Toppobjekter serveres på Klosterskogen


Zeen av Ekbacka er i meget god form og har fine betingelser på Klosterskogen i V65-6. Foto: Morten Skifjeld/ Hesteguiden.com
Zeen av Ekbacka er i meget god form og har fine betingelser på Klosterskogen i V65-6. Foto: Morten Skifjeld/ Hesteguiden.com

Og bankeren bare vinner og vinner. Dagens beste spill kommer ut i den sjette avdelingen i Skien!

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V64 Bollnäs: Jackpot med 630 000 SEK ekstra
V5/V4 Øvrevoll:
Nettavisen jakter ny Øvrevoll-opptur
Oddssingel Europa League: Rosenborg til vanvittig odds
Oddssingel Europa League:
Celtic kan slå et svekket RB Leipzig
Oddssingel Europa League:
Sarpsborg 08 får det tøft i Malmö
Oddssingel Europa League:
Vanskelig bortekamp for Rangers
Oddsdobbel Europa League:
Arsenal cruiser videre
Vikinglotto onsdag:
To nordmenn vant 142,8 mill kr hver
Lykkespill:
Nå kan du kjøpe Flax-julekalenderne på nett
V75 Eskilstuna lørdag:
Tidenes jackpot med 76,3 millioner ekstra
V75 Eskilstuna lørdag:
Så enkelt spiller du om 110 millioner

En mildt sagt innholdsrik torsdag venter, og her blir det både trav og galopp. Axevalla er først ut, og her er man i gang med V4-spillet kl.12.20. Deretter skal vi til Drammen hvor V5-1 begynner kl.13.40. Øvrevoll byr så på V5 + V4, og løpene på galoppen starter kl.16.15. Klosterskogen står for den norske V65-omgangen med start 18.55. Det store høydepunktet skjer i Sverige, og da skal vi til Bollnäs. Her er det nemlig JACKPOT i V64-spillet, og det ligger 629 845 ekstra i sekserpotten.

Supertreff på en siste info bong i V76 på Bjerke 7. november!
Petter Kristiansen kom ikke helt i mål på sine V76-spilleforslag på Nettavisen onsdag. Men på Eksperten ble det klaff på de alternativene oppsettene som het "BjerkeSisteV76Petter". Den største av disse med fire andeler a kr 850 og inn.pris på kr 3 360, satt som et skudd og totalt betalt denne andelslaget ut knallfine 81 203 kr.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Til tross for at det ikke er fulle felter i flere av løpene mener jeg omgangen er spillemessig spennende i Skien. Det er flere løp lite spilte hester kan vinne, og vi kan hente den nødvendig helge-cashen her!

Sjekk ut analysene: 

V65-3: 7 Troll Svenn er blitt en monteslager. Dette er jo i bunn og grunn en knallgod hest, som bare trives utmerket i monte. Det har nå blitt seks strake monteseire. Totalt har han vunnet 9 av 14 monteløp. Det er sterke tall. Han har vært innom galoppen i noen løp og, men det er veldig lenge siden vi har sett noe til i monte. Han virker stødig som bare det, og nå begynner virkelig Helene Kolle å kjenne han godt. De to passer godt sammen. Troll Svenn blir stor favoritt, men Kjell Løvdal sin traver har ikke vist noe svakhet ved seirene sine. Han er bare overlegen konkurrentene sine. Noe jeg og tror han er i dag. I dag møter han blant annet enn ustartet montehest i form av 6 Sjø Kongen. Denne er god, men skal være ekstremt god for å slå Troll Svenn. Så god tror vi ikke Sjø Kongen er. 7 Troll Svenn blir dagens beste banker. All in!

V65-1: Jeg mener tre hester skiller seg veldig ut i den første avdelingen. Det er snakk om 2 Muito Obrigada, 5 S.J.'s All In All og 7 Welcome

Først av disse rangerer jeg 2 Muito Obrigada. Hoppa er veldig rask bak bilen, og kommer til å ta seg tidlig til tet. Etterhvert vil nok Simen Jessen komme med S.J.'s All In All og teste. Om så Akselsen, som kusker Muito Obrigada skulle velge å slippe fra seg teten, så er det siste indre på Klosterskogen. Sist Hamre-traveren gjestet Klosterskogen ble det en enkel seier. Nest sist så hesten pigg ut da galoppen kom i den siste svingen. Det var en andreplass som ble galoppert bort der. Nå sist ble det et løp innvendig, og åpningen kom for sent. Hamre kjørte ikke ned oppløpet, og hesten så fin ut. Jeg tror han er klar for å vinne i dag. Førstevalg.

