Gå til sidens hovedinnhold

Toppomgang i V64-spillet fra Halmstad

Spennende V64-omgang hvor vi har jobbet frem MYE snadder! Du blir vel med oss i jakten på en solid V64-opptur?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.

Halmstad byr på en fatastisk flott V64-omgang denne kvelden, og dette er en omgang vi virkelig gleder oss til. 5 Quantum Roc (V64-4) er kveldens beste banker, og i tillegg byr vi på en rekke godbiter. Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 7 I’m A Beliver – Blir av en eller annen grunn veldig undervurdert i innledningsløpet, men oss lurer dem ikke. Gikk riktignok litt på det jevne sist, men da skal man huske på at det gikk veldig fort til slutt. Gangen før kom den til mål med krefter igjen, mens den viste 08,3 s 400m tredje sist. Stefan Persson får teste denne for første gang, man fester på en BIKE, og motstanden er dessuten billigere enn tidligere. Feller alle til slutt om den bare får de riktige ryggene å gå i? SPILLES!

V64-2 : 8 Amore Passo V.W. – Blir ekstremt hardt betrodd her, og den har også vært god på slutten. Avgjorde enkelt for samme kusk nest sist, mens den sist bare dundret i fra etter å ha gjort all jobb selv. Var veldig svett under selen sist, og det er klart at slikt gjør oss noe usikre. Grei tipsener, men vi tør ikke å gå ALL IN.

V64-3 : 3 Lovemelikeyoudo – Holder superform, og var meget god etter å ha kjørt seg tidlig til tet sist. Jogget da 15,6/2140ma med krefter igjen. Har en passende oppgave foran seg i kveld, kusken kjenner hesten godt, og fra et nydelig spor bak bilen kan ikke vi gjøre annet enn å tro mye på denne. Lar seg rett og slett ikke stoppe?

V64-4 : 5 Quantum Roc – Et ganske svakt løp i grunnlaget venter, og favoritten må ha en stor sjanse om alt går riktig for seg her. Var knallgod i nederlaget etter en tøff sluttrunde nest sist, mens den ikke var like vass sist. Her kjører nok Hanna Lähdekorpi til direkte, og skulle hun komme seg foran så burde dette være over. MÅ BARE SPILLES MED SLIKE BETINGELSER!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 11 All Star – Har kommet inn på stallen til dyktige Roger Malmqvist, og den har gjort to løp for sin nye trener. Var et stort skrik i V75’en nest sist, men feilet seg da bort direkte. Sist ble den altså meldt mot eliten, men igjen var det tidlig galopp og game over. Er MYE billigere ute nå, treneren selv vil prøve den, distansen er den riktige, og klaffer det bare litt underveis så er vi veldig inne på at denne kan skrelle. PASSES!

V65-6 : 6 Roofparty – Kommer ut etter en liten pause, og skal passes direkte etter oppholdet. Kan nemlig ikke få bedre betingelser enn dette. Her fyker den normalt til tet, og i omgivelser som dette ønsker vel Oscarsson å teste den foran? På sitt beste er sjansene gode for at den gjør kort prosess, og vi setter den først. Det er dog ikke snakk om et bankerspill da den ikke har vist superform på slutten.


Kommentarer til denne saken