Gå til sidens hovedinnhold

Tør du la vær?

Nettavisens lesere har rasket med seg over 115 000 kroner i gevinster på våre foreslåtte spill de siste tre dagene og vi satser selvsagt på nye gevinster under lørdagens V75 på Jarlsberg.

Det er en flott meny Jarlsberg travbane i Vestfold har snekret sammen denne lørdagen, og det er jevnt over god kvalitet på alle løpene. Ingen storløp kjøres denne dagen, men det er nok av sportslige godbiter å se frem til likevel.

22 millioner kroner venter en eventuell alenevinner på Jarlsberg på lørdag, og begge våre bankere for dagen er laget av hardt virke! Vi landet som sagt på to bankere i denne omgangen, og det må man nesten ha i et spill som V75. De vant til sammen hele 11 løp i sesongen 2012, og da er det lite å utsette på vinnerinnstinktet der i gården.

Det ble strålende suksess for våre tips torsdag og fredag, og det er nye sjanser i helgen til å vinne penger! Vi hadde tips til fire baner på torsdag, og fikk tipsklaff på samtlige. Aller best gikk det under Jarlsbergs lunsj-V5 der vi varslet for at megafavoritten Dreamcatcher kunne tape i V5-2 (og den tapte), og vi valgte å bankerspille Stensvik Iver i V5-1 istedenfor (som vant).

De som fulgte vårt mellomste forslag der (innl.pris kr 486) kunne kvittere ut pene 3 461 kroner, og under V4-løpene på Umeå kunne de som spilte vårt største DD-forslag (innl.pris kr 300) kvittere ut pene 804 kroner. På Bergen travpark ble det treff både i V5A (mellombongen) og V5B (llilebongen), i tillegg til DD-treff. På Åby ble det seks rette på lillebongen under V65-løpene, i tillegg til DD-klaff på det største DD-forslaget. Totalt ble det 12 163 kroner innspilt på våre forslag torsdag, og det må være bra.

Fredag innledet på beste vis da lillebongen (innl.pris kr 120) betalte tilbake 365 kroner på Färjestad. Dermed har vi truffet på våre åtte siste foreslåtte bankere de siste dagene.

Oppdatert fredag kveld: Sportspills traveksperter har klart kunststykket å sette de ti siste bankerne vi har foreslått de tre siste dagene i Norge og Sverige, inkludert V65-bankeren Kolbu Tarzan og V5-bankeren Engtun Blesen på Biri fredag kveld. De som fulgte vårt minste V65-forslag på Biri fredag (innl.pris kr 200) kunne kvittere ut pene 782 kroner. Også det minste V5-forslaget gikk i pluss. En innsats på kr 210 betalte tilbake kr 309.

Sportspills lesere har altså fått med seg over 115 000 kroner i gevinster de siste tre dagene og vi håper naturligvis på å hjelpe dere til utbetalingslukene også lørdag.

Innleveringsfrister Jarlsberg lørdag!
V5 kl. 14.20
V75 kl. 15.00
V4 kl. 16.05
DD kl. 16.45

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Knuser de til slutt?
Først ute av våre bankere er 9 Millstone i et flott varmblodsløp i V75-2, og med løp i kroppen etter litt pause regner vi med å få se en forbedret utgave til lørdagens dyst. Skuffet muligens en smule ved å ikke holde unna for Taran i den siste starten ved andreplassen på fine 15.0 full vei, men trener Per Johansen hadde ikke fått kjørt hurtig med 6-åringen forut for det løpet p.g.a kulda/dårlige forhold.

Trengte således en blåser i kroppen, og vi tror på seier på lørdag. Overdådig god i to seiersløp forut for den siste starten, og i den nest siste starten slo han klart bedre konkurrenter enn dagens ved triumfen på råflotte 13.8 full vei. Knuste de fra utvendig posisjon underveis den gangen, og vi tror Ganymede-sønnen er minst en klasse bedre enn 3 Reeme La Marc. Sporet er perfekt, og vi tror han blåser rundt de til slutt.

Vår rangering V75-2/V5-4: A: 9 B: 3-7-1-12-6 C: 2-5-4-8-11

Annonse: Grø skal til lukene i V75-2, men det handler verken om Millstone eller Remee La Marc og han byr på et "nakkadrag" av en hest

Gaveløp!
Ja, på tross av at 14 Ulsrud Tea står på 60 meter tillegg i et hoppeløp i den andre avdelingen, synes vi Karlsen-traveren har en billigere oppgave foran seg enn på lenge. Vi tror kusk Svein Ove Wassberg bruker konkurrentene som rundingsbøyer på sisterunden, og dette må være snakk om dagens sikreste vinner. 6-årshoppa har vært enormt god i hele sin karriere, og nå har hun passert 1 million kroner innkjørt.

