Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Lerum med V5-fest på Solvalla 28. april

Undertegnede var ikke god nok i V86-spillet denne onsdagen, men i V5-spillet ble det gjort rent bord. Den lille bongen på Eksperten til Kr.405 satt som et skudd, og betalte ut meget fine Kr.8 436,-.

Leirvåg med solide V65-tips på Klosterskogen 29. april
Under den enorme DOBLE JACKPOTOMGANGEN på Klosterskogen denne torsdagen ble det nye gevinster for våre kunder. Den store V65-bongen på Nettavisen til Kr.1 875 satt nemlig som spikret, og her kunne man hente ut Kr.11 673,-.

Sendingen begynner klokken 13.00 / V75-1 er i gang klokken 15.00

Undertegnede har gjort det meget skarpt i Bergen hittil i 2021, og det har vært flere solide oppturer fra banen mellom de syv fjell! Du har vel ikke gått glipp av følgende:

* I Bergen 17. februar ble det fullklaff for undertegnedes største V65-bong til Kr.1 800, og den betalte ut Kr.54 402. Samme dag ble det fullklaff for den største V4-bongen til Kr.1 080, og her kunne man hente ut Kr.28 606.

* I Bergen 18. mars var undertegnede igjen på jobb, og den store V65-bongen til Kr.1 728 betalte ut Kr.11 799. I V5-spillet kunne man hente ut Kr.9 788 om man hadde satset Kr.480.

* I Bergen 28. mars var Kurt Leirvåg ansvarlig for tipsene, og da betalte V65-bongen på Kr.980 ut Kr.19 813!

Bergen Travpark byr på en feiende flott V75-omgang lørdag, og kvaliteten på løpene er meget god. Noen av løpene er svært jevne, og ingen skal bli overrasket om det kommer noen skreller i denne omgangen. Når det gjelder lørdagens beste banker så dukker den opp i V75-6, og 3 Viking Va Bene taper ikke om den bare fungerer som den skal. Er den beste hesten, den så strålende ut sist, og vi må bare tro hardt på tet og slutt igjen. Våre komplette V75-vurderinger er som følger:

V75-1 : 10 Uberg Lisa – Var knallgod til seier på Sørlandet sist, og dette er en ung hoppe under en flott utvikling. Gikk altså 24,6/2160mv, og neppe noen i dette feltet kan noe slikt. Nå dreier det seg om en oppjaget sprint på en lynrask bane, den skal ut på langreise, og dette er ingen enkel oppgave. Vi nøyer oss derfor med å sette den først, og avstår fra et bankerspill. I dette løpet finnes det flere spennende objekter, og det kan skrelle ordentlig til.

2 Spang Kosila – Er et slikt objekt, og en hest som skal passes. Har fått to løp i kroppen etter pause, og satt bom fast med masse krefter igjen sist. Det løpet ble altså vunnet av knallgode Sylv Odin. Spang Kosila har stor fordel av sprint, den står dønn riktig inne i dette løpet, og vi er inne på at denne kan skrelle med klaff. OBS! 7 Tilde Ø.K. – Var ute i det samme løpet som Spang Kosila sist, og gikk helt strålende mellom et par galopper. Gangen før var den SOLID fra dødens, og ble kun spurtet ned av en formtoppet Kleppe Varden. Er kjapp i vei med volte, den får opp Svein Ove Wassberg, og skal dessuten ut over sin beste distanse. Løpets klare outsider. 4 Himalaya – Var god i nederlaget mot Kavaleren sist, og Bjørn Steine hadde et godt tak på den da. Er kjapp i beina, og en sprint er intet minus om den bare går feilfritt. Skal med om løpet garderes.

3 Dag Frøya – Gikk bra etter en ganske grov galopp sist, og er på vei mot formen. Distansen nå er et pluss, den er god nok med klaff, og skal med om løpet først garderes. 1 Bjørketora – Er noe variabel, men slett ikke verst på sitt beste. Kan fort smyge med i rygg leder/tredje innvendig her, og skulle den ha en god dag samt at lukene skulle komme, ja, da er den fakta ikke helt sjanseløs.

Vår rangering : A : 10 B : 2-7-4-3-1 C : 12-11-9-8-13-14-5-6

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag på EKSPERTEN til lørdagens omgang fra Bergen. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 995,-

V75-2 : 4 Muscle Dream - Denne har sett merkbart forbedret ut etter den kom inn på stallen til Pål Buer, har vunnet lett to ganger på rappen, og nest sist lekte den altså med kanonen Asteroid. Nå fester man på en BIKE for første gang i karrieren, den spinner trolig til tet, og da skal den ikke bli enkel å ha med å gjøre. Vårt førstevalg!

2 Hubert B.G. –
Kommer til å bli HARDT betrodd her, og på ren kapasitet er den også best. Vi likte dog ikke galoppen sist, og selv om den kom solid tilbake (14,7 s 1200m) så var den ikke helt optimal. Nå er den solid kuskeplusset med Herman Tvedt, den står i et bra spor, og er naturligvis selvskreven om man garderer Muscle Dream.

