Tore er på sporet!

Foto: hesteguiden.com

Ungheststjernen Horgen Tore så lekker ut i sitt comeback, men på Jarlsberg i kveld kan stallkamerat Særpefanten bli en lei nøtt å knekke. Sjekk våre V5-tips her.

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Det kjøres travløp både på Biri og Jarlsberg lille julaften, og på arenaen i Vestfold velger vi en bankerfri løsning på våre to største spilleforslag (to dobbeltbankere).

Vi på Sportspill ønsker alle våre lesere en riktig God Jul, og så hører dere fra oss i forbindelse med løpene på Leangen 2. juledag!

V65 Biri fredag:Vi spiller Nintendo

Etter en strålende 3 og 4-årssesong med over 2 millioner kroner innkjørt har 4 Horgen Tore som kommer ut i V5-3 i kveld slitt litt med skadeproblemer denne sesongen, og da har det blitt kun to starter i år. I den siste starten tok dog 5-åringen et stort steg i riktig retning ved å gå helpigg i mål som tredje på 25.1 full vei fra rygg leder, og løp i kroppen etter lang pause har da normalt gjort veldig godt.

Feseth Lynet var en vinner av det løpet, men det spørs om ikke den flotte Spikeld-sønnen til Jan R,. Mjølnerød hadde tatt skalpen på denne med åpning ut i oppløpet. Hesten så nemlig dunderfin ut for dagen, og vi lar ungheststjernen stå ugardert på vårt minste spilleforslag.

Vi mistenker dog at Vidar Hop bak 2 Særpefanten dundrer til tet (toer på 25.1 full vei i det samme løpet som favoritten i den siste starten), og dersom Vestfoldingen ”glemmer” at han har fått låne 6-åringen av Mjølnerød (og da svarer ham ut), ja så kan det ligge an til en spennende fight. Vi er slett ikke sikre på at førstnevnte tar ned stallkameraten fra utvendig posisjon, og da betaler vi for Moe Odin-sønnen på våre to største spilleforslag.

Vår rangering: A: 4 B: 2 C: 5-3-7-6-8-1

V5-1, 1609 meter autostart
Et sprintløp for varmblodshester i relativt lavt grunnlag innleder denne rebusen, og uten at vi har inngående kjennskap til 4 Ultimate Lindy, ja så ligner det en topp vinnersjanse. Trener Frode Hamre pleier ikke å ta ut hestene uten at de er godt forberedt, og mot ikke alt for skarp motstand, tror vi på seier direkte for 3-åringen i debuten på norsk jord.

En vel så spennende start gjør 6 Paradise Augustinu i regi Eirik Høitomt, og vi betaler for 3-årshoppa på våre to største spilleforslag. Innledet veldig lovende i sommer med to seiere og sølv før hun ble litt for lett i et tøft 3-årsløp i den siste starten, og tilbake på topp skal Gate Open-datteren tilmåles solide vinnersjanser (treneren er forsiktig optimist).

Vår rangering: A: 4 B: 6-12-3 C: 2-8-9-11-10-5 D: 1

Annonse: Grøstad/Lerum`s V5-tips til løpene på Jarlsberg kan du finne her.

V5-2, 1609 meter autostart
Det er en kjapp sprint som gjelder for disse varmblodshestene i den andre avdelingen også, men nå er det snakk om hopper i relativt høyt grunnlag.

Vi synes at 5 Undulat Hornline avsluttet veldig friskt til fjerde på fine 13.7 i den siste starten, og 8-årshoppa vil trolig profitere på tøft tempo innledningsvis. S.J.`s Photo-datteren har veldig ofte gått gode løp på dagens arena, og to løp i kroppen etter litt pause har normalt gjort godt.

I følge Tom E. Solberg fikk 2 Mighty Lady startvingen i ”trynet” i den siste starten, og det var da årsaken til galoppen i et V75-løp i Drammen på lørdag. Det ble to triumfer forut for den starten, og 5-årshoppa har fremstått i en klart forbedret utgave i regi Per Gottling (og normalt skal det da kunne dreie seg om en solid vinnersjanse på ny).