I den siste starten satt kusken stille når toget gikk runden igjen, og da ble det alt for langt frem til vinneren Gylden Balder til slutt. Avsluttet dog noe helt enormt siste 400 (fløy nærmest som en varmblodshest nedover oppløpet), og da landet hun på meget sterke 25.3 full vei. Vi kan ikke se noen i dette feltet som kan stå i mot den steintøffe hoppa til slutt, og vi er rimelig sikre på at favoritten innleder dette året på beste vis.

Vår rangering V75-3/V5-5: A: 14 B: 10-5-7-8-11 C: 2-12-13-9-3-4 D: 1-6

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V75-1/V5-3, 2100 meter autostart
Dette kaldblodsløpet for hester som banker på døren til eliten i den første avdelingen er et kvalifiseringsløp til to løp i Paris senere i vinter ser ganske oversiktlig ut, og det kan ligne et tohesters oppgjør. Et voldsomt oppsving i regi Kåre Refsland har 7 Tin Tveiten fått, og 7-åringen så strålende fin ut ved triumfen på 26.7 full vei i den siste starten. Kan ikke gjør stort selv underveis, men med klaff speeder han fort inn til seier.

Løp i kroppen har trolig gjort godt på seiersmaskinen 2 Alm Taragon (vunnet 18 av 27 løp så langt i karrieren), og vi forventer at 7-åringen er litt bedre enn ved andreplassen på 28.0 full vei i den siste starten (burde vel strengt tatt å holdt unna for Greis Vinn til slutt den gangen). Han skal etter sigende kjøres i rygger denne gangen, og da kan dette bli et litt spesielt løp hvor favorittene blir gitt et defensivt opplegg.

Det kan åpne opp for at Geir Flåten bak 4 Føynland Kongen får styre og stelle som han vil der fremme i front, og da ser vi ikke helt bort i fra at 7-åringen kan sjokke. Ikke helt som best nå på slutten, men han gikk tross alt 26.7 full vei i den siste starten. Gått en rekke gode løp på dagena arena før (vunnet flere løp på 25-tallet full vei), og 12-prosenteren i spillet får en plass på våre to største spilleforslag.

Der krysser vi også av for 5 Drav Siss, og da snakker vi om en lusen 4-prosenter i spillet. Hysterisk god i en del løp i fjor sommer, og vi synes Stenberg-traveren så forbedret ut i den siste starten (galopperte da i stengt posisjon på oppløpet). I følge TGN og Kåre Refsland kommer ikke 3 Stjerne Faks til start, og da må vi ta høyde for at dette stemmer (og denne har som varslet blitt strøket fredag kl. 13.30).

Vår rangering V75-1/V5-3: A: 7 B. 2-4-5 C: 8-9 D: 1-6

V75-4, 1600 meter voltestart
I den fjerde avdelingen støter vi på dagens mest åpne løp etter vårt skjønn, og det er kaldbldshester i relativt høyt grunnlag som skal i aksjon. Veldig bred gardering er å anbefale, og vi må innrømme at vi har litt vondt for å rangere hestene. Det skal dog være litt fordel strekhestene, og fremst setter vi favoritten 6 Ulfaks. Kapabel som få (vunnet 10 løp i karrieren) og i de to siste startene har han oppført seg.

Det ble en enkel seier på fine 27.9 over aktuell distanse i den siste starten, og i en feilfri utgave skal Killingmo-traveren tilmåles solide vinnersjanser på ny. Dog ikke stø på beina, og da må vi gardere. Vi synes 3 Boklifaks er spennende (16-prosenter), og med løp i kroppen etter lang pause tror vi Holmen-traveren kan være aktuell for seier. Vant syv av åtte startet i 2011, og forutsetningene er perfekte for ham.

Strålende form holder 1 Juniorprinsen (vunnet i de to siste startene), og 5-åringen skal regnes tidlig på ny. Vi synes 5 Alsaker Torres så veldig fin ut ved triumfen på 31.1 full vei i den siste starten, og 5-åringen er veldig god på sitt beste (fjerde på 27.4 full vei i et tøft 4-årsløp på Jarlsberg i fjor). Stålform er det på 9 H.M. Hird Balder, mens den fartsfyllte trioen 11 Baldergutt, 12 Argr G. og 13 Tordin også krysses tidlig.

