Gå til sidens hovedinnhold

Toppobjekter i V64-spillet fra Sverige

Bankeren er billigere ute nå! Har sett helt rå ut - nå kommer vel seieren? Fikk aldri sjansen sist - revansje torsdag? Örebro byr på en fantastisk fin V64-omgang torsdagskveld. Du blir vel med på moroa?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Örebro står for torsdagens V64-omgang, og dette er en omgang vi virkelig ser frem i mot. Det finnes nemlig flere svært spennende objekter, og her er det bare å sjekke ut vår tekst nøye. Den beste bankeren i omgangen kommer ut i V64-3, og der må vi bare tro HARDT på 7 Ivory Di Quattro (V64-3). Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 10 Eddy West – Har ikke gjort mange feil på slutten, og har stadig blitt bedre. Sist viste den 08,6 s 700m, og spant inn til seier. Virker rett og slett å være en del bedre enn det grunnlaget den har på konto, og selv om Claes Sjöström skulle kjøre litt passivt her, ja, så blir den ikke enkel å ta i mot til slutt. Usikkerhetsmomentet er distansen, for den har faktisk aldri vært på trippelen over 2600m tidligere…

V64-2 : 15 Express Love – Er veldig grunnkapabel, og trolig BEST av samtlige. Kom ut med sterke rapporter i ryggen etter pause sist, men da ble det galopp og game over direkte. Var spenstig og fin i varmingen, så formen er nok like bra som de sa fra stallen før løpet. Om den bare skikker seg så skal mulighetene være gode for at den runder til seier, og vi tror på revansje fra det som skjedde sist.

V64-3 : 7 Ivory Di Quattro – Hadde ingen sjanse mot Moni Viking sist, men veldig få har det over 3100m. Fullførte uansett fint, og det gikk fort til slutt i det løpet. Var lekker i løpene før det, og holder sin meget solide form. Hannah Gustavsson er gjestekusk torsdag, men hun gjør det stortsett veldig bra med de hestene hun får kjøre, og dette vil hun håndtere perfekt. Trolig blir det «BØTT» mot tet, og vi blir overrasket om noen tør å svare. Taper ikke dette løpet fra tidlig tet, og det er en hest vi tror MYE på.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-4 : 8 Ies Juvel – Her er det SVÆRT jevnt, og åpent. Vår knepne favoritt har fått to løp i kroppen etter pause, og er på vei mot formen. Var ikke tom etter sene luker sist, og gikk da sterke 13,6/2140ma med tørt krutt igjen. Står nesten på kronen riktig inne i dette løpet, den har håndtert trange spor i volten tidligere, og vi håper at det går greit igjen. PRØVES SOM EN FREKKIS!

V64-5 : 4 Fille AM – Et spennende sprintløp venter, og dette er fakta ganske jevnt. Vår ide dukket opp etter at vintertreningen var gjort unna sist, og den så vel forberedt ut. Løste skarpt ut, men nøyde seg likevel med rygg leder. Der ble den sittende helt hjem, og det var krefter igjen over mål. Er veldig kjapp fra start, sprint burde passe perfekt, og fra et nydelig spor bak bilen skal den passes! VÅR IDE!

V64-6 : 1 Maesteraemon – Er en knallgod 4-åring som enda ikke har fått vise hvor bra den er i Sverige. I debuten tredje sist så løste den enormt bra fra start, og løser den slik her så kan det bli tet. I forsøket til Konung Gustaf Pokal nest sist så fulgte den kanonen Önas Prince helt hjem, og var ikke trøtt over mål. Vi hadde faktisk 08,7 s 400m på klokken da. I finalen sist spurtet den veldig bra etter et passivt opplegg, kom igjen til mål med krefter igjen, og på klokken stod det 09,9 s 800m. Går nok en 12-tid om nødvendig fra tet, og den skal absolutt tas på alvor her. OBS! PS. 4 Selcted News – Gikk et «verstingløp» etter galopp sist, og vi hadde da 11,4/1700m på klokken. Er en ordentlig bra 4-åring, og selvskreven på bongen.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.