Gå til sidens hovedinnhold

Travfesten på Solvalla sparkes i gang

Strålende V65-lunsj med start klokken 12.45! Praktfull omgang med flere frekke objekter, og en banker som vi tror hardt på! Du blir vel med oss i jakten på en flying start denne weekenden?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Solvalla innleder denne superweekenden med en fantastisk V65-lunsj, og vi skal naturligvis i lukene. V65-menyen som venter er nemlig svært spennende, og flere av objektene gleder vi oss virkelig å følge denne fredagen. Den beste bankeren i omgangen kommer ut i V65-5, og vi tror ikke at 7 Borups Victory taper om alt går riktig for seg. Trykker seg normalt tidlig til tet, og siden skal løpet være over. ALL IN!

Ta rygg på følgende:

V65-1 : 3 Veiled – Er BETYDELIG bedre enn hva man kan lese ut fra raden, og den må passes i innledningsløpet. Var kanskje ikke helt på topp nest sist, men feilet uansett fra seg en tid på ca 12,9/2140ma. Sist feilet den i angrep som absolutt fulltanket. Får opp Kevin Oscarsson nå, sporet passer perfekt, og motstanden er den riktige. Må med på alt! 2 Feerie De Fael – Er svært grunnkapabel, og den kan det meste på en normal dag. Har vært i Frankrike, og gjort flere fine løp møt tøffere motstand enn dette. Har nå blitt trent i noen mnd, men Westholm pleier å ha de klare etter opphold. Erik Adielsson får sjansen som kusk, og det er aldri feil. Motbudet!

V65-2 : 1 Visual Alert – Ble egentlig aldri kjørt med sist, men spurtet uansett ordentlig bra nedover oppløpet. I debuten nest sist kom den frem i dødens vel runden igjen, og fullførte meget bra. Gikk da 16,2/2140mv på en krevende bane, og etter et tøft opplegg. Har nok en 14-tid i kroppen, den er sikret et bra opplegg fra sitt innerspor, og den må passes i et løp som dette. 4 M.T. Ravishing – Har egentlig sett veldig fin ut, men har feilet to ganger på rappen. Er MYE bedre enn raden, og duger feilfritt.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 8 Vanja – Her er det veldig jevnt, og ikke mange av disse er helt sjanseløse. Vår ide trenger ikke å bli veldig mye spilt fra et dårlig spor, men her skal man være på vakt. Vanja ble spurtet ned på streken sist, og var helt rå i nederlaget da. Til denne starten fester man på en BIKE for første gang i karrieren, og det blir også skoløs rundt. Distansen takler den bedre enn de fleste, og denne blir ikke enkel å stå i mot nedover oppløpet. Må helt klart tas på alvor, og vi roper et varsko. 4 Marre’s Dreamboy – Er god nok i massevis til å ta seg av et løp som dette, men var ikke på topp sist, og kommer ut etter en liten pause. Er trolig feltes beste hest på ren kapasitet, og hadde aldri blitt tatt ut her om den ikke hadde vært forbedret i jobbene. MÅ MED!

V65-4 : 11 Keira De Veluwe – Gjør en svært spennende årsdebut, og Nurmos hadde neppe plukket den ut her om han ikke hadde vært strålende fornøyd med den i jobbene. Gikk flere sterke løp i fjor, og nest sist hadde vi 08,8 s 800m på klokken. Var da ikke langt bak knallgode Hill’s Angel. Har en bra sjanse å blåse alt med tempo, og er selvskreven på bongen.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 7 Borups Victory – Dette er en kanon, og vår beste banker i omgangen. Skuffet oss riktignok sist, og den burde holdt bedre da. Mulig var det den lange reisen den ikke taklet, og vi velger å ikke vektlegge innsatsen for hardt. Gangen før var den helt rå, og lekte da med supertalentet Cash Maker. Borups Victory er lynrask fra start, og vi blir overrasket om noen tør å svare når Kihlström sender fra start. Må ha en stor sjanse om den er tilbake på sitt beste, og vi lar den altså stå alene på alt. Velger man å spekulere så er det i første rekke 9 Carl Halbak vi frykter.

V65-6 : 3 Shejk – Er veldig spesiell, men på kapasitet er den best, og den vinner dette om den bare holder seg i skinnet underveis. Kom etterhvert frem i dødens sist, og feilet som helt klink ned mot siste sving. Gangen før ruste den unna i tet, og det skal nesten ikke være mulig å holde unna når den ble så pigg som den gjorde. Skal stå først i finalen, men vi tør ikke å gå ALL IN på den da den har disse nykkene.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.