Toppstammede holdepunkter

Flere av de firbeinte forgrunnsfigurene i kveldens V5-løp er toppstammede individer. Her finner du mer info om hestene og kan spille til løpene.

Her finner du Nettavisens tips til V5B på Leangen.

Her finner du Nettavisens DD-tips.

Her finner du komplett løpsprogram.

3-årige Mr. Frazer blir en av kveldens klare favoritter. Vallaken er en sønn av Brief Encounter som blant annet vant Ulf Thoresens minneløp. Moren er Sweet Sara Frazer, og da må man kunne si at stammen er i orden.

I den fjerde avdelingen av V5B vil mye av spillet ligge på Spenda Feliks og Galant Borg. Sistnevnte er etter amerikanske S.J.'s Photo, som er en av de mest populære avlshingstene de senere årene.
Begge favorittene i dette løpet eies av to av Trøndelags mest hardtsatsende hesteeiere. Galant Borg eies av Bjørn Rishaug, mens Spenda Feliks er i Nils Munkhaugens eie.

Ånøyknekten blir vår favoritt i kveldens femte løp. Den 5-årige vallaken har også god stamme med Nordli Svarten som far, og Troll Jahn som morfar.
Et av Nordli Svartens avkom er også vår favoritt i kveldens avsluttende løp. Med Brautedatteren Tranmælsraua som mor, er det gode trønderske aner i 5-åringen.

Kveldens sjette løp er et oppgjør med mange urutinerte hester. To av de mest betrodde hestene i løpet, Shadow Spin og Laddie's Rose er etter vår tidligere stjernetraver Tamin Sandy.

To av løpene i B-spillet er meget åpne hvor det fort kan komme overraskelser, og det kan bli fine advendtspenger å hente for de som klarer fem rette.

Ekspertforslag
Vi har som vanlig satt opp tre spilleforslag, på henholdsvis 110, 360 og 1.080 kroner. Disse kan du kjøpe i spilleboksen oppe til venstre på siden.

En kort oppsummering av kveldens løp kan du se på NRK2 kl. 23.00.