*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Toppsjanser for Kristine

Foto: hesteguiden.com

Kristine Kvasnes reiser til Bjerke med solide vinnersjanser i lunsjtravet torsdag.

09.01.14 12:44

Norske innslag i svensk lunsjtrav

Kristine Kvasnes hadde en god sesong i fjor. 51 ganger krysset 24-åringen målstreken først. 20 av seirene kom i monté, og det er i den stilarten som gjelder for Kvasnes på Bjerke i formiddag.

Innleveringsfrister Bjerke:
V5A: 13.37
DD: 14.12

Klikk her for å se Nettavisens tilbud av andelslag på Eksperten

I V5A-1 svinger Kristine seg opp på 5 Wonderboy Boko. Hesten har litt å revasjere i monté da han galopperte bort en klar seier forrige gang han prøvde seg med rytter. Hardest konkurranse får Wonderboy Boko av 4 Quiet Fast, men vi har også tro på en dyping, som har ganske så fine montémeritter og som - basert på spillet i morgentimene - kommer til å sette spillerne sjakk matt hvis han vinner. Hesten vi tenker på er 6 One Lomomba Siem som er klart mest spillbar på Bjerke i formiddag (kun 2% av innsatsene på seg), og den er med på samtlige bonger og andelslag som leveres av Nettavisen.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer spillet i boksen under

HTML EMBED

V5-2 er et tohestersoppgjør i våre øyne. 1 Prins Højvang imponerte for Eirik Høitomt i norgesdebuten. Nå kjører Høitomt hovedopponenten 3 Deep Fandango som har vunnet to strake løp, og som virker å ha mer å gå på. Prins Højvang får Olav Mikkelborg som makker.

Velkjørende Høitomt har også en god vinnersjanse med 7 Starvind (V5A-3).

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer spillet i boksen under

HTML EMBED

Kristine Kvasnes avslutter dagen med en solid vinnersjanse. 5 Kjell Bjarne var kun slått av den gode montéhesten Deep Sea Dream sist han startet i monté. Siden den gang har hesten vist klar formstigning i sulkyløp, og i Kvasnes får han også en langt mer rutinert rytter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag