Gå til sidens hovedinnhold

Travfest med dobbel V75-jackpot i Bergen

Enorme 3 327 852 ligger ekstra i lørdagens sjuerpott! Jobben er gjort, og våre fyldige tips er klare! Du blir vel med oss i jakten på jackpotkronene i Bergen?

Lerum med solide tips til Sørlandet 29. august - Kr.1 800 ble til Kr.19 563!
Undertegnede knallet til med topptips til sin hjemmebane denne søndagen, og det ble en solid opptur for flere av de som tok rygg! Highland Breeze (2-valg) innfridde som en delikatessevinner mot dagens nest tyngste favoritt! Tøffå Ø.K. (3-valg) ble det servert solid info på, og den stod klart først på ranken! Skrellen Løkki Flaksa (7%) var heller ikke glemt etter et meget fint prøveløp. Den store bongen til Kr.1 800 satt som spikret, og betalte ut herlige Kr.19 563,- Du gikk vel ikke glipp av følgende:

V65-1 : 4 Highland Breeze – Var veldig tapper fra dødens nest sist, og var da foran 6 Brage Hindø i mål. Fullførte også meget fint sist, og vi hadde da 10,5 s 300m på klokken. Med spor innenfor storfavoritten forventer vi at Geir Mikkelsen kjører til fra start, og skulle han greie å ta seg til tet så skal mulighetene for en etterlengtet seier være gode. SPILLES!

V65-4 : 6 Tøffå Ø.K. – Her er det jevnt, og vi plukker med oss noen hester. Ideen har gjort to løp etter den skiftet trener, og er veldig på riktig vei. Sist rykket man skoene foran, og vi likte det vi fikk se på den balansen. Spurtet ordentlig bra ute i banen på oppløpet, og gjorde det mot tøffere motstand enn dette. Slår til som en godbit i kveld?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 13.00 / V75-1 begynner klokken 15.00


Det store høydepunktet denne lørdagen skjer i Bergen hvor det altså er DOBBEL JACKPOT I V75-SPILLET, og det ligger over 3,3 millioner ekstra i sjuerpotten. Vi har brukt litt ekstra lang tid på disse tipsene, og tipssaken kom derfor litt senere ut enn hva den pleier å gjøre om fredagen. Ved et første øyekast så kan det se ganske lettløst ut, men fakta er at det finnes klare fallgruver i denne omgangen, og vi blir alt annet enn overrasket om dette gir bra betalt. Vår beste banker kommer ut i V75-4, og det løpet taper ikke 2 Dream Builder fra tidlig tet. ALL IN! Våre fyldige vurderinger er som følger:

V75-1 : 3 Ramstad Kristian – Årets Rappfots Æresløp er som vanlig spennende å ranke, og selv om det er litt tynnere i år så er det ikke veldig opplagt hvem som vinner dette. Ramstad Kristian er 20m billigere ute kontra 5 Alve Frøkna fra i fjor, og var da en OK treer uten å fungere som best. Feilet blant annet i varmingen. Er normalt bedre i år, og fungerer den så blir den ikke veldig enkel å fange fra tidlig tet. 6 Troll Svenn – Ble disket i dette løpet i fjor, og ble kun nummer fem året før. En oppjaget sprint har aldri vært noe denne har likt, og det øker også galopprisikoen. Når den kom til Bergen i fjor hadde den startet tett, og var nok litt sliten/ikke som best. I år har man siktet på denne oppgaven, den har trent 24/1600m, og rapportene er gode. Kommer med overskudd, og kan blåse alt.

9 Ingbest –
Ble sittende fast i debuten for Carina Helgesen sist, og de kreftene blir gode å ta med seg til lørdag. Debuterer under sal, men har fungert fint i jobb, og får stå som løpets outsider. 4 Tysvær Loke – Likte vi under sal sist, selv om den ikke var helt optimal. Er behandlet etter det løpet, man har siktet på denne oppgaven, og den kan opplagt vinne om den fungerer som den skal. 5 Alve Frøkna – Var smellgod i dette løpet i fjor, og vant lett da. Har funnet toppformen igjen i år, men står altså 20m tøffere ute. Vi ranker den derfor litt ut.

Vår rangering : A : 3-6 B : 9-4-5-8-2 C : 1-7

Lørdag er det DOBBEL V75-JACKPOT i V75-SPILLET, og det ligger hele 3,3 millioner ekstra i sjuerpotten! Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andelslag på Eksperten. Her finner du andelslag fra Kr.50 per andel, og helt opp til Kr.2 000

V75-2 : 6 Kaatje – Har normalt en stor sjanse i et løp som dette, og kommer altså til Bergen med flott form i kroppen. I Sverige sist jogget den 13,1 s 800m, og vant med krefter igjen. Er fra Holland, og ergo ikke helt stabil med volte. Nå er det kun fire hester igjen på strek, og fra første omvendt burde den komme seg OK avgårde. Fra eventuelt tidlig tet skal det en god hest for å plukke den ned. SPILLES!