5 S.J.'s All In All blir andrevalget mitt. Hesten viste sist at hun duger i denne klassen. 7 Welcome har virkelig blomstret til i ny regi, men blir kun et tredjevalg for meg. Hesten er i sitt livs form, men jeg frykter posisjonene avgjør mye i dette løpet. Hesten kan ikke blande seg inn i tetkampen, og vil trolig sitte i tredje utvendig. Selv derfra tar jeg hun med på alle forslag, for innsatsene på slutten har vært strålende. 

V65-2: 3 Lille Odin. Her kan Harry Tharaldsen ta sin kuskeseier nummer to for året. Han har nemlig en finfin traver i Lille Odin. Hesten var veldig positiv på Sørlandet for bare fem dager siden. Han møtte på to veldig gode hester i Holene Storm og Vikingrappen. Det holdt nesten helt inn for Lille Odin, men han ga seg litt rett før mål. En slik innsats vil rekke langt mot dagens motstand.

Jeg synes dog dette løpet er litt åpent, og garderer ganske bredt på forslagene. En annen mye spilt hest er Mjølnerød-traveren 2 Tangen Tøff. Hesten var flink i Sverige nest sist, men ikke fullt så imponerende tredje sist på Momarken - til tross for seier. Åsajerven-sønnen har ikke startet siden august, og innehar usikker form. En lite spilt hest som har masse kapasitet er 5 Maxey Melanin, men denne er vanskelig å få inn. Kommer den i dag, har vi den hvertfall på forslagene!

V65-4: Det er ingen tvil om at 8 Ark Born As Twin er den beste hesten, men jeg er usikker på formen hans. Orlando Vici-sønnen har ikke startet siden september, og står nå hos eieren sin. Det er ikke alltid dette slår heldig ut. Det blir ingen banker!

På samtlig forslag spiller jeg fem hester i dette løpet. I tillegg til favoritten, tar jeg med 1 Dania Hornline, 5 Blaze Of Glory, 6 Unnaffected og 7 Twigson Bonanza. Se spesielt opp for 1 Dania Hornline. Hesten var elendig sist, men dagens betingelser er opp i mot perfekte. 

Obs: I dette løpet starter V5-spillet opp, og her bankerspiller vi en 1 Milos i V5-5. Uten galopp har jeg stor tro på at dette er vinneren av V5-avslutningen. Hesten galopperte bort seieren på Bjerke sist.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5: På tre av fire bonger spiller jeg to hester i dette løpet. Nå som 2 Valle Gulla ble strøket er det ingen tvil om at 6 Rappnor og 7 Faks Blæsen har gode muligheter til å gjøre opp. 

6 Rappnor så meget fin ut på bortre langside nå sist i Bergen, men dessverre kom galoppen inn mot den siste svingen. Det var synd. En topplasering gikk skeis. Hesten er dog i strålende form, og han er bedre enn de fleste hestene her. God sjanse! 7 Faks Blæsen er god, og kan utfordre favoritten på en god dag. Nå sist valgte kusk Akselsen å slippe fra seg teten til en mindre spilt hest. Det var ikke et riktig trekk, og hesten ble dratt langt bakover. Romtveit-traveren så fin ut og skal være i finfin form. Kan vinne dette. 

V65-6: 3 Zeen av Ekbacka. Jeg har et hovedscenario på startsiden i dette løpet. Det er tre hester som skiller seg ut i tetkampen. Det er 1 La Paloma, 3 Zeen av Ekbacka og 7 King Senator. Om Akselsen, som kusker Ekbacka, klinker til på startsiden så kan ikke King Senator hente en lengde, og da er det gode muligheter for at La Paloma slipper til Zeen av Ekbacka. Med siste indre på Klosterskogen blir jeg overrasket om de skal kjøre foran med La Paloma. Zeen av Ekbacka i tet har en veldig fin vinnersjanse i dette løpet. Hesten var strålende toer på denne banen nest sist, og gjorde sitt livs løp da. Nå sist spurtet 7-åringen sterkt i Bergen til andreplassen bak 11 Cool Canadian. Om det blir sånn jeg tror på startsiden, så har Zeen av Ekbacka god vinnersjanse. Derfor blir dette DD-bankeren. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


I V65-spillet tar jeg med 11 Cool Canadian på tre av fire forslag. På de større forslagene får og 1 La Paloma og 7 King Senator plass.