 1 Knowledge’em som imponerte etter pause sist. Har dog kun løst middels fra start tidligere, og innersporet trenger derfor ikke å være optimalt. Vi nøyer oss med å plukke storfavoritten med på gardering, og kan ikke anbefale et bankerspill fra dette sporet.

V4-4 : 9 Riva Renn – Svært spennende finale med mye bra hester. Vår ide kom ut etter pause sist, og den varslet toppform direkte. Kom via syvende/åttendesporet mot oppløpet, gikk 12,7 s 300m i sølen, og spurtet meget bra. Husk på at dette er en hest som jogget 12,0 fra dødens på en kjapp sprint i fjor, og den er i det hele tatt knallgod. Står i et perfekt smygspor, startryggen er KJAPP, og den kan komme fint gjennom. Må bare prøves i denne lunsjen.