Fin form holder 1 M. Baby (vant på 16.2 over aktuell distanse i den siste starten), men det må løse seg med perfekte luker til slutt (blir kraftig overflydd ned startsiden) for at 7-årshoppa skal kunne legge på til sin andre strake triumf.

Fartsfyllte 3 Lonely Story leter litt etter godformen (tjente nesten 200.000 kroner i fjor), og på sitt beste er Home Alone-datteren klart god nok. Variable 4 Comi Jet slår til når man minst aner det, og Anderssen-traveren har en helt rikitig oppgave foran seg denne gangen.

Vår rangering: A: 5 B: 2-1-3-4 C: 8-6-7-9

V5-4, 2100 meter autostart
Veldig fine hester på farten i dette varmblodsløpet i den fjerde avdelingen, og vi synes at vinnerkandidatene er mange. Fire hester hever seg dog litt over mengden, og når vi tror at favoritten blir overflydd ned startsiden setter vi 11 Zantana Transs R. fremst.

5-årshoppa så helt lysende ut ved triumfen på sterke 15.5 over en sprint i den siste starten fra tet, og vi tror at General November-datteren er vel så effektiv med et løp i rygger. Distanseøkningen i kveld er intet problem, og vi tror på en topp vinnersjanse for 20-prosenteren i spillet.

Favoritt blir 1 Orchidea S.L.M. etter å ha imponert i tre strake seiersløp nå på slutten, men 3-årshoppa blir overflydd av svært startkjappe 3 Giant Profiti denne gangen. Da må det i så fall løse seg underveis for at Hamre-traveren skal kunne legge på til sin fjerde strake triumf.

Uforandret fin form holder 5 Trinket, mens 7 Global Mystique er klart bedre enn raden. 4-årshoppa så seiersfarlig ut i den siste starten når hun slo på en galopp ut i oppløpet, og i en feilfri utgave i kveld synes vi at 15-prosenteren i spillet skal være tidlig aktuell.

Vår rangering: A: 11 B: 1-5-7 C: 10-3-6 D: 4-9-10-12-2

V5-5, 2100 meter autostart
Flott klasse på en rekke av deltagerene i dette varmblodsløpet som avslutter denne rebusen, og vinnerkandidatene er veldig mange (vi stryker kun formløse 2 Bully på vårt store system).

Bom fast med tilsynelatende mye krefter spart satt 9 Pas På Jokum ved femteplassen på 17.3 full vei i den siste starten, og løp i kroppen etter lang pause har normalt gjort godt. Snakk om en klassehest dette (vunnet fire løp tidligere i år, og med en fin rygg i fra start bør det kunne ligge an til en fin reise underveis denne gangen.

Sporet er ikke det beste for 8 Panter Neo, men med litt flyte på veien dukker ventelig den formsterke Anderssen-traveren opp i rette enden til slutt. Avsluttet godt til tredje på fine 16.0 full vei i den siste starten, og den tidligere svært så usikre 4-åringen har stabilisert seg mye den siste tiden.

Tapte knepent i den nest siste starten gjorde 10 Skogans Drömtös fra tet, mens Holtung-traveren galopperte vekk en seier i den siste starten (således form til å kunne kjempe om seieren i dette løpet).

Det er intet å utsette på kapasiteten til verken 1 Bilbao og 7 Ante, men begge står litt sjanseartet til i løpet. Førstnevnte ble tatt bort av en stoppende T.S. Milagro i den siste starten, men 4-åringen hadde full fart i ”kassa” ved fjerdeplassen på 16.5 full vei.

Sistnevnte varierer litt i prestasjonene (som alle hestene til Tom Horpestad), men på sitt beste legger fort 4-åringen dette feltet på rygg (vunnet hele fem løp i år). Uforandret fin form holder 3 Lovely Lady, og 4-årshoppa vant et tilsvarende løp sist hun startet på dagens arena.

Vår rangering: A: 9 B: 8-10-1-7-3 C: 11-4-5-6 D: 2

Spilleforslag
Til V5-rebusen på Jarlsberg har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 120, 480, 1032 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Innleveringsfrister Jarlsberg
V5 kl. 18.30 (løp 2-6)

Kjøp en bong og se løpene fra Jarlsberg gratis på www.rikstoto.no i kveld.