Gå til sidens hovedinnhold

Toppomgang i V86-spillet fra Solvalla og Åby onsdag

To bankere, og en av de er av det frekke slaget! Hete objekter, og du vil ELSKE infoen på noen av dem! Du blir vel med oss i jakten på storcashen i kveldens V86-omgang?

Lerum med V4-systemfullklaff til Ålborg 4. januar
Undertegnede kom ikke i mål på de flate V4-bongene til Ålborg 4. januar, men systemet (fire andeler a Kr.500) satt som det skulle, og betalte ut Kr.6 802,-. Vi spilte nemlig med faktor på 4-valget Express Shadow, og fikk den dermed to ganger.

Sjekk ut følgende:

V4-3 : 2 Express Shadow – Interessant løp med flere aktuelle objekter. Hesten vi prøver oss med ligger veldig i skorpen, og snart må vel denne få vinne? Den gikk enormt sterkt etter startgalopp (volte) nest sist, mens den sist ble sittende bom fast som helpigg i seiersløpet til 11 Formidable Vincent. Står nå i et nydelig spor, og klaffer det bare litt underveis så skal sjansene være gode. OBS!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Sendingen begynner klokken 18.00 / V86-1 er i gang klokken 20.30

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.

Vi ELSKER disse onsdagene med V86, og i kveld er det favorittbanene Solvalla og Åby som byr på rebusen. Vi liker å banke minst to hester i dette spillet, og akkurat det gjør vi også i kveld. 2 Emma Häggenäs (V86-5) og 6 Solkattens Ferrari (V86-6) står begge alene på de flate bongene, og spesielt førstnevnte er av det småfrekke slaget...

Ellers finnes det nesten som vanlig en rekke godbiter, og her er det bare å sjekke ut følgende før du "stempler" bongene i kveld:

V86-1 : 2 Hurricane River – Spurtet voldsomt sist, og varslet toppform. Gangen før fullførte den meget bra etter et upassende opplegg. Ble strøket for halthet 19. desember, men det var trolig kun en bagatell siden den igjen er klar for start. Har dønn riktige betingelser foran seg, og dette kan dreie seg om tidlig tet og slutt. 1 Yankee Boy – Kom ut etter et lengre avbrekk sist, og vi likte det vi fikk se. Avsluttet nemlig meget bra, og leverte et herlig forminntrykk direkte. Her blir det rygg leder, den er vass på speed, og kan slå til som en godbit via siste indre… 5 Love Håleryd – Blir hardt betrodd her, men imponerte ingen etter smygreise sist. Fikk da maks, og var kun helt OK. Peter Untersteiner har dessuten ikke superform på hestene, og vi ranker derfor denne ganske klare favoritten ut på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 2 B : 1-5-4-6-9 C : 8-7

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86 fra Sverige. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 1 495.

V86-2 : 6 Hawk Cliff – Har fått to løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og vant enkelt etter 10,6 s 800m sist. Har vært vaksinert etter det siste løpet, men både i 2020/2019 leverte den meget bra etter vaksinasjon, og det skal ikke være noe problem. Vinner igjen? 8 Hazard Boko – Kommer ut fra formstallen til Per Lennartsson, og gjør seg ikke bort om det bare skulle klaffe litt underveis. Har vært positiv mot langt bedre hester enn dette de to siste gangene, mens den tredje sist holdt oppvisning. Får på seg en BIKE i kveld, og vi dobler opp a-gruppen. 1 Jula Downtown – Er en svært grunnkapabel traver, men den har hatt sine problemer, og ikke blitt like god som vi trodde. Var dog klart bra både nest sist, og tredje sist. Sist fungerte den ikke, og er behandlet i forkant av denne oppgaven. Luringen Magnus Djuse får sjansen, her vil den få et fint innvendig løp, og kan være skrellen for de som ønsker å spekulere mot favorittene.

Vår rangering : A: 6-8 B : 1-4-3-5 C : 2-9-7

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86 fra Sverige. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 1 495.

V86-3 : 9 Digital Dominance – Var en traver som Robert Bergh trodde en hel del på, men av en eller annen grunn fikk han ikke ut hestens fulle potensial. Dukket opp i ny regi sist, og var et lekkert skue i banen. Nyklippet og fin, og ble sittende bom fast som fulltanket. WOW, hvor bra den så ut for dagen. Er trolig ytterligere forbedret nå, den er solid kuskeplusset, og her må man rett og slett være på vakt. 7 Maestro Crowe – Er i en helt egen klasse på ren kapasitet, men er altså flyttet, og debuterer for Johan Untersteiner. Dette er en meget spesiell hest som kan «ALT» på en god dag, men den kan også galoppere. Vinner trolig om den oppfører seg, men akkurat det stoler ikke vi på, og ranker den derfor kun som et 2-valg. 15 Barbaresco V.W. – Har fått to løp i kroppen, og er på riktig vei. Satt fast under litt maning sist, og storformen er neppe langt unna. Skal med om man spekulerer mot de to som vi tror mest på.

