PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Selv om gradestokken nærmer seg null grader så er det naturligvis isbane som gjelder i Boden denne torsdagen. En svært fin V4-omgang venter, og dette er en omgang vi virkelig gleder oss til. Spesielt i DD-LØPENE finnes det mye snadder i denne omgangen, og her er det bare å ta rygg på følgende:

V4-1 : 7 Gazoline Mearas – Var tapper i nederlaget sist, og den holder sin flotte form. Er veldig kjapp fra start, og vi er klart inne på at Sandra Eriksson her kjører seg tidlig til tet. Fra eventuelt tidlig tet er dette hesten å slå, og det er snakk om en svært motivert favoritt i et løp hvor det er litt skille på hestene.

V4-2 : 1 Jocashi – Debuterer for Mats Rånlund, og er spennende direkte. Har møtt bedre hester enn dette tidligere, og rapportene på den etter oppholdet er positive. Er bra ut bak bilen, og selv om innersporet ikke er et pluss i Boden så havner den normalt fint på det. Slår til som en frekkis?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 3 Bosse Bee – Feilet i en noe trang situasjon på startsiden sist, og gjentok i angrep på siste bortre. Viste veldig gode takter mellom disse galoppene, og den varslet form direkte etter pause. Er en god del bedre enn det grunnlaget den har på konto, og taper neppe dette løpet om den skulle komme seg gratis til tet. Må være spillbar med nydelige betingelser i dette lunsjløpet.

V4-4 : 10 Deliver – Er MYE bedre enn raden, og nå kommer vel seieren for denne grunnkapable traveren? Har blitt sittende fast to ganger på rappen, og kommet til mål med krefter igjen. Nå vil Christian Månsson kjøre med den, og i et løp hvor det lukter tempo kan det bli veldig riktig å komme bakfra med sparte krefter. Fikser lunsjkronene på torsdag?

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.