7 Hubert B.G. –
Var under pari i et forsøk til Derby sist, mens den ikke fungerte som best hverken nest sist eller tredje sist. 12,1-løpet som den gjorde fjerde sist kan vise seg å ha kostet mer enn det smakte. Runder alt om den viser form igjen, men med tanke på de siste innsatsene så fortjener den ikke å stå først. Vårt andrevalg. 1 Pretty Express – Feilet fra seg en lav 16-tid sist, og hadde kjempet helt der fremme uten galoppen. Glem ikke at den fjerde sist spurtet meget sterkt (13,5 s 300m), og da stod den likt med 9 Feelslikeamillion… Nå er den 20m billigere ute. Er ifølge Ove flink med volte, og kan være en tenkbar skrell med perfekte betingelser. Nevnte 9 Feelslikeamillion var strålende til seier sist (12,3 s 300m), utvikler seg fint, men har også tjent raske kroner nå. Her må man heller ikke glemme at den trossalt plukket ned kanonen til Ove Wassberg, Golden Eye S.E., i løpet 22. april før i år. Skal med på gardering, selv om dette ikke er en optimal oppgave.

8 Best Regards –
Var bra etter pause sist, ventes enda bedre på lørdag, og er en av mange aktuelle om man først begynner å gardere. Det er også 10 King Di Jesolo som på ren grunnkapasitet er en av de beste, og nå er den også noe bedre enn raden.

Vår rangering : A : 6 B : 7-1-9-8-10 C : 5-11-3

Lørdag er det DOBBEL V75-JACKPOT i V75-SPILLET, og det ligger hele 3,3 millioner ekstra i sjuerpotten! Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andelslag på Eksperten. Her finner du andelslag fra Kr.50 per andel, og helt opp til Kr.2 000

V75-3 : 12 Komnes Troll – Er noe bedre enn raden, men er veldig humørbetont, og trenger å bli kjørt litt på sine premisser. I dette løpet er det flere i første rekke som er lynraske fra start, og vi tror på tempo. Da trenger det ikke være feil å komme bakfra med en speedig hest, og dette er en hest som vi tror passer perfekt for Vidar Tjomsland. PASSES! 6 Kleppe Vesten – Har ikke vært som best på slutten, men har slitt litt, og skal være kraftig forbedret lørdag. Glem ikke at den 17. juni stod 20m bak 3 Borkeld, og er altså billigere ute nå. DOBBELT A-VALG!

3 Borkeld –
Trakk seg noe til slutt etter pause sist, men hadde nok godt av det løpet i kroppen, og kan fort være en del forbedret lørdag. Er veldig kjapp i uttaket, og får den bare ikke for mye press på seg så kan den naturligvis lede rundt om. Vær dog litt OBS på at den her er tøffere ute. 10 Bjørketora – Har fått et løp i kroppen etter pause, og tar turen til Bergen med flott form i kroppen. Vil dra stor fordel av tempo, og vi blir ikke overrasket om V75-seier nummer to for året kommer her (vant også V75 i Bergen 1. mai). Kusken passer bra på denne, og den skal med på alt. 5 Årdals Blesa – Er dønn riktig ute når det gjelder motstand, men har hatt pause, og formen er noe usikker. Er uansett såpass god at vi plukker den med direkte. Kusketalentet Bjørn Steine får sjansen, og det er aldri feil.

4 Tilde Ø.K. –
Er noe variabel, men kan alt på en god dag. Viste form i en lokalkjøring for ikke lenge siden, og gjør seg ikke bort om den har stått opp på riktig fot denne dagen. Er en av flere som må med om man først begynner å gardere.

Vår rangering : A : 12-6 B : 3-10-5-4-9-11-2 C : 8-7-1

Lørdag er det DOBBEL V75-JACKPOT i V75-SPILLET, og det ligger hele 3,3 millioner ekstra i sjuerpotten! Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andelslag på Eksperten. Her finner du andelslag fra Kr.50 per andel, og helt opp til Kr.2 000

V75-4 : 2 Dream Builder – Tar seg normalt av dette løpet om alt går riktig for seg. Har vært ute mot mye bedre hester enn dette de siste gangene, og i NM nest sist kom den til mål med litt krefter igjen. Er GOD fra start, og vi blir sjokkerte om ikke 1 Jailhouse Banker og Svein Ove Wassberg ønsker denne ryggen. Fra tidlig tet skal løpet være over, og dette er vår beste banker i lørdagens V75-omgang. 4 Hands Down – Spurtet ned en skuffende Strong Pepper sist, og var utrolig god når skoene ble rykket. På klokken hadde vi 08 s 300m med krefter igjen. Må vinne dette løpet fra dødens, og det går ikke om Dream Builder er frisk for dagen. Er dog det soleklare motbudet.