6 Gentletron –
Var med på litt kjøring nedover startsiden sist, men nøyde seg etter hvert med rygg leder. Avgjorde enkelt på en knallgod tid, og blir stadig bedre. Når neppe teten med Muscle Dream innvendig, og da blir dette mer sjansebetont. Vi tror nemlig ikke den vinner et løp som dette fra dødens. Outsideren. 9 Feelslikeamillion – Imponerte stort ved å vinne fra dødens sist, og utvikler seg strålende. Kan muligens litt under 15 på distansen, den står i et spennende smygspor, og må med om man spekulerer litt utover de mest betrodde.

Vår rangering : A : 4 B : 2-6 C : 9-5-3-11-1-10-8-7

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag på EKSPERTEN til lørdagens omgang fra Bergen. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 995,-

V75-3 : 8 Grude Elling – Har fått fire løp i kroppen etter pause, og er i en veldig fin form. Fikk aldri fritt frem i bløffløpet på Sørlandet sist, og kom til mål med ubrukte draskylapper da. Er veldig kjapp fra start, og innvendig «skriker» alle etter et ryggløp. Burde derfor komme seg gratis til tet, og siden er dette hesten å slå på en kjapp bane. Vår ide!

10 Smedheim Staut – Får godkjent minus for innsatsen sist, og den var nok noe bedre tidligere i år. På lørdag velger nok Djøseland å kjøre den i rygg, og det tror vi kan passe veldig bra etter flere løp i tet. Er giftig på speed, og har naturligvis en fin sjanse i et løp som dette.

11 Tom Odin – Hadde vært svært spennende med toppform i et løp som dette, og selv om den var OK i nederlaget sist så har den enda ikke funnet superformen. Glem ikke at denne på Forus 3. oktober i fjor stod 40m bak Grude Elling som den her står likt med… Duger altså på kapasitet, men med en noe usikker form så er den ikke annet enn en outsider. 12 Balder Odin – Står «kaldt» til i dette løpet, og hvor hardt kommer egentlig Svein Ove Wassberg å bruke den? Man tenker nemlig på langt større 4-årsløp utover i sesongen, og dette løpet betyr i den store sammenhengen lite. Var helt OK i årsdebuten sist, men det løpet fortalte ikke mye da det kun ble kjørt snilt underveis. Kan vinne, men da må det klaffe veldig på veien, og den er kun en liten outsider for oss. 3 Vital Vinter – Var helt OK sist, og er ikke så verst på sitt beste. Står riktig til her, og er en tenkbar skrell for de som ønsker å gå utover de vi tror mest på.

Vår rangering : A : 8-10 B : 11-12-3 C : 1-4-5-2-6-9-7

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag på EKSPERTEN til lørdagens omgang fra Bergen. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 995,-

V75-4 : 2 Double Trouble E.P. – Var ikke optimal sist, men var likevel i ferd med å gjøre et helt strålende løp fra dødens før den feilet oppunder mål. Før det tok den syv strake seire, så ble det galopp, men så kammet den med seg fem strake seire. Er en veldig vinnermaskin, nå er den behandlet, og på en rask bane kan den umulig bli enkel å fange fra tet. Er en veldig motivert favoritt som normalt vinner dette om den leverer på topp. 3 Harley D.E. – Var ikke på topp sist, men er behandlet etter det løpet, og normalt en god del forbedret inn mot denne oppgaven. Frode Hamre kan fort låse dette løpet i dødens, og skulle da favoritten ha en noe dårlig dag, ja, da kan Harley D.E. vinne dette fra en utvendig posisjon. Motbudet. 1 Mellby Frodo – Fikk maks i tøffe omgivelser sist, og gikk en knallgod tid da. Har en interessant oppgave foran seg nå, og fra rygg leder kan dette bli veldig riktig om det skulle bli litt kjøring underveis. Kan skrelle med luker, og må med om løpet garderes. 9 Delight Classic – Er vel en hoppe som aldri har imponert oss, og derfor var prestasjonen sist litt uvirkelig bra. Senket alt fra dødens, og leverte karrierens i særklasse beste løp. Gangen før ble den toer bak gode Sofies Case, men møtte da hester som er mange klasser dårligere enn hva den møter nå. Blir en outsider etter prestasjonen sist, for da var den altså helt enorm. 10 Lady Ann – Fullførte solid sist, bak nevnte Delight Classic. På klokken stod det 09,3 s 300m. Skal gå med sko på lørdag (skoløs sist), og det trekker normalt litt ned. Blir derfor kun et 5-valg.

Vår rangering : A : 2 B : 3-1-9-10 C : 4-7-6-8-5

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-5 : 10 Look De Diamond – Har vært positiv to ganger etter pause, og kommet til mål med krefter igjen ved begge anledninger. Viste 13,1 s 800m sist, og spurtet positivt mot bedre hester enn dette da. Klaffer det bare litt underveis, noe det ofte gjør for Svein Ove Wassberg, ja, da duger denne svært godt i et løp som dette. OBS! 4 Prodigious Tile – Ble sittende bom fast sist, og kommer til Bergen med flott form. Sporet nå trekker ned, men feilfritt er den med på foto.