Vår rangering V75-4: A. 6 B: 3-1-5-9-13-12-11 C: 4-2-7-15 D: 10-8

HTML EMBED

V75-5, 1600 meter voltestart
Et flott sprintløp for varmblodshester hvor de stallansatte skal i aksjon har vi å se frem til i den femte avdelingen, og vi synes fire hester skiller seg ganske klar ut. Alle er utstyrt med gode kusker, og da skal det godt gjøres at ikke en av de får klaff. Med respekt å melde blir 3 Pippi Gammelsbæk kraftig kuskeforsterket med Svein Ove Wassberg, og vi synes Buer-traveren er spennende på kryssene med sine 13 %

6-årshoppa fikk maks som femte på 17.7 full vei i et relativt tøft V75-løp i den siste starten, men hun har nå fått ladet batteriene litt. Sprint skal være en klar fordel, og vi tror hun kan lede rundt om. Det har blitt tøffe løp i ”dødens” for 8 Carpe Emmanova i de to siste startene, og da har det blitt litt tungt til slutt. Forutsetningene er de rette for Killingmo-traveren denne gangen, og med litt klaff er hun seiersaktuell på lørdag.

Full form er det på 11 Onassis Neo, og fra sitt springspor på 20 meter tillegg får 7-årshoppa trolig en god start med Ole Johan Østre ved spakene. Vant et V75-løp noe overraskende i den nest siste starten, mens hun ble bortkjørt sist. Speedig som få er 6 Lobella B.B., og 6-årshoppa har holdt flott form i en lengre periode. Går godt i begge grener, og Herman Tvedt sitter bak en hest med solide vinnersjanser.

Vår rangering V75-5: A: 8 B: 3-11-6 C: 7-1-12-9-10-2 D: 4-5

Annonse: Grøstad har en et helt eventyrlig praktfullt drag til sine kunder i V75-6 på Jarlsberg fredag. Denne må du sjekke ut

V75-6, 3100 meter voltestart
Vi har et herlig langløp for varmblodshester å se frem til i den sjette avdelingen, og vi synes at vinnerkandidatene er mange. Vi garderer følgelig bredt, men fem hester hever seg litt over mengden. På strek står 3 Laugh At My Face veldig fint til, og i en feilfri utgave blir ikke 5-årshoppa lett å slå. Det ble galopp i den siste starten, men hun imponerte i fire strake seiersløp forut for den starten (veldig sterk).

Viking Kronos-datteren gikk på 17-tallet over aktuell distanse i et par løp i fjor, og da sier det seg selv at hun ikke blir lett å hente lange tillegg på, dersom hun viser frem noe lignende på lørdag. Full form er det på 10 Flibustier, og Hamre-traveren takler den lange distansen bedre enn de fleste. 7-åringen vant et sprintløp på 15.6 i den siste starten, og i sitt siste stayerløp avsluttet han i overlydsfart til slutt til sølv.

Det er slik at 8 Ysvink har funnet en helt hysterisk form nå på slutten, og på tross av at de ter tøft i mot denne gangen, synes vi at 11-prosenteren i spillet må krysses på alle bonger (veldig god til tredje i et stayerløp nest sist). Bortkjørt etter alle kunstens regler ble 13 Relax Jet i den siste starten (sitte sist med denne når de kjører i 21-tempo i front blir for dumt), men 8-åringen viste kanonform før den starten.

Vår rangering V75-6: A: 3 B: 10-15-8-13 C: 9-6-11-14-4-2-5 D: 1-7-12

V75-7, 1609 meter autostart
Et flott sprintløp for varmblodshester som banker på døren til eliten avslutter denne rebusen, og vi tror tre hester i flotte spor gjør opp om den gjevest sjekken, pålydende 60 000 kroner. Sporene har alt å si i denne typen løp, og det skal godt gjøres at ikke en av våre tre utvalgte får klaff. Piper til tet gjør 2 Shaman Star M., og slik 7-åringen fremsto ved triumfen på 15.2 full vei i den siste starten, blir han ikke lett å slå.

Mikkelborg-traveren så helt lysende ut ved den anledningen, og det var jo da også slik at han hadde full form på denne tiden i fjor. Sprint skal være en klar fordel, og vi bankerspiller på lillebongen og i DD-spillet. Det kan ikke bli mye feil for en formtoppet 9 Victor Palema i fra dette sporet, og dersom det blir litt tempo på løpet, tror vi den alltid sterkt avsluttende 7-åringen kan rekke frem til seier (lite spilt med sine 10 %).