5 Marvellous Tooma – Har ikke vært noe bra på slutten, og går mer på det jevne. Var elendig på Sørlandet nest sist, mens den fullførte helt greit sist. Bør være meget fornøyd med en trippelplass her.

Vår rangering : A : 2 B : 4-5 C : 1-6-3

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-5 : 1 Calmass –
Har fått to løp i kroppen etter pause, og bare blåste rundt feltet i Sverige sist. Har drømmebetingelser foran seg på lørdag, og den forsvarer normalt sitt innerspor enkelt. Da går den en 14-tid, og da dreier det seg om en vinner. Er en veldig motivert favoritt.

3 Quick Lunch –
Er knallgod, og den gikk meget sterkt etter hinder på veien i et forsøk Derby sist. Banen passet heller ikke da (for løs), og den fikk et klart pluss i kanten av oss. Kan muligens smyge med her, og ved kjøring mellom favorittene kan det bli dønn riktig. Motbudet. 8 Magic Ken – Fullførte fint i et forsøk til Derby sist, og den holder flott form. Må muligens frem å gjøre dette løpet fra dødens, og vi tror ikke den vinner fra dødens, men da kan det altså bli riktig for 3 Quick Lunch. Skulle 1 Calmass ha en dårlig dag så kan det likevel gå veien, og vi ranker den derfor inn som løpets outsider.

9 Holland –
Var meget fin i prøveløpet, og den avsluttet i 13-fart som helt fulltanket der. Er en grunnkapabel traver som har hatt mye problemer, og det skal bli spennende å se den i regi Stine Birkeland. Må med om man først bruker noen hester.

Vår rangering : A : 1 B : 3-8-9 C : 6-5-7-4-2

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 7 Double Trouble EP – Har sett veldig bra ut etter pause, og på lørdag kommer fort seieren. Den taktet voldsomt om etter sene luker nest sist, mens den gikk utrolig sterkt etter en tidlig galopp sist. Trener Naustvik uttaler at han vil ha et ryggløp på lørdag, men det er vi fakta usikre på om Buer er enig i. Distansen er riktignok ikke et pluss, men en Double Trouble EP i toppform har ingen problemer med den. Leder hele veien? 6 Orlando GM – Har slitt med en hovsprekk, og kommer ut etter en liten pause. Rapportene er meget fine, den har fordel av distansen, og er soleklart den vi frykter mest. Motbudet.

8 Global Undefeded – Skulle det bli kjøring mellom de to vi tror mest på så kan naturligvis dette bli kjørt opp i halsen på hesten til Hamre. Den kommer dessuten til Bergen med en meget sterk form. Disse tre skiller seg veldig klart ut.

Vår rangering : A : 7 B : 6-8 C : 3-5-2-1-4

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-7 : 1 Vertigo Dominant – Har en drømmeoppgave foran seg på lørdag, og dette er det beste objektet i omgangen. Den har helsemessig sett finere ut enn noen gang, og her har Tengsareid gjort en meget solid trenerjobb. Når den vant på 22,2 nest sist gikk den skoløs og med BIKE. Akkurat slik vil den gå utstyrt på lørdag også, og den er altså MAKSET. Fullførte helt greit sist, men gikk da med sko på alle fire. Bjørn Steine vil nok gjøre alt for hesten som pappaen eier, og hva ville vel smakt bedre enn en seier på den gamle hjemmebanen med Vertigo Dominant? Ikke mye. Glem ikke at den tidligere har stått likt med 7 Langlands Odin / 8 Neslands Faksen, og er 20m billigere ute nå. Må bare spilles, og det er en banker for de som ønsker å spille frekt!

5 Stumne Fyr – Rader opp med solide innsatser, og avsluttet også sterkt sist. På klokken hadde vi 20,7 s 500m. Blir ikke sporet en felle så dukker nok den opp blant de tre igjen, og den er selvskreven om løpet garderes. 7 Langlands Odin – Holdt klart bra fra tet etter en åpning i 18-fart sist. Er god ut med volte, den vil sitte fint på det, og er løpets outsider. 8 Neslands Faksen – Ble laddet med sist, men da kom galoppen. Har flott kapasitet, og kan vinne i en feilfri utgave. Spennende kusk på lørdag er Magnus Teien Gundersen. 2 Kuven Storm – Holder en veldig bra form, den vil få rygg leder på Vertigo Dominant, og har den først dagen så er den en tenkbar skrell.

10 Magnums Othello – Viser ikke toppform for tiden, og travet som en «krykke» sist. Er trolig fornøyd med en plass blant de tre.

Vår rangering : A : 1 B : 5-7-8-2-10-11 C : 4-6-3-9

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.