Travet tar kommando

Foto: Hesteguiden.com

Etter at galoppen har styrt V4-omgangene på onsdagene de siste månedene, er det travet som overtar nå i vintermånedene.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Patrik Fernlund.

Det har stort sett handlet om galopp på onsdagene det siste halvåret, når det gjelder V4-omgangene. Men baneforholdene er som kjent ikke de aller beste i vintermånedene, og i tillegg gis svært mange galopphester vinterpause. Det innebærer at det kun er galopp på søndagene i januar, og at det er svensk trav som overtar.

Klikk her for å se Nettavisens tilbud av andelslag.

Onsdagens lunsjtrav på Umåker er imidlertid flyttet 30 mil - til Boden. Avgjørelsen ble tatt tirsdag klokken 13. Baneforholdene på Umåker er i øyeblikket ikke egnet til travkjøring.
- I praksis har vi ingen bane akkurat nå. I den ene svingen er det is, de fleste steder er det "bottenløst", forteller Umåker-trener Jan Norberg til rikstoto.no. Merk at det påfølger mange strykninger til travkjøringen grunnet dette banebyttet.

Innleveringsfrister Romme
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Nettavisens svenske travekspert Patrik Fernlund har dog fått med seg det aller siste av strykninger og byr på følgende vurderinger:
Spiken
6 Naiad Broline (V4-3) har varit ute i tuffa gäng och senast såg hon mycket fin ut med alla krafter sparade bakom bland annat Bearhawaii. Har en passande uppgift här och ska ses med en bra segerchans!

Luringen
14 Born To Walk Alone (V4-4) såg fin ut senast med krafter sparade och han har form för att kunna överraska här.