Toppobjekter fra Umåker til lunsj

Ulf Ohlsson kjører flere av dagens favoritter på Umåker.
Ulf Ohlsson kjører flere av dagens favoritter på Umåker. Foto: hesteguiden.com

Vi gleder oss til lunsjen som er i vente fra Umåker denne mandagen. Vi byr nemlig på et par meget spennende objekter, og er veldig klar for en opptur!

Fra Harstad søndag 4. januar så ble det også servert SOLIDE tips. Quapower E.J. (2-valg) ble banket på den lille bongen hos Nettavisen med en innleveringspris på Kr.144. Dagens hovedbanker var Joint Oak (2-valg), og den vant sikkert fra tet. Slo dagens nest tyngste favoritt Entrada. Det lille V65-bongen hos Nettavisen betalte ut fine 861,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Systemet på Eksperten denne dagen (5 andeler a 1000), ja, det kunne virkelig ha kammet hjem store kroner med litt flyt. Systemet hadde nemlig med ALLE hestene i V65-3, og sistevalget Hage Frøya (0,5), ja, den var ikke veldig mye slått. Så i stedet for en sekssifret utbetaling så måtte fem fornøyde andelsinnehavere dele 24 398 mellom seg. Vi gratulerer så mye.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Umåker:

V4: 12.20

DD: 12.37

Løp ellers denne mandagen: V65 på Leangen med start kl.18.30. V64 på Färjestad med start kl.19.08. OBS! Det er forbudt å kjøre uten sko på Färjestad denne dagen.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Fra Umåker denne mandagen så velger vi å gå for en bankerfri V4-variant da det finnes endel meget spennende objekter i omgangen. Sjekk ut følgende:

V4-1 : 5 Barrfaksen – Er MYE bedre enn raden, og den er veldig spillbar i innledningen. Nest sist så dundrer den på utvendig leder, og bak seg har den 10 Edling. Trykker seg så til tet i den siste svingen, og stikker til seg noen lengder, men så kom galoppen. Fullførte deretter OK, og den gikk opplagt glipp av en plass på foto. Nå sist så ble den passivt kjørt, og den ble sittende bom fast med masse igjen. Lukter virkelig på en seier, og den kan komme nå til fine odds i lukene.

V4-2 : 4 Bacardi Hornline – Gjør bare fine løp, og den avsluttet fint også nå sist. Gangen før så fullfører den godkjent i tøffe omgivelser på en god tid. Vinner så sikkert både tredje + fjerde sist. Møter her på en relativt overkommelig gjeng, og vi føler at dette er en motivert tipsener.

V4-3 : 13 Notorious Face – Står med en dårlig rad, men fakta er at denne har gjort to helt svette løp etter grove galopper. Kommer den seg rundt banen uten galopp så går ikke mange klar. OBS! 11 Carporal Cee – Var tapper fra dødens sist, mens den var bunnsolid etter galopp nest sist. Duger på kapasitet, og den MÅ med. 6 Niceguysdontbother – Har fått to løp i kroppen etter en lengre pause, og nå sist så feilet den vekk en trolig seier da den kom i stor fart via fjerdespor ned mot siste sving. Stod den dagen 20m bak mye spilte 3 Salong som den her står likt med. Med tilsvarende innsats nå så kan bomben smelle.

V4-4 : 8 Toronto Love – V4-avslutningen er ikke spesielt lettløst, og her kan den fort smelle. Vi velger å gå for Tornto Love som kom ut nyklippet, og fin etter en liten pause sist. Gjør da et meget sterkt løp, men blir speedet ned helt oppunder mål. Distansen takler den bedre enn de fleste, og fortsetter den som den slapp sist så skal den være HET i dette løpet.