Gå til sidens hovedinnhold

Toppomgang med stor V75-jackpot

Enorme 4 122 619 ekstra i premiepottene! Svært spennende omgang med frekke objekter, og to bankere som vi tror mye på! V75-suksess i vente?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Axevalla byr på en svært spennende V75-jackpotomgang søndag, og dette er en omgang med et solid potensial! Vi banker 4 Zap Di Girifalco (V75-1), og 8 Hoboken AM (V75-3), og krydrer bongene med flere frekke objekter som du vil like infoen på.

Gå ikke glipp av følgende:

V75-1 : 4 Zap Di Girifalco – Så enormt sterk ut i regi Gocciadoro sist, men fikk da aldri sjansen til slutt, og den ble sittende bom fast som fulltanket. Hadde trent 13/1600m før det løpet, og virker altså å være veldig på riktig vei i ny regi. Fra før vet vi at denne er svært grunnkapabel, og ingen bør bli overrasket om Gocciadoro løfter den opp til å bli bedre enn noen gang tidligere. Vår soleklare tipsener i et ellers meget fint løp.

V75-2 : 12 Niklas M.J. – Blir ikke mye spilt her, men på kapasitet står den ikke tilbake for noen, og formen er dessuten meget solid. Greide ikke riktig å takte om sist, men kom til mål med krefter igjen, og så fin ut. Spurtet råsterkt nest sist, og kom til mål med krefter igjen også da. Er veldig kjapp fra start når den blir laddet med, og sporet passer perfekt. Kan altså sjokke med klaff, og vi roper et varsko!

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag på EKSPERTEN til søndagens omgang fra Axevalla. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000,-

V75-3 : 8 Hoboken AM – Er en voldsom travhoppe som vi ikke garderer i årsdebuten. Ble speedet ned på streken i fjorårets OAKS, men gjorde uansett et helt enormt løp fra dødens da. Nurmos har alltid hestene sine klare etter opphold, og rapportene på dette supertalentet er også meget fine. Skal gå med sko på alle fire, men den balansen har den gått knallgode løp på tidligere, og det er ikke et problem. Lar seg rett og slett ikke slå?

V75-4 : 2 Hanita Fayline – Her tror vi fort at det kan bli veldig kjøring, og det vil vår ide dra nytte av. Er nemlig stadig bedre enn raden, den pleier å avslutte fint, og det skal bli spennende å se den i hendene til Jorma Kontio. Ble testet skoløs for første gang sist, man var fornøyd med hva man kjente da, og det blir samme balanse igjen. Passes fra et perfekt spor bak bilen.

V75-5 : 1 Ulla Palema – Dette er søndagens beste V75-objekt, og en hest vi tror mye på. Så smellfin ut i årsdebuten sist, men feilet når lukene kom i siste del av oppløpet. Så ordentlig sterk/fin ut, og dette er en 4-åring som man har store ambisjoner med utover i 2021. Nå blir den enormt kuskeplusset med Björn Goop, og fra tet på en lynrask bane kan ikke denne bli enkel å ha med å gjøre. Går nemlig enkelt 15 på distansen, og vi er veldig inne på at det dreier seg om tet og slutt. SPILLES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-6 : 5 Islay Mist Sisu – Har vel ikke imponert noe veldig på slutten, men det er uansett den som har vist mest hittil i karrieren, og det kan være så enkelt at dette dreier seg om tidlig tet og slutt. Vi tør dog ikke å banke den da det er meget formsterke hester i mot her. 4 Ain’t Misbehavin – Gikk et meget sterkt løp mot storfavoritten sist, mens den viste 10,5 s 800m nest sist. Utvikler seg strålende, og kan overraske om det bare klaffer litt. OBS!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-7 : 3 Apocalypto –
Var meget solid fra dødens etter pause sist, og vant enkelt på en elendig bane. Er garantert forbedret med det løpet i kroppen, og vil nok også ha stor fordel av en bedre bane som det blir i dag. Er en ordentlig vinnermaskin, og i fjor vant den altså 11 av 17 løp… Kusken er flink, og fra et perfekt spor bak bilen plasseres den først.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.