Gå til sidens hovedinnhold

Trav uke 3

Her får du oversikt over hvilke baner du kan spille til denne uken.

Ni norske travstevner samt de sedvanlige svenskeløpene står på programmet.

Mens rikstoto slår seg på brystet over flott omsetningsøking blir spilleproduktet bare dårligere og dårligere. Tenk hvilket vekstpotensial som blir skuslet bort grunnet liten kunnskap om spill. Travsporten er fortsatt altfor amatørmessig drevet, og rikstoto har virkelig lykkes med å fremstille trav som et lykkespill - nå varsles det vistnok flere nyheter for denne kundegruppen. Vår mening er at lykkespillerne bør komme i tillegg til og ikke på bekostning av de faste kundene som brenner for travet/spillet.
Mens kompetansespillerne stadig venter på gode spilleløp, faste odds, videoarkiv og økte spillerandeler er det tydeligvis helt andre ting som står i fokus i hestesportens hus.

Rent latterlig er tirsdagens doble V5-omgang fra Forus. Når utkantbanene blir pålagt å arrangere åtte V5-løp er selvsagt sjansen for parodi sterkt tilstede - spesielt vinterstid. Denne gang er ingen av de ni løpene fulltallige, og fire løp har syv eller færre hester på startstreken - før strykninger. Toppen av kransekaka er det løpet vi ofte kaller løp 7-syndromet. Her blir ofte det dårligste av det dårlige plassert. I Stavanger ble det denne tirsdagen en poengjakt med syv hester.

God sport og spennende løp er det dog som vanlig på onsdagene, mens V75-sirkuset forflytter seg til Trondheim. Egil Alnæs Æresløp for kaldblodshester inntil 1.2 millioner er lørdagens hovedoppslag, mens også varmblodshestene kjemper om 100.000 kroner i et stayerløp stengt ved millionen. Startliste lørdag finner du her.

Mandag:
Färjestad lunsjtrav
Drammen dobbel V5 og DD

Tirsdag:
Åby lunsjtrav
Forus dobbel V5 og DD

Onsdag:
Östersund lunsjtrav
Bjerke V65 og DD

Torsdag:
Gävle lunsjtrav
Bjerke lunsj-V5
Bergen dobbel V5 og DD

Fredag:
Boden lunsjtrav

Jarlsberg dobbel V5 og DD

Lørdag:
Leangen V5, V75 og DD

Søndag:
Umeå V65 og DD
Sørlandet dobbel V5 og DD
Harstad V5

I våre daglige travmenyer som publiseres hver morgen (og oppdateres utover dagen) får dere masse info om arrangementene - alt samlet på et sted.

Kommentarer til denne saken