Tengsareid-traveren har holdt strålende form i en lengre periode nå, og i den siste starten ble det seier på fine 15.0 full vei (sterkt det). Det er trolig slik at ”dødens” er ledig ut av den første svingen (ikke mange som kan dra andresporet her), og da kommer trolig 1 Dacke Håleryd seg ut et spor. Han er trolig på vei mot full form med noen løp i kroppen etter pause, og sist han var ute på sprint gikk han flotte 12.9

Vår rangering: A: 2 B: 9-1 C: 7-4-5-3-6-8 D: 11-12

V5-1, 2100 meter autostart
Et flott varmblodsløp innleder denne V5-rebusen, og vi synes løpet ser vidåpent ut på forhånd. Vi stryker kun to hester på våre spilleforslag, og vi tror 10 Megamuscle kan være snakk om en favoritt i fare. Hamre-traveren var tilbake som en vinner etter litt pause i den siste starten på 15.8 full vei fra tet, men vi synes det ser ut til at 4-åringen er sårbar når han må gå bakfra (virker til å være klart best i front).

Da må vi gardere, og nydelig til denne gangen står 2 Our Girl. Det har blitt galopp fra start de to siste gangen på voltestart, men bak bilen bør Søvik-traveren komme seg greit av gårde. Vant et V75-løp i den tredje siste starten, og formen er nok uforandret fin. Innfridde som vår banker i den siste starten gjorde 7 Fux Pride, men sporet er ikke gull på lørdag (skal uansett regnes med vinnersjanser med litt klaff).

Pent til står 1 Bilbao (trolig stigende form med et par løp i kroppen etter litt pause), mens formen fortsatt er fin på 5 Zetus (vant lett på 17.0 full vei i den siste starten). Ille til står 12 Preston, men 6-åringen er tung å stå i mot til slutt (dog avhengig av litt tempo på løpet for å kunne rekke helt frem). Toer på 15.9 over en sprint var 8 Warrawee Lizzy i den siste starten, og løp i kroppen etter litt pause har normalt gjort godt.

Vår rangering V5-1: A: 10 B: 2-7-1-5-12-8 C: 4-6-11 D: 3-9

V5-2, 2100 meter autostart
Vi finner ikke mange vinnerkandidatene i dette varmblodsløpet i V5-2, og det ligner en skreddersydd oppgave for 5 Credicity. 4-åringen galopperte seg vekk i de to siste løpene før litt pause, men nå rapporteres han å trene strålende forut for lørdagens dyst. Toer på fine 15.1 full vei i Bergens 3-årsfestival i den tredje siste starten, og normalt leder Hamre-traveren rundt om (en banker for de som spiller samlebonger).

Det gjør ikke vi, og ved favorittfall skal 9 Pole Position U.S. være tidlig aktuell. Vant et løp fra tet på 17.3 full vei i den siste starten, men vi tror 6-åringen er klart mest effektiv med et løp i rygger underveis (står således helt riktig til). Sterk som få er 3 Dorado, og 8-åringen er tung til slutt på sitt beste. Tredje på 16.4 full vei før litt pause, og trener Evy M. Brinck har alltid hestene sine vel forbredt når de sendes til start.

Speeder voldsomt fort til slutt med et løp på lang vent i rygger gjør 7 Livi Goal, og formen er uforandret fin på Kolnes-traveren. Avsluttet godt til seier i den nest siste starten (dog noe turbetont all den tid stallkamerat Pavie Vang feilet som vinner), men innsatsen var god. Vi synes 10 Paco Halbak stadig viser slett stridmoral, men 6-åringen er ikke helt borte på sitt beste på en god dag (denne har nå blitt strøket).

Vår rangering V5-2: A: 5 B: 9-3-7 C: 8-4-2-6 D: 1

Stort abc-system i V75!
Innleveringspris, kr. 2232.- (over fire bonger)
Stamme12960 rekker (4*1*1*12*10*9*3)
2-4-5-7
9 Millstone
14 Ulsrud Tea
A: 6 B: 1-3-5-9-11-12-13 C: 2-4-7-15
A: 3 B: 3-8-11 C: 1-2-7-9-10-12
A: 3 B: 8-10-13-15 C: 6-9-11-14
1-2-9

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V75!

Utfylling:

Bong 1, kr. 540.- (a*abc*abc)

HTML EMBED

Bong 2, kr. 594.- (bc*a*abc)

HTML EMBED

Bong 3, kr. 594.- (bc*bc*a)

HTML EMBED

Bong 4, kr. 504.- (b*b*b)

HTML EMBED

Lykke til!

Kommentarer til denne saken