Toppobjekter fikser jackpotkronene

Mikael J Andersson kjører vår banker på Färjestad mandag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Mikael J Andersson kjører vår banker på Färjestad mandag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Banker med fantastiske betingelser! En 25-oddser som gikk enormt etter et uhell her forleden! Vi skal forsyne oss grovt av dagens "JACKPOTDEIG"!

Vi har en HERLIG JACKPOTOMGANG i vente på Färjestad denne mandagen, og løpene har tatt sin tid å ranke. Det ligger altså knappe 1,2 millioner ekstra i potten, og vi har klare ambisjoner om å være med å krige om dem. Bankeren som vi landet på har rett og slett utrolig fine betingelser foran seg, og normalt sett så leder 6 Lasken Palema (V64-3) sitt løp rundt om. Mer om dagens omgang finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble V5-fullklaff på Jarlsberg 27. februar. Nettavisen sin bong på 864 betalte ut flotte 14 947. Sjokket i omgangen, Bjørnemyr Victoria (3,7%), senket dagens tyngste favoritt, men den var med på kun tre hester hos oss. Vi gratulerer så mye.

Under V75-omgangen på Solvalla søndag 1. mars så ble det dessverre veldig favorittbetont. Zonguldak (3. valg - mot dagens nest tyngste), og Sebastian Sund (3. valg - vår DD-banker) innfridde som våre herlige godbiter, og litt belønning ble det for dem som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nå venter en ny innholdsrik uke, og høydepunktet, det store, ja, det skjer på Leangen lørdag hvor det er jackpot i V75-spillet. Du husker vel hva som skjedde fra samme bane sist det var V75? Da ble det luketømming, og vi spilte inn 1,2 millioner på forslagene våre. Kurt Leirvåg sine oppdaterte eksperttips til favorittbanen blir lagt ut på Nettavisen fredag formiddag.

Nye innleveringsfrister som gjelder fra i dag:

Mandag er det nye innleveringsfrister å forholde seg til når det gjelder kveldsstevnene her hjemme og i Sverige. V65-1 i Norge vil heretter starte kl 18.45, mens V64-1 i Sverige vil starte kl 20.05.

Her er dagens objekter til Färjestad:

V64-1 : 1 French Destiny – Her er det MYE viljeløst, og disse løpene er alltid vriene å regne på. Ideen vår er relativt HARD i skallen enda, og blir den bare ikke fast her, ja, da skal sjansene være gode. Var strålende i årsdebuten nå sist, og den fullførte da bunnsolid. Normalt sett skal den uansett ha gått frem med et løp i kroppen, og det at den får ha pisken med seg er et stort pluss. Sporet er sjansebetont, men vi håper/tror det løser seg, og da skal French Destiny ha en alle tiders mulighet å innlede dagens omgang.

V64-2 : 15 Sundsvik – Har fått seg fire løp i kroppen etter en lengre pause, og her er det form pågang. Har gjort fine løp den siste tiden, og den er dessuten en av de hestene i feltet som er relativt travsikker. Feilet riktignok i tempo-skiftet sist, men den kom bra tilbake etter feiltrinnet. Kommer nå ut mot en klart overkommelig gjeng, og selv om det er mange å runde så må den bare prøves som en frekkis. OBS!

V64-3 : 6 Lasken Palema – Har knappe 50% av innsatsene på seg når vi la ut denne artikkelen, og vi føler at dette er en SOLID BANKER i omgangen. Har gjort fine løp de siste gangene, og den var ikke helt tom i mål i V75 nest sist. Blir denne mandagen kuskeplusset med Mikael J. Andersson, og mye skal gå feil på startsiden her om det ikke blir billig tet. Vi tror i hvertfall at dette er den tidlige tethesten, og da burde dette løpet være over. STOR MULIGHET, og en herlig banker mot lukene!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V64-4 : 11 Lady Beyonce – Her er det EKSTREMT SVAK klasse på løpet, og da er jo det ekstra spennende at det er nettopp her vi lanserer et av dagens aller mest spennende objekter! Lady Beyonce er en relativt ung hoppe med bra fart i kroppen sin. Nå sist så ble den tatt helt bort, og den ble forstyrret til galopp som pigg på siste bortre. Kom flott tilbake i kulissene, og den varslet full form! Inntrykket var meget bra, og det skal rekke langt med noe tilsvarende her. Burde også komme seg bra avgårde i fra et flott spor på tillegget, og her må vi bare sette på alt av varsel-lamper! Hadde USLE 4% av innsatsene når vi la ut tipsene våre.

V64-5 : 5 Glenlivet – Var bra ved flere anledninger i fjor, og den er spennende i årsdebuten. Er lynrask fra start, og sjansene for at den kan bombe til tet, ja, dem er store. Er den da 80% for dagen så har den en veldig bra sjanse. Er veldig spillbar om den bare viser litt av hva den kan. 10 Ruee Vers Geants – Dette er kanskje feltes mest kapable hest, og den må med på alt. Femte sist så viser den 12,6 s 1000m, og det gjør knappest noen i dette feltet etter den. Var noe tung i kroppen sin etter en lengre pause nå sist, men den gjør likevel en OK sisterunde, og vi har 15,6 s 1000m. PASSES I RIKTIGE OMGIVELSER!

V64-6 : 11 De Toy Zena – Har vi sett i Finland, og dette er en reell hoppe med bra innstilling. Har dog ikke fungert som best aksjonsmessig, og den ble også strøket første gangen ut for Björn Goop når den skulle starte på Solvalla 04.02.2015. Vi regner dog med at den er i orden når man nå tar turen til Färjestad, og når det gjelder motstand så er det ikke så mye å bli skremt av her. VÅRT FØRSTEVALG!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.