Gå til sidens hovedinnhold

Toppomgang i V86-spillet fra Åmål

OBS! Tidlig start i kveld! V86-1 er i gang klokken 19.20! Kveldens beste banker kommer fra Norge! Flere svært spennende objekter! Du blir vel med oss i jakten på storcashen i kveld?

Sendingen begynner klokken 18.00 / V86-1 er i gang klokken 19.20

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.


Åmål står for kveldens V86-omgang, og dette er en omgang vi virkelig liker skarpt. Det pleier å skje litt når det kjøres løp i Åmål, og husk på at dette er en bane med et oppløp på kun 105m. Fra tet, og eventuelt dødens vinnes det klart flest løp fra, og det er noe man bør vektlegge i denne V86-omgangen. Den beste bankeren i omgangen kommer fra Norge, og vi spekulerer ikke mot 6 Ian B.R. (V86-4) som også Østre tror HARDT på! ALL IN! Sjekk ut våre fyldige V86-vurderinger:

V86-1 : 4 Listas Behindbars – Innledningsløpet er veldig jevnt, og nesten ingen er fakta helt sjanseløse her. Vår ide hadde kun 1,9% av innsatsene på seg når vi la ut våre tips, og den blir neppe veldig mye spilt. Har fått tre løp i kroppen etter pause, den er milevis bedre enn raden, og dessuten lynrask fra start. Sist fikk den aldri sjansen, og kom til mål med krefter igjen på en ganske bra tid. MÅ PASSES HER! 8 Mellby Happy – Er nok feltes beste hest, og den hadde et ganske fint fjorår. Årsdebuterte sist, og ble meldt rett i V75’en. Var ikke tom etter sene luker da, og vinner av det løpet het Ultra Bright (stod på tillegg)… Er trolig ytterligere forbedret til denne starten, den er matchet mot mye bedre hester enn dette, og selv om sporet ble dårlig så må den regnes tidlig. 3 Bravo Tessla – Er kjapp ut, og Stefan Persson er nok interessert i teten. Vant fra tet nest sist, mens den fullførte bunnsolid til andre sist. Er selvskreven på bongen, og skulle denne greie å svare ut vårt store objekt, ja, da er sjansene fine.

Vår rangering : A : 4-8 B : 3-1-6-7 C : 11-10-2-9-5-12

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-2 : 4 Olympic Tile – Har gjort to løp etter pause, og den er på riktig vei i regi Björn Goop. Løste bra ut fra et tilsvarende spor sist, og fikk tredje innvendig. Var ikke helt tom etter sene luker, og på klokken stod det 12,6 s 800m. Til denne starten rykker man skoene bak, og Goop er dessuten tilbake i «jolla». Glem ikke at vi her snakker om en hest som satt bom fast i fjorårets Derby, og da møtte den BETYDELIG bedre hester enn hva den møter her. Må ha en meget fin sjanse i kveld, og den er altså et soleklart førstevalg for oss. 12 Reddington – Debuterer for Robert Bergh, og mange tror MYE på denne. Er en veldig fin hest som kanskje ikke fikk ut hele sitt potensial hos Peter Untersteiner. Dog er vi noe usikre på hvordan Torbjörn Jansson velger å ligge dette opp fra tillegg, for de vil vel ikke tømme den direkte? Motbudet, men vi tror altså klart mest på Olympic Tile.

Vår rangering : A : 4 B : 12 C : 1-7-6-9-11-2-10-8-3-5

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-3 : 1 Thai Daenerys – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og den har gjort det OK. Burde kanskje ha holdt unna sist, men får uansett godkjent for innsatsen da. Er veldig kjapp fra start, og her er nok Rennesvik på tetjakt. På en bane som Åmål med et veldig kort oppløp er det aldri feil. Leder rundt om? 2 The Fastlove – Kjørte seg ganske tidlig til tet sist, og siden ble det meget enkelt. Er nok en god del bedre enn grunnlaget sitt, den senker fort rekorden sin i kveld, og takler den bare bilstart så er den selvskreven på bongen i et løp som dette. Motnudet. 6 Devs Dandelion – Klaffet det ikke helt for i årsdebuten sist, og den snublet også over i en liten galopp som fulltanket på oppløpet. Inntrykket var bra, den har fin grunnkapasitet, og er fort ytterligere forbedret med det løpet i kroppen. Dette er løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 1 B : 2-6-5-3 C : 7-10-4-11-9-8-12

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-4 : 6 Ian B.R. – Er VELDIG bra, og løpet sist fortalte ikke veldig mye da den fikk bløffe det hjem. Glem ikke løpet den gjorde nest sist, for da fulgte den en såpass god hest som Bugatti Miles det meste av veien. Da viste klokken 12 s 800m. Her blir det normalt gratis tet, og da må sjansene være store. Hvordan takler den så banen? Den har startet en gang i Åmål, og da ble det en sikker seier. Svingene var ikke et problem da. Østre er veldig opp på sin springer, og bare tror den vinner. Det gjør også vi. BANKER!

