Gå til sidens hovedinnhold

Toppomgang i V65-spillet fra Bergen

Bergen Travpark byr på en klart spennende V65-omgang i kveld, og dette er en omgang vi gleder oss til! Du blir vel med oss i jakten på V65-suksess?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Bergen Travpark byr på en strålende V65-kveld, og det er en omgang som fakta kan gi bra betalt. 1 Turina (V65-2) og 1 Bellatrix (V65-5) er bankeralternativer for de som ønsker å spille frekt denne kvelden, og sistnevnte blir også banket på våre litt mindre bonger. Gå ikke glipp av følgende godbiter:

V65-1 : 1 Alm Elden – Slike løp som dette hører ikke hjemme i V65-spillet, og det er en uting når man har løp hvor halve feltet aldri har startet i monte før. Hesten vi plasserer først har HØY toppfart i kroppen sin, og debuterer altså under sal i kveld. Skulle den trives i denne disiplinen, ja, da blir den ikke enkel å fange på en kjapp sprint. Settes frekt først.

V65-2 : 1 Turina – Er en søster til Todin, og har altså litt å slekte på. Leverte et fint prøveløp på en noe krevende bane, og på vår klokke stod det faktisk 31,6 s 1000m med krefter igjen. Kan en bra bit under prøveløpstiden, og må ha en fin sjanse å lede dette løpet rundt om. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 8 Chocolate Box – Hadde et sterkt fjorår, og var altså fjerde i Kriteriet. Travet da 13,9/2100ma, og møtte hester som er milevis bedre enn de den møter nå. Pål Buer fikk den inn på sinn stall for litt over to mnd siden, den har trent i underkant av 17-2000m, og rapportene går i dur. Er en sikker vinner direkte? SPILLES!

V65-4 : 6 M.L.’s Odin – Avgjorde på et bra sett sist, og nå er denne for alvor på vei mot formen. Har MYE inne, og distansen i kveld passer normalt bedre enn sist. Får den bare smyge med, ja, da er den sylvass til slutt. Speeder ned samtlige?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 1 Bellatrix – Spurtet meget bra etter et passivt opplegg sist, og kom til mål med krefter igjen. Husk på at denne tidligere har stått likt med 11 Tiffany Yellow, og er altså 20m billigere ute i kveld. Er veldig pigg fra start med volte, og prikker bare Dalen riktig i volten så kan det fort bli tet. Da tror vi fakta ikke den taper om den leverer som sist, og den er svært spillbar i kveld.

V65-6 : 8 Conquestador B.R. – Fikk maks i tøffe omgivelser sist, og holder sin fine form. I kveld blir det full bøtt mot helt riktig motstand, og den tåler slike opplegg over 1600m. Blir vrien å ha med å gjøre her om den leverer på topp, og den skal stå klart først på ranken. SPILLES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.