Gå til sidens hovedinnhold

Travmagasinet enda bedre

Fra og med neste mandag vil Nettavisens øke sitt tipsomfang til bl.a. også å omfatte daglige DD-tips

I disse dager holder Nettavisen på å gjøre siste finpuss på et helt nytt design på travmagasinet. Det vil komme i løpet av kort tid, og vil gjøre sidene våre enda mer brukervennlige. Man vil bl.a. få flere opplysninger om spilleobjektene under tipsseksjonen. Her vil nå også kusk og distanse være med.

At man også kan kjøpe våre eksperttips uten å måtte registrere seg vil nok endel sette pris på. Med det nye designet vil man kunne kjøpe våre ekspertspill ved bruk av Visa-kortet (fortiden er det kun lyntoto som kan kjøpes uten å registere seg som nettspiller).

Flere tips
Fra og med uke 45 (5. november) vil vi også øke vårt tipsomfang. Vi vil tilby minst ett "V-spill" samt Dagens Dobbel hver eneste dag. Det betyr at vi i motsetning til tidligere vil ha V5-tips også til kjøringene fredag og lørdag. Dermed vil vi ukentlig tilby syv V5-spill (inkl. lunsj-V5 på torsdager), V65 på onsdager samt at V75-tipsene som vanlig publiseres fredag formiddag.

Dette er ikke snakk om "hurry up-tips" uten begrunnelser, men godt gjennomtenkte spilleforslag med fyldige kommentarer til hvert løp.

Regnskap
Man blir ofte lettere lattermild når diverse tipsaktører skryter av hvor mye man har innspilt. Det blir som bestemor som alltid vant på bingo (den sjokoladen var god, men som regel svært dyrkjøpt).

Nettavisen vil fra uke 45 publisere fullstendig oversikt over hvordan spillene har gått. Hver mandag vil vi i en egen artikkel komme med en oversikt over hvilke tips som kommer den påfølgende uken samt et tilbakeblikk på uken som gikk. Vi vil her spesifisere hvordan over/underskuddet ble totalt samt spesifikt for små, middels og store forslag.

De som har fulgt våre tips i uke 43 ville på de små forslagene ha satset tilsammen 880 kroner, med en nettogevinst på pene 3.493. På våre åtte mellomste forslag foregående uke ble utbyttet svakere og overskuddet kun 328 kroner. Flere av våre største forslag kunne dog fort ha gitt oss noen virkelige store premier, men vi måtte nøye oss med 22.003 i gevinster og et overskudd på 10.275 kroner.

Spesielt stolte er vi av bankertips på 4. valget Ilkvikk (Momarken tirsdag) og 6. valget Galant Borg (V75 Leangen). Med slike bankere skal det ikke mye til før det blir gedigne utbetalinger, men denne gang klaffet det altså ikke.

At alle ukene fremover vil gå med pluss er selvfølgelig utopi, men dere kan være sikre på at vi gjør vårt ytterste for å gi dere gode tips. Vi håper derfor dere spiller via Nettavisen også i fremtiden. Ikke nødvendigvis ved å kjøpe våre eksperttips, men også spillene dere setter opp selv. Husk at dere enkelt kan samordne Nettavisenkontoen med Rikstotos slik at dette blir en og samme konto. Skal vi kunne forsvare og etterhvert også ytterligere øke vår satsning på trav bør de som nyter godt av våre gratis tips ha dette i tankene.

Har du ønsker om forbedringer, ris eller ros send gjerne en mail til pal.jensen@tv2.no