*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Toppobjekter i V64-omgangen på Färjestad

Bjerke19062019. Euklid AT A.T. og kusk Lars Fredrik Kolle vant 7.løp Vivaldi eiendoms serie for stallansatte.

Euklid A.T. og kusk Lars Fredrik Kolle. I kveld kjører Per Oleg Midtfjeld. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Svært spennende omgang, og her kan det fort gå mot flotte kroner! Vi spiller to DOBBELTBANKERE, og krydrer bongene med frekke objekter! V64-opptur i vente?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Vi måtte dessverre gjøre om på tipsene denne mandagen da vår banker, 4 Key To Happen (V64-4), ble strøket. Omgangen som venter nå ble da enda mer vrien å ranke, og vi fant rett og slett ikke noen god banker som vi vil anbefale. Dermed spiller vi 2 x 2 i V64-4 og V64-5, og avstår fra et bankerspill til løpene på Färjestad.

Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 10 I’m A Beliver – Her håper vi at Goop får svar med superfavoritten, for da kan dette bli særdeles interessant. Vår ide har fått et par løp i kroppen etter pause, og gikk pigg i mål etter altfor sene luker sist. Er SYLVASS på speed når den får gå med i rygger, og med tempo er denne god nok til å skrelle. PASSES!

V64-2 : 2 Roc Star Joli – Holdt meget bra fra tet sist, men ble da spurtet ned av en hest som smøg med. Er egentlig en god hest i grunnlaget, den er veldig kjapp fra start, og med offensive Østre opp så jakter nok man teten i kveld. Blir ikke enkel å plukke ned på en lynrask bane, og vi iler til med tipsnikken.

V64-3 : 10 Orlando – Har møtt de beste i årgangen, og går ned mange klasser når det gjelder motstand nå. Viste 08,7 s 800m uten at det rakk til premie i finalen sist, men var uansett godkjent. Er HET med bare litt klaff på veien i kveld. 7 Princess Corner – Ble sittende bom fast etter pause sist, og så meget fin ut. Er herdet mot gode hester, og alt annet enn ueffen i et løp som dette. OBS!

V64-4 : 4 Key To Happen (denne ble strøket mandag) – Leverte trolig karrierens beste løp sist når den fullførte enormt tappert fra dødens. Gjorde det på en knallgod tid, og med vanlig vogn. I kveld er den meldt med BIKE, og det vil løfte den ytterligere. Har åpnet over middels med vanlig vogn, men med BIKE så vil den kunne åpne betydelig raskere. Spor fire på Färjestad er det beste sporet bak bilen, og her gleder vi oss til å se en svært offensiv Lars Fredrik Kolle nedover startsiden. Taper nemlig ikke dette løpet om han kommer seg foran, og den må bare prøves med drømmebetingelser! VI BANKER!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-5 : 12 Euklid A.T. – Her er det altså volte, og storfavoritten har trukket det verste sporet. Vår ide har sett smellbra ut etter den kom inn på stallen til Hamre, og virker å ha løftet seg. Satt bom fast etter pause nest sist, mens den avgjorde enkelt fra dødens sist. La da inn en sluttrunde i 13-fart. Sporet er ikke det beste, men motstanden er ikke veldig hard, og feelingen er at Euklid A.T. dukker opp helt der fremme. Per Oleg Midtfjeld kusker som vanlig. VI BANKER FREKT PÅ DD!

V64-6 : 11 Milord – Meget interessant finale, og her kan det være smart å plukke med seg en del hester. Vår ide er betydelig bedre enn raden, og satt bom fast som absolutt fulltanket over mål sist. Støter her på helt riktig motstand, og den må virkelig tas på alvor. OBS! 2 Amigo Racer – Tidligere holdt vi dette for å være en ordinær hest, men i år har den løftet seg MYE, og sist var den brenngod i nederlaget mot forvandlingsnummeret Monfalcone. Har form til å skrelle i et løp som dette.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.