Vår rangering : A : 6 B : 7-8-10 C : 12-2-3-4-13-11-9-1-5-14

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-5 : 4 Mjølner Røder – Er en talentfull 4-åring som vi alltid har hatt et godt øye til, og den duger her om den bare skikker seg. Varmet opp i 23-fart før løpene sist, og gikk også bunnsolid etter en grov galopp på en dårlig bane da. Skal normalt bare bli bedre og bedre utover, og den kan ikke få en veldig mye finere oppgave enn dette. SPILLES! 11 Björnemyr Dennis – Solgte seg dyrt mot en såpass god hest som Ask Major sist, og har for alvor funnet storformen nå. Er bra i fra start, den vil normalt få tidlig kontakt med streken, og er selvskreven på bongen. 12 Frøyu Birk – Ble spurtet ned av 15 Harald sist, men var uansett OK i nederlaget. Vant et tilsvarende løp i Åmål i fjor, og den takler baneprofilen. Outsideren. Ellers finnes det flere tenkbare skrellhester i dette løpet, og vi garderer bredt.

Vår rangering : A : 4 B : 11-12-5-6-7-15-13 C : 1-10-8-2-14-3-9

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-6 : M.T. On Target – Havnet i rygg leder nest sist, men var ytterst nære galopp og plundret veldig når proppene ble trukket i siste sving. Tapte flere lengder, men kom knallsterkt tilbake nedover oppløpet, og var alt annet enn tom over mål. Var da hakk i hel på Max Håleryd/Erv Zet. Sist avgjorde den enkelt fra dødens. Vi så denne i en autoprøve i fjor, og da løste den ordentlig bra ut bak bilen. Her klemmer nok Oskar J. til direkte, og den har en fin sjanse i et løp som dette. Skulle han nå teten så er nok dette over. 8 Calypso Coffee – Vant med halve oppløpet sist, og var utrolig bra. Har fin grunnkapasitet, og blir det bare ikke feil fra et dårlig spor så dukker den opp på foto. Motbudet. 3 Final Whistle – Blir TUNGT betrodd her, men fungerte altså ikke som best sist. Det er mulig at banen ikke passet den da. Nå er det trolig at man rykker skoene rundt, og skulle det slå heldig ut så vil den normalt heve seg med noen meter. Plasseres dog kun på outsiderplassen da den ikke var noe fin i aksjonen sist.

Vår rangering : A : 6 B : 8-3-2-5-4-1 C : 9-7-11-12-10

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V86-7 : 8 Mill Cava – Har blåst til tet fra spor åtte tidligere, og den er veldig kjapp fra start. Spor litt ut bak startbilens vinger er dessuten et pluss på denne banen. Holdt sikkert unna sist, og fullførte også meget bra etter å ha gjort jobben nest sist. Nå fester man på en BIKE igjen, den blir kuskeplusset med Goop, og vi blir alt annet enn overrasket om dette dreier seg om tidlig tet og slutt. 10 Born Winner – Holder vi HØYT på kapasitet, og den har løftet seg i år. Vant veldig enkelt sist, og la da inn 12 s 800m med krefter igjen. Skulle det bli tempo her så vil denne plukke mange til slutt, og den må med som en tenkbar skrell om man først garderer. 2 Chang – Avgjorde et V75-løp sikkert tredje sist, men har ikke vært like god i etterkant. Er god i fra start, og viser den bare litt skikkelig form igjen, ja, da kan den vinne dette fra tet/eventuelt rygg leder på vår ide. Dette er løpets outsider. 1 Zenato – Får hardt spill på seg, men vi har sett denne ved to anledninger fra spor en bak bilen, og fra det sporet har den ikke åpnet i det hele tatt. Er derfor en favoritt i fare.

Vår rangering : A : 8 B : 10-2-1-3-7-5 C : 9-12-11-6-4

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V86-8 : 4 Lucifer Lane – Var helt enorm sist, og imponerte noe veldig da. Har nå fått tre løp i kroppen etter pause, og leverer den som sist så har den en stor sjanse fra eventuelt tidlig tet. Er en motivert favoritt. 9 Nadal Broline – Fullførte meget bra sist, og var fakta ikke veldig mye slått av kanonen Aetos Kronos da. Gangen før satt den bom fast som fulltanket i et løp som Who’s Who vant. Får den tempo nå så dukker den opp langt der fremme, og det er denne vi frykter mest. 1 Flash Håleryd – Vant dette løpet i fjor, og i år igjen er den på vei mot den samme flotte formen. Fullførte fint i et løp hvor enormt gode Jaguar Dream vant sist, og man var skikkelig fornøyd med den. Er kjapp ut, men innersporet er altså ikke et pluss i Åmål. Kan vinne om det løser seg, og den får stå som en klar outsider.

Vår rangering : A : 4 B : 9-1-7-6-5 C : 2-3-10-11-8

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.