Lerum med herlig V5-treff - Kr.750 ble til Kr.16 711 på Forus 25. februar!
Det ble ikke helt lettløst i V5-spillet på Forus denne tirsdagen, men undertegnedes største bong (Kr.750) uten banker satt som spikret. Åspe Mix (6%) var med på fem hester. Utbetalingen for dem som tok rygg på denne bongen ble knallfine Kr.16 711,-.

Lerum med solide V65-tips i Bergen 13. februar - Kr.1 800 ble til Kr. 23 837!
Tipsene satt bra mellom de syv fjell denne torsdagen, og det ble en herlig opptur for dem som tok rygg på den store bongen til undertegnede (Kr.1 800). Sylv Odin innfridde som dagens banker, og SJOKKET Rymix (5,2%) slo til som en ordentlig godbit. Utbetalingen for dem som tok rygg ble meget solide Kr.23 837,-. På Eksperten serverte vi også en ren V6 bong på samme størrelse (fire andeler a Kr.500), og den betalte ut Kr.37 558,-. Du tar vel rygg på våre tips fra Bergen?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.


Eskilstuna disker opp med en SVÆRT SPENNENDE LUNSJOMGANG fredag, og dette er en omgang som vi virkelig liker. Vi byr på mye snadder, og dagens beste banker taper vel ikke sitt løp? 7 G.R.J.'S Wolverine (V65-4) går ned minst en klasse når det gjelder motstand, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 5 Al’s Orlando Boy – Får opp Claes Sjöström som har innledet året meget sterkt, og her skal man være litt på vakt. Har avsluttet OK etter passive opplegg de siste gangene, og er stadig noe bedre enn raden. Er litt over middels fra start, og her blir det nok laddet ordentlig til direkte. Kan overraske i dønn riktige omgivelser om den leverer på sitt beste. OBS!

V65-2 : 10 She Follows Me – Er ganske talentfull, og gjør en spennende start etter at vintertreningen er gjort unna. Markus B. Svedberg har hatt en fantastisk start på året (32% seire), og her kan det fort komme en ny seier. She Follows Me er nemlig med garanti en av de beste hestene på ren kapasitet her. Blir det bare litt tempo så kan denne komme på lette bein tilslutt, og det til bra odds i lukene. OBS!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 9 Firebird Scoop – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og dette er en 5-åring under utvikling. Feilet fra start sist, tapte ikke så mye, men havnet på vingel, og ble bakket sist. Avsluttet sterkt i kulissene, og på klokken vår stod det 11,8 s 800m med krefter igjen. Her er det ikke akkurat veldig hardt i mot, og med ytterligere fremgang kan den overraske. Plukkes med på alt!

V65-4 : 7 G.R.J.’S Wolverine – Kjørte seg etter hvert til tet sist, men ble tatt på ren speed av en smygkjørt Father Of Sun på oppløpet. Gangen før satt den bom fast som fulltanket, mens den også tredje sist kom til mål med MYE krefter igjen. Har vært hardt matchet i V75’en på slutten, og er nå betydelig billigere ute. Må nesten ha en stor sjanse uansett hvordan dette blir kjørt, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 9 Master Hill – Dette kan fort bli en duell mellom 1 Isco Boko/4 Fighter Mearas, men ingen av de to er veldig pålitelig, og vi stoler ikke fullt ut på dem. Vår ide er slett ikke verst, og nå sist ble den sittende fast med krefter igjen. Er langt mer stabil enn favorittene, den står i et spennende smygspor, og skal helt klart ikke undervurderes for mye i et løp som dette. OBS!

V65-6 : 2 Showman Brodde – Feilet fra start sist, men da var kusken vel offensiv, og må nok ta noe av skylden for den galoppen. Tapte mye, men kom råsterkt tilbake i kulissene, og varslet form direkte etter pause. Har nydelige betingelser foran seg her, den er sikret et bra opplegg, og det kan også bli tet. Hadde faktisk kun 5% av innsatsene på seg når vi la ut dette tipset, og det er altfor lite. SPILLES!