Totalt overlegen V65-banker

Fjorårets Derby-vinner Tinita Love blir vår klare banker for dagen når Biri Oppdretningsløp og Mærtha Louises Pokalløp skal avikles innenfor en spennende V65-ramme.

Klikk her for gratis V65-tips.

Klikk her for å se vårt DD-forslag.

Unghestene står i fokus når Biri avikler sine pengestinne storløp i denne V65-omgangen med Ridder Prinsen og Limerick som forhåndsfavoritter.

Vår klare banker for dagen blir ungheststjernen 3 Tinita Love i den fjerde avdelingen. Super News-datteren har kommet fryktelig tilbake etter langt skadeavbrekk, og uten uhell på veien i dag er det ingen i dette feltet som matcher Norges beste hoppe. 5-årshoppa gikk sannsynligvis sitt beste løp i karrieren i sin siste start, der hun etter en strålende avslutning til sølv på sterke 13.6 full vei, kun hadde gode Garland Kronos foran seg i mål.

Tre hester gjør opp
I Biri Oppdretningensløp hvor 300.000 kroner venter vinneren i den femte avdelingen mener vi bestemt at vinneren er å finne på trioen 1 Ridder Prinsen, 2 Sterk Odd og 3 Troll Tarzan. Førstnevnte er i rivende utvikling, og er hesten å slå. Fra tet kan Lome Elden-sønnen bli vond å skubbe seg på, og seiersjansene syntes gode for Kolnes-traveren. De to sistnevnte er dog ingen kastekjepper, og kjenner vi kretsen rundt de to svært gode 3-åringene- ja, så er de nok topp preparerte foran søndagens batalje.

Innfrir storfavoritten?
Toppstammede First Eleven L. som kommer ut i V65-2 er en hoppe langt utenom det vanlige, og Coktail Jet-datteren blir med rette en av dagens største favoritter. Waaler-traveren formelig danset i fra sine konkurrenter i sin siste start på Jarlsberg til en sterk triumf på solide 15.8 full vei, og uten uhell på veien skal det være snakk om en topp vinnersjanse på ny. Sporet gjør oss dog litt betenkte, og når oppgangen er formidabel ved favorittfall tyr vi til noen garderinger på det store systemet.

Ny Waaler-triumf?
Det er helt utrolig hvilke resultater Jan Kristian Waaler har å vise til på et forholdsvis begrenset materiale, og i V65-finalen jakter han en ny storløpstriumf med 2 Limerick i Prinsesse Mærtha Louises Pokalløp med 300.000 kroner til vinneren. Master Thoj-sønnen tok seg enkelt av sin kval på fine 15.7 full vei, og står på ny til for å kunne lede rundt. 3-åringen er trolig ytterligere skjerpet til dagens dyst, og opponentene må virkelig vise frem sitt ypperste for å ta ned favoritten.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære spilleforslag på hhv 90 og 336 kroner.

På det største forslaget spiller vi et ringsystem hvor stammen er på 3.024 rekker, men med noen enkle forutsetninger reduserer vi innleveringsprisen til 1.224 kroner. Systemet har vi fylt ut på tre kuponger, og de kan du kjøpe her.