Toppobjekter sørger for en smakfull lunsj

Millgetter har et riktig løp foran seg i lunsjen på torsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Millgetter har et riktig løp foran seg i lunsjen på torsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Vi har jobbet frem flere solide objekter til dagens lunsj fra Bjerke. Ett av disse objektene gjør fort livet surt for en av dagens store favoritter...

Sportspills meny torsdag:
V4 Tingsryd: Lettløst og samlebonger?
V65 Øvrevoll: Smeller det igjen?
Dobbel V5 Klosterskogen: Åsbjørn i flyten
Oddstips 1: Ny nedtur for Spania i Paris?
Oddstips 2: Tennistips med suksess fra US Open

En av de aller fineste, og mest interessante trav-helgene er rett rundt hjørnet. På lørdag så venter det altså GEDIGNE divisjonsfinaler fra Bjerke om lørdagen, og der vil en alenekupong i V75-spillet være verdt hele 38 millioner. Om søndagen så er det duket for årets Derby, og Kriteriefinaler fra samme bane. Kvaliteten på løpene denne søndagen er noe av det beste som vi kan huske å ha sett. Her venter det i tillegg et EKSTRA V75-spill hvor en alenebong vil betale ut 36 millioner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder dagen i dag så innledes den med lunsj i fra Sverige kl.12.20. Her er det milebanen Tingsryd som arrangerer V4-spillet. Når det gjelder Norge så blir det HEKTISK til kvelds! Her kjøres det nemlig et dobbelt V5-spill fra 800m-banen Klosterskogen samt et V65-spill fra Øvrevoll. Våre tips til Øvrevoll finner du her

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Bjerke:

V5: kl.13.37

DD: kl.14.12

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Menyen fra Bjerke denne torsdagen ser interessant ut på forhånd, og vi har jobbet frem noen spennende objekter. Spesielt Millgetter (V5-1), Wisteria Lane (V5-3), og Tobrosboy Augustinu (V5-5) gleder vi oss til å følge denne torsdagen. Sjekk ut følgende info rundt dagens objekter:

1-Avd : 2 Millgetter – Likte vi SKARPT etter pause nå sist. Koder da over, og feiler i den første svingen, men den kommer solid tilbake og det var krefter igjen over mål. Har tidligere vært ute mot KLART bedre hester enn hva den støter på her, og dette er en traver som er bedre enn det grunnlaget som den har på konto. MESTER Eirik er opp på sin hest før denne oppgaven, og her har den rett og slett et skreddersydd løp foran seg. Er godt over middels fra start, og fra tidlig tet så kan ikke vi gjøre annet enn å tro hardt.

2-Avd : 7 Kringelandsolina – Her blir ustabile Haugestad Storm en TUNG favoritt. For det første så er den tøft ute nå, og for det andre så er den altså ikke til å stole på. Her skal i hvertfall vi spekulere, og draget vårt er montedebutanten Kringelandsolina som vi vet at Siv Emilie Løvvold liker godt under sal. Er trolig den beste i feltet på kapasitet, og om denne finner en «ny vår» i monte, ja, da skal den ikke bli lett å ha med å gjøre. Prøves i det vi mener er et ÅPENT MONTELØP.

3-Avd : 2 Wisteria Lane – Har en topp mulighet denne torsdagen, og dette er en hest som vi tror mye på. Den gikk helt strålende etter galopp tredje sist, og da viser den 16,5/2000m etter galopp. Så fullfører den fint bak gode Speedy Jordan. Nå sist så passerer den mål med krefter igjen, og den avslutter bra i 15 fart. Er kjapp i fra start, og her ligger en del til rette for at den kan komme seg foran. Da snakker vi om en mulig banker, og den må bare prøves hardt fra slike betingelser.

4-Avd : 10 Valle Mattis – Er bedre enn raden, og kommer nå ut med Kai Johansen bak seg igjen. Akkurat det ser vi på som et pluss da han har vist seg å ha et godt tak på denne tidligere. Er denne torsdagen ute i riktige omgivelser, og kommer den seg bare rundt banen uten noe tull så skal den ha en bra sjanse. Prøves som en frekkis i et løp uten de helt store «fighterne».

5-Avd : 3 Tobrosboy Augustinu – To hester skiller seg klart ut her, men aller mest tror vi på en traver som nå er på vei mot storformen. Tobrosboy Augustinu har nå fått seg to løp i kroppen etter pause, og den så skikkelig fin ut sist etter sene luker. På torsdag så blir det tidlig tet, og her burde ikke førsterunden koste for mye. Da skal Bear Beta være helt på topp for å ta ned vårt deilige objekt. SPILLES!