14 Sassy May – Gikk helt OK i kulissene på Sørlandet sist, men hadde nok godt av det løpet i kroppen etter pause. Er KJAPP fra start, og fra andre omvendt vil den normalt havne fint på det. Løpets outsider. 1 Vera Vici – Har fått to løp i kroppen etter pause, og var noe forbedret sist. Vant på et veldig bra sett med Dalen på Bergen Travpark i et løp i fjor (6. august), og den er ikke så verst på ren kapasitet. Kan nok en lav 16-tid, og fra rygg leder med luker til slutt så er den ikke ueffen. 5 Song Of Eline – Ble strøket fra et løp på Forus 23. mars da den var halt. Gikk flere OK løp i fjor, men vi vil gjerne se denne på sitt beste igjen før vi tar «bølgen». Kan naturligvis renne til tet, og lede dette svært lenge, men vi kjøper den ikke som storfavoritt. Blir derfor kun en garderingshest for oss.

15 Esperanza Trunoise – Fullførte fint mot MYE bedre hester enn dette sist, og man er nok litt ekstra suge å lykkes på hjemmebane lørdag. Rapportene er ganske fine, og havner den bare ikke for langt bak så blir den ikke enkel å stå i mot til slutt. 2 Photo Creation – Er solgt, og kommer ut i ny regi. Har ikke så verst grunnkapasitet, og den må med om man spekulerer mot de vi tror mest på.

Vår rangering : A : 10-4 B : 14-1-5-15-2 C : 9-3-7-11-12-13-8-6

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-6 : 3 Viking Va Bene – Ble det billig for sist, den var et lekkert skue i banen, og via 12,3 s 1000m vant den altså utrolig enkelt. Suser igjen til tet, og med hele 100 000 i førstepremie så er det store penger å kjøre om bak vinneren. Det betyr normalt at Viking Va Bene igjen får gjøre litt som den vil, og henger bare kroppen sammen som den skal, ja, så kommer det fort en ny seier. Det er meldt om et nydelig vær i Bergen lørdag, og det betyr en perfekt bane for hestebeina. Noe som er et stort pluss for denne skadeforfulgte traveren. Lar seg rett og slett ikke slå fra tet?

9 Red Bar – Var ekstremt god når den avgjorde fra dødens sist. På klokken stod det faktisk 10,0 s 1000m. Med 50 000 i andrepremie så tviler vi på om Tengsareid vil ofre denne i dødens igjen. Bør dog ha en meget god sjanse å bli toer bak favoritten, og den kan vinne om Viking Va Bene ikke skulle prestere på topp. 5 Gigant Invalley – Var OK i nederlaget sist, men tapte da for en hest som var bedre for dagen. Gigant Invalley er nok ytterligere forbedret til denne starten, og er alt annet enn ueffen om Viking Va Bene skulle være noe dårligere. Outsideren.

2 I Am The Tiger – Var knallgod sist, og har funnet formen. Tåler å bli brukt underveis, men i omgivelser som dette trenger den nok noe mer hjelp underveis. Må dog med om man først begynner å spekulere. 4 Always On Time – Er aldri helt ueffen når den får ryggløpene sine, og presterer på topp. Også denne må med om man først spekulerer litt.

Vår rangering : A : 3 B : 9-5-2-4 C : 6-7-10-1-8

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-7 : 10 Ulsrud Tea – Gikk en bra sluttrunde på Sørlandet sist, men ble altså plukket ned av en hest som var bedre for dagen. Ned til tredjeplassen var det ganske stor avstand, og innsatsen var fin. Er 20m tøffere ute kontra 6 Brenne Banker nå, men i et lite felt betyr slike tillegg mindre. Kan fort avgjøre dette på speed, og den skal stå først på ranken. 11 Søndre Jerkeld – Er det opplagte objektet i løpet, og hesten som skal passes. Har fått noen løp i kroppen etter pause, og var utrolig bra sist. Ble da hengt opp i sporene første 650m før den ble bakket sist. Fullførte likevel knallsterkt, og var kun fire tideler bak Ulsrud Tea over mål. Nå klaffer det normalt bedre, og da kan dette bli en tøffere fight enn hva favorittspillerne ønsker. MOTBUDET, og dobbelt a-valg!

6 Brenne Banker – Er altså 20m billigere ute nå, og spurtet fint når lukene kom på Sørlandet sist. Minuset nå er at den vil få tilleggshestene tidlig opp i ryggen sin, og vi føler derfor at disse 20m betyr mindre. Må uansett regnes da formen er knallbra. 8 Magnums Othello – Har funnet en helt fantastisk form, og imponerte noe kolossalt sist. Sprintet da 22,3 med ubrukte draskylapper, og da gikk første 1000m på 21,7… Er absolutt en aktuell trippelhest, og tenkbar skrell for de som spekulerer.

Vår rangering : A : 10-11 B : 6-8-9-1-3 C : 2-4-5-7

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.