Vår rangering : A : 9-7 B : 15-11-13-8-6-4 C : 2-5-1-3-10-12-14

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86 fra Sverige. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 1 495.

V86-4 : 11 Carry Cash – Kom ut nyklippet sist, og vant enkelt fra tet. Lekte da med en såpass god hest som Millmighty. Er dog ikke 100% i aksjonen, og er trolig noe bedre i tet. Disse to faktorene trekker ned, men motstandsmessig kan den neppe få en spesielt mye billigere oppgave enn dette. SPILLES. 3 Xanthis Fantasy – Var ganske positiv etter en liten pause sist, og kom da til mål med litt krefter igjen på tanken. Er trolig ytterligere litt forbedret nå, den står riktig til på strek, og må med om løpet garderes. 5 Bitchie – Ble kjørt med klare ambisjoner i dødens sist, og den fullførte også sterkt. Sporet nå trekker ned, men kommer den seg bare greit avgårde så søker nok Kihlström fremover direkte. Outsidere. Løpet er ellers svært jevnt/åpent, og en bred gardering kan vise seg å være smart.

Vår rangering : A : 11 B : 3-5-10-13-12 C : 14-2-1-6-9-7-8-4

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86 fra Sverige. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 1 495.

V86-5 : 2 Emma Häggenäs – Har gjort to løp for Per Nordström, og er på vei mot superformen. Gikk helpigg i mål sist, så LEKKER ut for dagen, og struttet virkelig i målgangen. Kom altså fra Jevgeni Ivanov, og nettopp fra denne treneren har Daniel Reden kjøpt flere hester, og løftet dem med ekstremt mange meter. Per Nordström er også en meget dyktig trener, og her kan vi fort være vitne til et nytt forvandlingsnummer som er kommet fra Ivanov. Emma Häggenäs støter på en svært billig gjeng, den er bra ut bak bilen, og fra et nydelig spor lar vi det stå til. BANKER!

Vår rangering : A : 2 B : 4-11-8 C : 12-3-10-1-6-5-7-9

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86 fra Sverige. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 1 495.

V86-6 : 6 Solkattens Ferrari – Blir vår hovedbanker i omgangen, og vi er klart inne på at dette vil dreie seg om tidlig tet og slutt. Feilet bort seieren for en svak kusk nest sist, mens den vant enkelt fra dødens sist. Er ganske flink fra start, og her ønsker vel ALLE en knallgod rygg? Rolige og superdyktige Kihlström får sjansen, og dette ser rett og slett veldig riktig ut på forhånd. Taper ikke feilfritt, og vi går altså ALL IN!

Vår rangering : A : 6 B : 10-9-4-2-7 C : 5-11-1-8-3-12

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86 fra Sverige. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 1 495.

V86-7 : 8 Imagine Boko – Er i toppform, og nå kommer seieren? Leverte en bunnsolid sluttrunde bak meget gode Let’s Go Ernie sist, og vi likte virkelig det vi fikk se av den da. Liker distansen, og den duger godt om den leverer som sist. SPILLES! 6 Vikings Preacher – Er på riktig vei i regi Stefan Granlund, og den blir bedre og bedre. Vant enkelt under sal sist, mens den satt fast bak 4 Speedy Tilly med vogn nest sist. Har fått tre løp i kroppen etter et lengre avbrekk, den blir stadig bedre, og leder trolig dette lenge. Eventuelt kan det bli tet/rygg leder, og deretter siste indre… Motbudet. 4 Speedy Tilly – Leverte ikke som man hadde håpet sist, og den var under pari. Sporet kan dessuten bli en felle nå, og vi ranker favoritten ut på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 8 B : 6-4-3-2-9 C : 5-7-1

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86 fra Sverige. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 1 495.

V86-8 : 5 Pastorns Lady – Flyr til tet, og siden er dette hesten å slå? Fikk maks sist, men fullførte uansett fint. Vant sikkert fra tet på en 12-tid nest sist, og dette er en hoppe med stor toppfart i kroppen sin. Vår ide. 3 Hankypanky Peyton – Hadde vi banket om det var Nurmos som hadde trent den, men den har skiftet regi, og til en trener vi ikke holder i nærheten av det nivået som Nurmos har. Sundgren er forsiktig optimist, og forteller om en hoppe som har gått 19/2600m i jobb. Vinner om den leverer på sitt beste, men det vil vi altså først se. Motbudet. 6 Moon Zappa – Fullførte ganske positivt bak gode Electrical Storm sist, og er ikke så verst på sitt beste. Får den først smygløpet sitt er den giftig, og den må med på gardering.

Vår rangering : A : 5 B : 3-6-4-11-10-8 C : 1-2-7

Kommentarer til denne saken