Toppobjektet senker en mye spilt favoritt

På denne lokalbanen like utenfor Haugesund kjøres dagens V65-løp.
På denne lokalbanen like utenfor Haugesund kjøres dagens V65-løp.

En ny gnistrende opptur ble det for to av våre system på Eksperten mandag. Totalt sett så betalte de ut fantastiske 268 316! Nå byr vi på nye vinnere.

Fra Klosterskogen mandag kveld så ble det en NY GNISTRENDE OPPTUR for to av våre system på Eksperten. Totalt sett så spilte vi inn Kr.265 316 på disse to lagene (4 andeler a' 1000), og åtte andelskjøpere kunne altså kvittere ut Kr.33 164 hver seg. Vi kan ikke gjøre annet enn å gratulere på det varmeste. Her kan du kjøpe deg en andel, og være med på moroa du også : Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Så over til dagens spill, og den Norske V65-omgangen kjøres altså på lokalbanen som ligger like utenfor Haugesund. Haugaland Travpark er nemlig vert for løpene i kveld, og dette er en trang bane på 850m. Å runde felt på en slik bane er aldri lett, og det vil være et pluss å være med i den fremre treffen direkte.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Grandes Look var syk sist på Bergen, men rapporteres nå å være tilbake i slag i trening. Da taper den ikke innledningsløpet, og bankeren er dermed nevnt. I siste avdeling så blir Nyland TUNGT betrodd, men der byr vi på et motbud som gikk helt fantastisk sist. Dagens beste spill kommer ut i V65-5, og vi anbefaler deg varmt å ta rygg på den godbiten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Haugaland:

V65 : kl.18.30

V5 : 19.41

DD : kl.20.03

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Vi skal til lukene med følgende objekter:

V65-1 : 1 Grandes Look – Har et straffespark foran seg her, og normalt sett så snakker vi om en klink banker. I sitt siste løp så var den langt under pari grunnet sykdom, men nå skal den være tilbake til sitt normale i trening, og fakta er vel at den kun trenger å være 70% for å vinne dette løpet på tirsdag. Leder rundt om, og med SOW opp i vognen så er dette vår banker mot V65-kronene.

For dere som spiller tvilling, og trippel så kan 5 Lookalike være interessant. Virket MYE forbedret nå sist hvor den ble sittende bom fast i kulissene med rubbet igjen. Er god i fra start, og her kan det bli rygg leder på Grandes Look. Da henger den normalt sett med til en plass blant de to/tre beste.

V65-2 : 2 Skaffer Elden – Denne føler vi er MOTIVERT her. Har nemlig levert sterke løp i tøffe omgivelser på slutten, og nå sist så var den også god etter galopp. Nest sist så står den bra på bak meget gode hester som Nyland/Odd Herakles. Er kjapp i fra start, og sjansen på tidlig tet burde være tilstede. Tauer dette løpet rundt om uten noe tull på veien? BRA MULIGHET!

V65-3 : 7 Unkas Titan – Dette løpet er VELDIG svakt, og det er som en poengjakt å regne. Vi prøver oss med feltes klart mest kapable hest som et mulig sjokk her. Torstein Landaas er nemlig ikke en kusk man får inn alle dager i uken, og hestens form er også usikker. Kan uansett aldri få et billigere løp enn dette, og er den 70% for dagen så dukker den normalt sett opp helt i riktig ende. For ca 1 år siden (27.07.2013) så viste denne hesten 15,4/1900m etter galopp, og den leverte noen fine løp på samme tid av året som nå.

V65-4 : 3 Årdals Tobben – Har et MEGET fint løp foran seg her, og sjansene burde være bra for at den leder rundt om. Den gikk et klart bra løp i tøffe omgivelser nest sist. Nå sist så fullfører den også fint bak Kleppe Snigen, og igjen var innsatsen plussbetont. Rapportene på Årdals Tobben før dette løpet er gode, og det kan dreie seg om en banker for de frekke.

V65-5 : 2 FP Asset – Dette er dagens beste spill på Haugaland. Den så DUNDERLEKKER ut nest sist med alle kreftene sine igjen, og nå sist så holdt den lekestue i fra tidlig tet. Er brennkvikk i uttaket, og med offensive Joakim Rasmussen opp her så tror vi på en bra tet mulighet for draget vårt. Mot det vi mener er «FEIGE» favoritter så skal FP Asset bli veldig tung å ha med å gjøre med stigende form. Prøves som en godbit mot hester som er «over the top».

V65-6 : 4 Nyland – Blir nok dagens folkebanker på Haugaland, og hesten er jo også fantastisk bra. Dog skal man være klar over et par ting denne tirsdagen. 1) Den var ikke som best sist, selv om den vant. 2) Derby er rett rundt hjørnet, og den er garantert ikke satt opp for dette løpet. Har uansett en bra sjanse, men på tirsdag så kan det fakta være smart å spekulere litt.

7 Vertigo Prins – Dette er en hest som MÅ passes. Den gikk nemlig et fantastisk løp i kulissene etter hinder på veien nå sist, og på klokken vår står det 21,9 s 1000m med krefter igjen. Siste 500m gikk i 20 fart… Nyland skal ikke ha en veldig dårlig dag før vårt helaktuelle motbud kan ta over. EN STOR OBS HEST!