*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Trav i Hockeytown

Sveriges suverent beste ishockeylag heter Skellefteå. Torsdag er det dog travet som får oppmerksomheten i noen timer når vi bys på V4 og V5.

02.05.14 08:47

Sportspills meny torsdag:
Trav: Rolf Lerum klar for Nettavisen
V64 Vaggeryd: Carsten jackpotsats
Oddstips 1: Det snur for Ranheim
Oddstips: Hjemmesterke Glimt innfrir
Tippetips:
Fem tippeligakamper på midtukekupongen

Det ble en strålende lunsj for Nettavisen tirsdag, når vi nærmest fikk full klaff både på Visby og på Bjerke. Det minste V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 180) til V4-løpene på Visby satt klokkerent og betalte tilbake 1318 kroner, og i tillegg ble det 2533 kroner tilbake på DD-forslaget til 400 kroner på samme bane.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED

I lunsjen på Bjerke tirsdag satt det mellomste V5-forslaget (innl.pris kr 450) Nettavisen klokkerent, og det betalte tilbake rundt 3000 kroner. Samtlige andelslag på Eksperten gikk da inn på begge arenaer, og totalt innspilt 50 000 kroner.

Herlig info
Til V4-løpene på Visby tirsdag bankerspilte jeg andrevalget Simb General Lee etter at at jeg hadde innhentet praktfull info fra min svært gode kontakt på Visby, travtrener Henrik Hoffmann. Torsdag har ikke tatt telefonen fatt for å finne min V4-banker og den er nok ikke like spennende.

Seiersmaskin
Men 4 Guli Viktor gjør ikke annet enn å vinne og innfridde helenkelt som Nettavisens V64-banker i Boden 3. april. Det så faktisk ikke ut som kusk Petter Lundberg kjørte inn meter i løpet og likevel ble seiersmarginen skrevet til tre lengder.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED

Åtte av ti
Torsdag er det Skellefteå som gjelder når travet inntar hockeytown. Guli Viktor hadde helt identiske forutsetninger i Boden sist med innerspor på 20 meter tillegg. Åtte seire på blott ti seire er det blitt hittil i karrieren for Guli Viktor og hesten matches med stø hånd av sin trener Sven-Olaf Nilsson. Jeg har ingen betenkeligheter med bankerspiller denne torsdagen, selv om hesten blir svært stor favoritt.

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag